Apple Store er nede før aftenens iPhone 12-event

Helt traditionen tro er Apple Store nede før aftenens ”Hi, Speed”-event, hvor det ventes vi får afsløret dette års iPhone 12-serie.

Apple har lukket deres Online Store ned og er ved at gøre klar med de nye produkter inden aftenens event (Foto: MereMobil.dk)

Helt som ventet har Apple nu lukket deres webshop ned. Dette er noget, som de gør hver gang de præsenterer nye produkter. Og i dag er ingen undtagelse.

Det er uvist om det betyder, at der allerede efter eventen vil være mulighed for at forudbestille de nye produkter. Ligesom vi fortsat ikke ved, hvilke produkter der helt præcist offentliggøres senere.

Så besøger du Apples webshop netop nu, så får du meddelelsen: -” Vi er straks tilbage. Vi er ved at opdatere Apple Store. Kom tilbage igen om lidt.”

Apples ”Hi, Speed”-event afholdes som et online-only event ligesom de fleste andre events gør i dag. Dette skyldes selvfølgelig coronapandemien.

Nye detaljer om Apples kommende iPhones

Det ventes, at Apple løfter sløret for iPhone 12-serien, HomePod Mini, nye AirPods og måske andet?

Ifølge rygter fra den kinesiske tipster Kang, så vil forudbestillingerne for 6,1 tommer iPhone 12 og iPhone 12 Pro starte fredag den 16. oktober, mens den officielle salgsstart vi være fredag den 23. oktober 2020.

Er du til iPhone 12 mini og iPhone 12 Max, så skal du væbne dig mere med tålmodighed, ifølge rygterne. For det forlyder iPhone 12 mini vil kunne forudbestilles fra fredag den 6. november og den officielle salgsstart vil være fredag den 13. november 2020. Samme dag, altså 13. november 2020, skulle iPhone 12 Pro kunne forudbestilles fra. Mens den officielle salgsstartsdato for iPhone 12 Pro Max hedder fredag den 20. november 2020. Det skriver MacRumors.com.

HomePod Mini, AirPods og andre rygtede produkter er der ingen forlydender om, hvornår vil komme i handlen.

MereMobil.dk holder dig opdateret i aften om, hvilke produkter der offentliggøres og hvornår de ventes i handlen.

Sådan følger du med i Apples iPhone 12-event

Mere til historien

Apple har i år udsendt en efterfølger til den succesfulde iPhone SE fra 2016. Men man skal nok ikke forvente, at der allerede næste år kommer en afløser. Ifølge nye rygter så vil Apple tidligst komme med en iPhone SE igen i 2022. Dog var der rygter om anden generation af iPhone SE nærmest siden 2016 og den kom altså først i foråret 2020.

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram