ProductRED forsøger at bekæmpe AIDS og nu covid-19

KORT NYT: Apple giver ved salg af deres ProductRED-produkter tilskud til bekæmpelse af AIDS, men resten af 2020 giver de penge til bekæmpelse af covid-19.

Vælger du iPhone 11, iPhone Xr, iPhone 12 og iPhone 12 mini, så kan disse vælges i farven ProductRED, hvilket giver et bidrag til den globale fond for bekæmpelse af covid-19 (Foto: MereMobil.dk)
Vælger du iPhone 11, iPhone Xr, iPhone 12 og iPhone 12 mini, så kan disse vælges i farven ProductRED, hvilket giver et bidrag til den globale fond for bekæmpelse af covid-19 (Foto: MereMobil.dk)

Apple er kendt for deres ProductRED-produkter, hvor der ved hvert køb går et bidrag til den globale fold til bekæmpelse af AIDS.

iPhone 12 har stærkere skærm end nogen anden smartphone

Men 2020 har vist sig at byde på en pandemi. Derfor går bidraget nu til bekæmpelsen af covid-19, som påvirker mange på verdensplan – enten ved selv at være ramt eller kende nogle der er ramt. Hvis ikke af selve sygdommen, så har de fleste været ramt på en anden måde da det også har påvirket hele verdensøkonomien.

Det er i perioden fra nu og frem til 31. december 2020, at Apple giver bidraget til den globale fond til bekæmpelse af covid-19.

Apple fjerner EarPods og oplader på alle iPhones

Bidraget til den globale fond for bekæmpelse af covid-19 sker uanset om det er en iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone Xr eller iPhone 11, som du køber.

Mere til historien

Apple oplyser ikke, hvor stort bidraget er pr. enhed til den globale fond til bekæmpelse af covid-19. Men prisen på enhederne er den samme uanset farve.

Læs også:
Apple iPhone 12 mini – verdens mindste 5G-telefon

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram