ProductRED forsøger at bekæmpe AIDS og nu covid-19

KORT NYT: Apple giver ved salg af deres ProductRED-produkter tilskud til bekæmpelse af AIDS, men resten af 2020 giver de penge til bekæmpelse af covid-19.

Vælger du iPhone 11, iPhone Xr, iPhone 12 og iPhone 12 mini, så kan disse vælges i farven ProductRED, hvilket giver et bidrag til den globale fond for bekæmpelse af covid-19 (Foto: MereMobil.dk)
Vælger du iPhone 11, iPhone Xr, iPhone 12 og iPhone 12 mini, så kan disse vælges i farven ProductRED, hvilket giver et bidrag til den globale fond for bekæmpelse af covid-19 (Foto: MereMobil.dk)

Apple er kendt for deres ProductRED-produkter, hvor der ved hvert køb går et bidrag til den globale fold til bekæmpelse af AIDS.

iPhone 12 har stærkere skærm end nogen anden smartphone

Men 2020 har vist sig at byde på en pandemi. Derfor går bidraget nu til bekæmpelsen af covid-19, som påvirker mange på verdensplan - enten ved selv at være ramt eller kende nogle der er ramt. Hvis ikke af selve sygdommen, så har de fleste været ramt på en anden måde da det også har påvirket hele verdensøkonomien.

Det er i perioden fra nu og frem til 31. december 2020, at Apple giver bidraget til den globale fond til bekæmpelse af covid-19.

Apple fjerner EarPods og oplader på alle iPhones

Bidraget til den globale fond for bekæmpelse af covid-19 sker uanset om det er en iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone Xr eller iPhone 11, som du køber.

Mere til historien

Apple oplyser ikke, hvor stort bidraget er pr. enhed til den globale fond til bekæmpelse af covid-19. Men prisen på enhederne er den samme uanset farve.

Læs også:
Apple iPhone 12 mini – verdens mindste 5G-telefon

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram