ProductRED forsøger at bekæmpe AIDS og nu covid-19

KORT NYT: Apple giver ved salg af deres ProductRED-produkter tilskud til bekæmpelse af AIDS, men resten af 2020 giver de penge til bekæmpelse af covid-19.

Vælger du iPhone 11, iPhone Xr, iPhone 12 og iPhone 12 mini, så kan disse vælges i farven ProductRED, hvilket giver et bidrag til den globale fond for bekæmpelse af covid-19 (Foto: MereMobil.dk)
Vælger du iPhone 11, iPhone Xr, iPhone 12 og iPhone 12 mini, så kan disse vælges i farven ProductRED, hvilket giver et bidrag til den globale fond for bekæmpelse af covid-19 (Foto: MereMobil.dk)

Apple er kendt for deres ProductRED-produkter, hvor der ved hvert køb går et bidrag til den globale fold til bekæmpelse af AIDS.

iPhone 12 har stærkere skærm end nogen anden smartphone

Men 2020 har vist sig at byde på en pandemi. Derfor går bidraget nu til bekæmpelsen af covid-19, som påvirker mange på verdensplan - enten ved selv at være ramt eller kende nogle der er ramt. Hvis ikke af selve sygdommen, så har de fleste været ramt på en anden måde da det også har påvirket hele verdensøkonomien.

Det er i perioden fra nu og frem til 31. december 2020, at Apple giver bidraget til den globale fond til bekæmpelse af covid-19.

Apple fjerner EarPods og oplader på alle iPhones

Bidraget til den globale fond for bekæmpelse af covid-19 sker uanset om det er en iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone Xr eller iPhone 11, som du køber.

Mere til historien

Apple oplyser ikke, hvor stort bidraget er pr. enhed til den globale fond til bekæmpelse af covid-19. Men prisen på enhederne er den samme uanset farve.

Læs også:
Apple iPhone 12 mini – verdens mindste 5G-telefon

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram