Pixel 5 bliver ikke en salgssucces

KORT NYT: Google forventer ikke en salgssucces af Pixel 5. Salget forventes at være under en million solgte eksemplarer.

Google Pixel 5 (Foto: Google)
Google Pixel 5 (Foto: Google)

Google har introduceret flere nye produkter og vanen tro var der nye smartphones i blandt. I år har Google præsenteret en Pixel 5 og en Pixel 4a 5G. Der er ikke tale om topmodeller, men derimod midrange-modeller.

Google klar med Pixel 5 og Pixel 4a 5G

Google har ikke de store forventninger til salgstallene.

Ifølge Nikkei Asia er forventningen, at der er solgt 800.000 enheder af Pixel 5-modellen inden udgangen af året. Det skriver GSMArena.com.

Hele 2020 produktionen af Googles smartphone-lineup, der tæller modellerne Pixel 5, Pixel 4a 5G og Pixel 4a vil kun blive solgt i omkring 3 millioner eksemplarer. Det er i hvert fald forventningen. Men det er også mere end halvdelen af, hvad de solgte sidste år.

Google solgte 7,2 millioner smartphones i 2019. I første halvår af 2020 blev der kun solgt 1,5 millioner solgte enheder, hvilket formentlig skyldtes covid-19 pandemien.

Også i 2018 var salget af Pixel-telefonerne højere end det forventes at blive i 2020. I 2018 blev der solgt 4,7 millioner eksemplarer af Googles smartphones.

Nest Audio går efter Sonos – Googles nye smarthøjttaler

Google Pixel-telefonerne er aldrig blevet lanceret officielt på det danske marked. Og det gør sig også gældende med de to nye modeller, Pixel 4a 5G og Pixel 5. Disse vil kun kunne købes, hvis nogle forhandlere parallelimporterer dem.

Mere til historien

Google lancerede også en ny Chromecast, men den kommer heller ikke til salg på det danske marked.

Dansk hovedpine i Chromebook-sag tages op i Norge

Det norske datatilsyn efterlyser en stærkere central styring af privatlivsdata i skolerne.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
Google Bard skifter navn til Gemini

Google lancerede sidste år chatbotten Bard, men siden da er meget sket og et nyt navn er en realitet – nu hedder AI-satsningen Gemini.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Chromebook-sagen: Kommuner efterladt i uvished

Datatilsynet er efter fire år nået til afgørelse i en sag, hvor en far klagede over, at sønnens navn og skole kunne ses på YouTube.

(mere…)
Temperaturmåling i Pixel 8 Pro virker ikke i Danmark

Pixel 8 Pro kan nu måle kropstemperatur, men ikke i Danmark

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
32 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram