Lancering af OnePlus Watch er udskudt – ikke droppet

KORT NYT: OnePlus Watch… Det længe ventede smartwatch fra OnePlus er angiveligt udskudt. Der er dog ingen meldinger om, hvornår det vil blive offentliggjort.

Rygterne har længe svirret om et smartwatch fra OnePlus, men de officielle meldinger er udeblevet. Faktisk har rygterne svirret i flere år, men den seneste tid har der ofte været skriverier om, at nu ville det komme fra OnePlus.

Nu forlyder det, at OnePlus Watch er udskudt. Det er den ofte pålidelige kilde Max J, der citerer flere kilder. Det er således ikke en officiel udmelding fra OnePlus.

Det var forventet, at OnePlus ville lancere deres smartwatch i oktober måned, men det har de altså ikke gjort. OnePlus ventes ikke at kommentere det inden udgangen af måneden.

OnePlus har ellers præsenteret nye produkter i oktober. Foruden OnePlus 8T i midten af oktober, er det også blevet til to nye modeller i Nord-serien.

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8T: Priserne på OnePlus 8T starter fra 4.699 kroner. Se detaljerne og bestil her Sponseret link

OnePlus bekræfter to budgetvenlige smartphones

Efter lanceringen af OnePlus 8T bekræftede OnePlus også, at der ville komme andre produkter til deres eco-system. Og billedet af et smartwatch har også betydet, at forventningen om et smartwatch har været store.

OnePlus er snart klar med første smartwatch

Dog ser det altså ud til, at vi skal vente lidt endnu.

Der er endnu ingen detaljer om, hvornår OnePlus vil offentliggøre deres bud på et smartwatch. Eller om vi nogensinde får et smartwatch fra OnePlus.

Mere til historien

Der er allerede rygter om OnePlus 9, som forventes at komme med Snapdragon 975 processoren fra Qualcomm. Dette er dog blot rygter og spekulationer på nuværende tidspunkt.

ASUS ROG Phone 8 er snart på vej 

Det tyder på, at Asus snart er på vej med ROG Phone 8. Måske allerede i januar?

(mere…)
De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
OnePlus 12R – spændende mellemklasse-mobil til fornuftig pris

Prisen kan blive ret interessant og specifikationerne lader til at være virkelig spændende. Læs om OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus har lanceret OnePlus 12
(mere…)
OnePlus 12 lanceres globalt i januar

OnePlus er nu officiel på det kinesiske marked. Dansk lancering sker i slutningen af januar 2024.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram