Lancering af OnePlus Watch er udskudt – ikke droppet

KORT NYT: OnePlus Watch... Det længe ventede smartwatch fra OnePlus er angiveligt udskudt. Der er dog ingen meldinger om, hvornår det vil blive offentliggjort.

Rygterne har længe svirret om et smartwatch fra OnePlus, men de officielle meldinger er udeblevet. Faktisk har rygterne svirret i flere år, men den seneste tid har der ofte været skriverier om, at nu ville det komme fra OnePlus.

Nu forlyder det, at OnePlus Watch er udskudt. Det er den ofte pålidelige kilde Max J, der citerer flere kilder. Det er således ikke en officiel udmelding fra OnePlus.

Det var forventet, at OnePlus ville lancere deres smartwatch i oktober måned, men det har de altså ikke gjort. OnePlus ventes ikke at kommentere det inden udgangen af måneden.

OnePlus har ellers præsenteret nye produkter i oktober. Foruden OnePlus 8T i midten af oktober, er det også blevet til to nye modeller i Nord-serien.

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8T: Priserne på OnePlus 8T starter fra 4.699 kroner. Se detaljerne og bestil her %%%%

OnePlus bekræfter to budgetvenlige smartphones

Efter lanceringen af OnePlus 8T bekræftede OnePlus også, at der ville komme andre produkter til deres eco-system. Og billedet af et smartwatch har også betydet, at forventningen om et smartwatch har været store.

OnePlus er snart klar med første smartwatch

Dog ser det altså ud til, at vi skal vente lidt endnu.

Der er endnu ingen detaljer om, hvornår OnePlus vil offentliggøre deres bud på et smartwatch. Eller om vi nogensinde får et smartwatch fra OnePlus.

Mere til historien

Der er allerede rygter om OnePlus 9, som forventes at komme med Snapdragon 975 processoren fra Qualcomm. Dette er dog blot rygter og spekulationer på nuværende tidspunkt.

OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram