Lancering af OnePlus Watch er udskudt – ikke droppet

0

KORT NYT: OnePlus Watch… Det længe ventede smartwatch fra OnePlus er angiveligt udskudt. Der er dog ingen meldinger om, hvornår det vil blive offentliggjort.

Rygterne har længe svirret om et smartwatch fra OnePlus, men de officielle meldinger er udeblevet. Faktisk har rygterne svirret i flere år, men den seneste tid har der ofte været skriverier om, at nu ville det komme fra OnePlus.

Nu forlyder det, at OnePlus Watch er udskudt. Det er den ofte pålidelige kilde Max J, der citerer flere kilder. Det er således ikke en officiel udmelding fra OnePlus.

Det var forventet, at OnePlus ville lancere deres smartwatch i oktober måned, men det har de altså ikke gjort. OnePlus ventes ikke at kommentere det inden udgangen af måneden.

OnePlus har ellers præsenteret nye produkter i oktober. Foruden OnePlus 8T i midten af oktober, er det også blevet til to nye modeller i Nord-serien.

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8T: Priserne på OnePlus 8T starter fra 4.699 kroner. Se detaljerne og bestil her %%%%

OnePlus bekræfter to budgetvenlige smartphones

Efter lanceringen af OnePlus 8T bekræftede OnePlus også, at der ville komme andre produkter til deres eco-system. Og billedet af et smartwatch har også betydet, at forventningen om et smartwatch har været store.

OnePlus er snart klar med første smartwatch

Dog ser det altså ud til, at vi skal vente lidt endnu.

Der er endnu ingen detaljer om, hvornår OnePlus vil offentliggøre deres bud på et smartwatch. Eller om vi nogensinde får et smartwatch fra OnePlus.

Mere til historien

Der er allerede rygter om OnePlus 9, som forventes at komme med Snapdragon 975 processoren fra Qualcomm. Dette er dog blot rygter og spekulationer på nuværende tidspunkt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer