iPhone 12 Pro slår iPhone 11 Pro med 25 % i test

67

iPhone 12 Pro kommer med Apples hurtigste chip nogensinde. Telefonen ser også ud til at yde markant bedre end forgængeren.

iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max (Foto: Apple)
iPhone 12 Pro er ikke overraskende den mest kraftfulde smartphone fra Apple nogensinde. (Foto: Apple)

Da Apple tidligere på ugen introducerede iPhone 12-serien, var det blandt andet med den nye A14 Bionic-chip. Chippen bliver af Apple hyldet som den ’hurtigste smartphone-chip på markedet’, med et påstået overtag i ydeevnen på 50 procent, sammenlignet med de mest kraftfulde chipsets fra andre producenter.

iPhone 12 og iPhone 12 Pro kan forudbestilles nu

50 procent lyder helt vildt. Hvis vi går ud fra, at Apple med ’andre producenter’ mener Qualcomms Snapdragon 865, bør A14 Bionic sætte helt nye standarder i benchmarktest.

De første, tidlige benchmarkresultater er kommet. Og iPhone 12 Pro ser ganske enkelt imponerende ud, skriver Pocketnow.

I de første tests som er spottet af Macrumors, opnår iPhone 12 Pro en gennemsnitlig Single-Core-score på cirka 1.600, mens Multi-Core-scoren rammer 4.000. Hvis vi sammenligner tallene med iPhone 11 Pro, så opnår sidste års topmodel omkring 1.300 på Single-Core og 3.300 på Multi-Core.

En hurtig udregning viser, at A14 Bionic slår sidste års A13 Bionic med cirka 20 procent i begge tilfælde.

Hos Macrumors påstår de, at forbedringerne i ydeevnen faktisk kommer helt op omkring 25 procent i nogle tilfælde. Under alle omstændigheder, er det imponerende, at A14 Bionic slår sidste års A13 Bionic med 20 procent. Især fordi, at A13 Bionic fortsætter med at give Qualcomms slagskibschipset kamp til stregen.

iPhone 12 Pro – iPhone er større, flottere og federe

Dette års chip fra Apple er desuden den første smartphonechip, baseret på 5nm-processen. A14 Bionic har seks kerner og kommer med en ny 16-kerners Neural Engine, som skulle være næsten dobbelt så hurtig som forgængeren.

Op til salgsstarten kommer vi på MereMobil.dk med en anmeldelse af iPhone 12 og iPhone 12 Pro. Stay tuned!. Subscribe her hvis du vil have technews i indbakken.

Mere til historien

iPhone 12-serien kan let gå hen og blive den mest populære i flere år. Apple har lanceret fire modeller i serien, der både kommer med nyt design og forbedringer over hele linjen. Det estimeres, at Apple vil sælge op imod 80 millioner iPhone 12-enheder inden årets udgang.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
67 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer