Huawei lancerer Huawei Mate 40-serien i oktober

0

Huawei har annonceret datoen for, hvornår de afslører næste generation af flagskibsserien Mate. Dette vil ske senere i oktober. 3 modeller er på vej.

Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro blev “Årets Mobil 2018” på MereMobil.dk. Dengang var det dog med Googles tjenester, hvilket siden er et problem for Huawei. (Foto MereMobil.dk)

Richard Yu, topchef i Huawei, har på det sociale medie Weibo annonceret, at Huawei afholder et globalt lanceringsevent for Huawei Mate 40-familien. Eventen vil finde sted torsdag den 22. oktober klokken 14.00 dansk tid. Det skriver GSMArena.com.

Mate-serien er historisk set der, hvor Huawei fremviser det bedste de ”har lært”. I forhold til P-serien er der ofte skruet lidt mere op for ydelsen, større skærm og bedre kamera. Noget der også ser ud til at gå igen på Mate 40-serien. Mate 40-serien kommer med Kirin-chipset og i opslaget står ”unprecedented power is coming”.

Huaweis Android-konkurrent HarmonyOS 2.0 klar i 2021

Der har været rygter om, at det vil blive den sidste smartphone med Kirin-chipset. Dette er dog ikke bekræftet.

Mate 40-serien ventes at komme med Kirin 9000. Det kan blive den første 5nm chip med indbygget 5G modem.

Kameraet på en af modellerne vil måske komme med en 108 megapixels hovedsensor og 5x optisk zoom. Men det er på nuværende tidspunkt blot spekulationer. Ligesom rygterne også forudser at den vil understøtte opladning på omkring 66 watt.

Det ventes også, at Huawei vil afsløre tre modeller i Mate 40-serien. Disse vil formentlig få navnene Mate 40, Mate 40 Pro og Mate 40 Pro+.

Om Mate 40-serien bliver tilgængelig i Danmark, er uvist. Sikkert er det, at vi aldrig fik Mate 30 Pro officielt til salg herhjemme. Derfor var det lidt overraskende, at P40 Pro og P40 Pro+ blev tilgængelige på det danske marked.

I øvrigt blev Mate 20 Pro “Årets Mobil 2018” på MereMobil.dk.

Telia tilføjer en opsigtsvækkende bemærkning på Huawei-telefoner

Mere til historien

Ifølge det koreanske medie medie The Elec så påstår en ny rapport også, at Huawei ikke forventer at sælge mere end 50 millioner smartphones i 2021. Hvis dette holder stik med virkeligheden, er det en meget voldsom nedjustering. Huawei har ikke meldt noget officielt ud.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer