Huawei lancerer Huawei Mate 40-serien i oktober

Huawei har annonceret datoen for, hvornår de afslører næste generation af flagskibsserien Mate. Dette vil ske senere i oktober. 3 modeller er på vej.

Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro blev “Årets Mobil 2018” på MereMobil.dk. Dengang var det dog med Googles tjenester, hvilket siden er et problem for Huawei. (Foto MereMobil.dk)

Richard Yu, topchef i Huawei, har på det sociale medie Weibo annonceret, at Huawei afholder et globalt lanceringsevent for Huawei Mate 40-familien. Eventen vil finde sted torsdag den 22. oktober klokken 14.00 dansk tid. Det skriver GSMArena.com.

Mate-serien er historisk set der, hvor Huawei fremviser det bedste de ”har lært”. I forhold til P-serien er der ofte skruet lidt mere op for ydelsen, større skærm og bedre kamera. Noget der også ser ud til at gå igen på Mate 40-serien. Mate 40-serien kommer med Kirin-chipset og i opslaget står ”unprecedented power is coming”.

Huaweis Android-konkurrent HarmonyOS 2.0 klar i 2021

Der har været rygter om, at det vil blive den sidste smartphone med Kirin-chipset. Dette er dog ikke bekræftet.

Mate 40-serien ventes at komme med Kirin 9000. Det kan blive den første 5nm chip med indbygget 5G modem.

Kameraet på en af modellerne vil måske komme med en 108 megapixels hovedsensor og 5x optisk zoom. Men det er på nuværende tidspunkt blot spekulationer. Ligesom rygterne også forudser at den vil understøtte opladning på omkring 66 watt.

Det ventes også, at Huawei vil afsløre tre modeller i Mate 40-serien. Disse vil formentlig få navnene Mate 40, Mate 40 Pro og Mate 40 Pro+.

Om Mate 40-serien bliver tilgængelig i Danmark, er uvist. Sikkert er det, at vi aldrig fik Mate 30 Pro officielt til salg herhjemme. Derfor var det lidt overraskende, at P40 Pro og P40 Pro+ blev tilgængelige på det danske marked.

I øvrigt blev Mate 20 Pro “Årets Mobil 2018” på MereMobil.dk.

Telia tilføjer en opsigtsvækkende bemærkning på Huawei-telefoner

Mere til historien

Ifølge det koreanske medie medie The Elec så påstår en ny rapport også, at Huawei ikke forventer at sælge mere end 50 millioner smartphones i 2021. Hvis dette holder stik med virkeligheden, er det en meget voldsom nedjustering. Huawei har ikke meldt noget officielt ud.

Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram