HomePod Mini er en realitet

Apple har helt som ventet lanceret en HomePod Mini, der kommer med Siri features. Læs mere om Apple HomePod Mini her.

Apple HomePod (Foto: Apple)
Apple har netop præsenteret HomePod mini, der i forholdt til HomePod fra 2018, har fået nyt design (Foto: Apple)

Apple har som rygterne forudsagde annonceret en HomePod Mini. Det er dermed den nyeste smarthøjttaler fra Apple.

Apple offentliggjorde den første HomePod i juni 2017, men der var nogle problemer, hvilket betød den først kom i handlen i starten af 2018.

Her er HomePod – Siri højtaleren fra Apple

Designet på HomePod har ændret sig til et mere ”rundt” design. Den bliver tilgængelig i farverne hvid og sort.

Apple fortalte under præsentationen, at den nye HomePod Mini udsender lyd i 360-grader. Det er Apples S5-chip, der driver højttaleren. Apple annoncerede også flere nye funktionsopdateringer til Siri i forbindelse med lanceringen af HomePod Mini.

Ligesom det kendes fra HomePod har HomePod Mini også betjening ved berøring på toppen, der lyser og en visuel indikator, som viser Siri lytter.

Smarthome og multiroom funktioner

HomePod Mini understøtter AirPlay 2 multiroom-funktioner. Dermed kan du altså benytte HomePods, som det også kendes fra Sonos. To HomePod Mini tæt på hinanden danner desuden automatisk stereopar.

Går du op i smarthomesystemer så virker HomePod Mini naturligvis også der, hvilket betyder du kan bede den tænde lys og låse døre eller andet. Derudover har Apple også lavet en ny intercom funktion, der kan sende lyden ud til andre HomePods – og for den sags skyld også iPhones og iPads i husstanden.

Apples HomePod er designet til at arbejde sammen med Apples tjenester som Apple Music og Apple Podcasts i forhold til AirPlay understøttelse. En kommende softwareopdatering vil også gøre, at HomePod virker med tredjeparts musiktjenester som Amazon Music og Pandora. Der blev ikke nævnt noget om Spotify. Om dette betyder, at det ikke kommer, er uvist. Tidligere har Spotify vist de støttede Epic Games. Derfor kan der være ”kurre på tråden” mellem Apple og Spotify. Dette er dog blot spekulationer.

Epic Games får opbakning fra Spotify i sagen mod Apple og Google

HomePod Mini galleri

HomePod mini kan automatisk genkende stemmerne på forskellige brugere i hjemmet og reagere så det passer til den enkelte person i husstanden.

Den nye HomePod Mini kommer i handlen mandag den 16. november 2020 og kan forudbestilles fra fredag den 6. november 2020. Prisen bliver 99 dollars.

Det er på nuværende tidspunkt uvist om vi får HomePod Mini på markedet herhjemme. Tidligere har Apple ikke lanceret HomePods på vores marked.

Mere til historien

Da Apple lancerede HomePod i 2018 var prisen 349 dollars. Så der er tale om en markant billigere prissætning med HomePod Mini, der som navnet også antyder er en "mini-version" af HomePod.

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Sonos bluetooth-højttaler fås nu i smarte farver

Den roste transportable højttaler, Sonos Roam, kommer nu i smartere farver, som er lidt mere interessante end sort og hvid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
32 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram