Nokia inviterer til event den 22. september

0

Den 22. september afholder HMD Global et arrangement, hvor det forventes, at Nokia 7.3 lanceres.

Nokia 9 PureView
Når der bliver afholdt Nokia-event den 22. september, bliver det efter alt at dømme uden en ny Nokia 9 PureView. (Foto: MereMobil.dk)

HMD Global har officielt sendt invitationer ud til et arrangement den 22. september, skriver GSMArena. Til arrangementet lover HMD Global nyt om næste kapitel for Nokia-telefoner, samt en meget speciel gæst. Invitationen nævner intet om, hvilke telefoner, vi kan forvente at se. Det afholder dog ikke internettet fra at gætte.

Nokia opnår 5G hastighedsrekord

Ifølge GSMArena er det Twitter-tipsteren, Nokia anew, der gætter på, at vi får Nokia 7.3 at se. Derudover forlyder det, at flagskibsmodellen, Nokia 9.3, først er klar til lancering senere på året.

Som tegn på, at der faktisk er tale om Nokis 7.3, peger Nokia anew på, at Nokia 7.2 bliver taget ud af produktion. Netop Nokia 7.2 blev annonceret ved et arrangement i september sidste år.

Invitationen til Nokia-event den 22. september. (Foto: GSM Arena)

Hvis man tager et kig på Nokias onlinebutikker rundt omkring i verden, står der da også, at Nokia 7.2 ikke er tilgængelig. Telefonen er dog stadig tilgængelig i Nokias britiske onlinebutik og kan selvfølgelig findes hos tredjepartsforhandlere.

Udover Nokia 7.3, er det også sandsynligt, at vi får en række enheder at se, som oprindeligt blev rygtet lanceret til IFA. Heriblandt Nokia 6.3, 3.4 og 2.4.

5G-Nokia til under 5.000 kroner

Nokia 9.3 PureView lader som sagt ikke til at være lanceringsklar endnu. Telefonen har i forvejen været genstand for flere forsinkelser og de seneste rygter peger på, at telefonen endnu ikke er sat i produktion. Produktionen af Nokia 9.3 forventes at starte i denne måned eller i oktober. Det tyder på, at vi i bedste fald får lov at se en lille teaser for telefonen den 22. september.

Mere til historien

Den seneste Nokia-telefon til at ramme det danske marked var Nokia 5.3, der landede i butikkerne tilbage i maj.

Tidligere artikelApple afslører datoen for iOS 14
Næste artikelApple har solgt mere end 500 millioner iPads
Robin er tech-journalist med flere års erfaring fra danske og internationale medier. Han ved, hvad der er værd at vide om det danske telemarked og har en stor forkærlighed for forbrugerelektronik; telefoner, bærbar lyd eller smarthome. Robin lever af at dække nyheder og skrive anmeldelser om alt fra mobilabonnementer til el-løbehjul. Robin tager også gerne en nørdet snak om videospil.
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer