Nokia inviterer til event den 22. september

Den 22. september afholder HMD Global et arrangement, hvor det forventes, at Nokia 7.3 lanceres.

Nokia 9 PureView
Når der bliver afholdt Nokia-event den 22. september, bliver det efter alt at dømme uden en ny Nokia 9 PureView. (Foto: MereMobil.dk)

HMD Global har officielt sendt invitationer ud til et arrangement den 22. september, skriver GSMArena. Til arrangementet lover HMD Global nyt om næste kapitel for Nokia-telefoner, samt en meget speciel gæst. Invitationen nævner intet om, hvilke telefoner, vi kan forvente at se. Det afholder dog ikke internettet fra at gætte.

Nokia opnår 5G hastighedsrekord

Ifølge GSMArena er det Twitter-tipsteren, Nokia anew, der gætter på, at vi får Nokia 7.3 at se. Derudover forlyder det, at flagskibsmodellen, Nokia 9.3, først er klar til lancering senere på året.

Som tegn på, at der faktisk er tale om Nokis 7.3, peger Nokia anew på, at Nokia 7.2 bliver taget ud af produktion. Netop Nokia 7.2 blev annonceret ved et arrangement i september sidste år.

Invitationen til Nokia-event den 22. september. (Foto: GSM Arena)

Hvis man tager et kig på Nokias onlinebutikker rundt omkring i verden, står der da også, at Nokia 7.2 ikke er tilgængelig. Telefonen er dog stadig tilgængelig i Nokias britiske onlinebutik og kan selvfølgelig findes hos tredjepartsforhandlere.

Udover Nokia 7.3, er det også sandsynligt, at vi får en række enheder at se, som oprindeligt blev rygtet lanceret til IFA. Heriblandt Nokia 6.3, 3.4 og 2.4.

5G-Nokia til under 5.000 kroner

Nokia 9.3 PureView lader som sagt ikke til at være lanceringsklar endnu. Telefonen har i forvejen været genstand for flere forsinkelser og de seneste rygter peger på, at telefonen endnu ikke er sat i produktion. Produktionen af Nokia 9.3 forventes at starte i denne måned eller i oktober. Det tyder på, at vi i bedste fald får lov at se en lille teaser for telefonen den 22. september.

Mere til historien

Den seneste Nokia-telefon til at ramme det danske marked var Nokia 5.3, der landede i butikkerne tilbage i maj.

Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Nokias bedrift - retrokig på Nokia N95

RETRO: Vi ser tilbage på modtagelsen af Nokia N95, der var banebrydende for sin tid.

(mere…)
Nokia X20 får Android 12 opdatering

KORT NYT: HMD Global har oplyst, at Android 12 opdateringen nu er på vej til Nokia X20. 

(mere…)
Nokia T20 – ny tablet til lav pris og med stort batteri

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den byder på lang batteritid og en pris under 2.000 kroner. Læs mere om Nokia T20 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram