Nokia inviterer til event den 22. september

Den 22. september afholder HMD Global et arrangement, hvor det forventes, at Nokia 7.3 lanceres.

Nokia 9 PureView
Når der bliver afholdt Nokia-event den 22. september, bliver det efter alt at dømme uden en ny Nokia 9 PureView. (Foto: MereMobil.dk)

HMD Global har officielt sendt invitationer ud til et arrangement den 22. september, skriver GSMArena. Til arrangementet lover HMD Global nyt om næste kapitel for Nokia-telefoner, samt en meget speciel gæst. Invitationen nævner intet om, hvilke telefoner, vi kan forvente at se. Det afholder dog ikke internettet fra at gætte.

Nokia opnår 5G hastighedsrekord

Ifølge GSMArena er det Twitter-tipsteren, Nokia anew, der gætter på, at vi får Nokia 7.3 at se. Derudover forlyder det, at flagskibsmodellen, Nokia 9.3, først er klar til lancering senere på året.

Som tegn på, at der faktisk er tale om Nokis 7.3, peger Nokia anew på, at Nokia 7.2 bliver taget ud af produktion. Netop Nokia 7.2 blev annonceret ved et arrangement i september sidste år.

Invitationen til Nokia-event den 22. september. (Foto: GSM Arena)

Hvis man tager et kig på Nokias onlinebutikker rundt omkring i verden, står der da også, at Nokia 7.2 ikke er tilgængelig. Telefonen er dog stadig tilgængelig i Nokias britiske onlinebutik og kan selvfølgelig findes hos tredjepartsforhandlere.

Udover Nokia 7.3, er det også sandsynligt, at vi får en række enheder at se, som oprindeligt blev rygtet lanceret til IFA. Heriblandt Nokia 6.3, 3.4 og 2.4.

5G-Nokia til under 5.000 kroner

Nokia 9.3 PureView lader som sagt ikke til at være lanceringsklar endnu. Telefonen har i forvejen været genstand for flere forsinkelser og de seneste rygter peger på, at telefonen endnu ikke er sat i produktion. Produktionen af Nokia 9.3 forventes at starte i denne måned eller i oktober. Det tyder på, at vi i bedste fald får lov at se en lille teaser for telefonen den 22. september.

Mere til historien

Den seneste Nokia-telefon til at ramme det danske marked var Nokia 5.3, der landede i butikkerne tilbage i maj.

Pink Barbie Flip-telefon kommer til sommer

HMD annoncerede ved Mobile World Congress et samarbejde med Mattel og afslørede ”Barbie-mobilen”.

(mere…)
Dropper alligevel ikke Nokia

Forvirringen er total omkring Nokia-telefonerne.

(mere…)
Nokia lukker som telefonmærke

Det er slut med Nokia som telefonmærke (opdateret)

(mere…)
Nokia-mobil får flot anerkendelse

Som den eneste mobiltelefon er bæredygtig Nokia-model landet på prestigefyldt liste.

(mere…)
Produktion af mobiltelefoner er tilbage i Europa

Der garanteres at hverken hardware, software eller data har været i berøring med USA eller Asien.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram