Nokia 8.3 5G – de danske priser

PRIS: Nokia 8.3 5G kommer til Danmark i oktober. Her er priserne på Nokia 8.3 5G, der kommer med i Android One, som giver garanti for opdateringer.

Nokia 8.3 5G
Nokia 8.3 5G koster mellem 4.499 og 4.999 kroner i Danmark. Her kan du læse mine første indtryk af Nokia 8.3 5G (Foto: MereMobil.dk)

Nokia 8.3 5G kan bedst beskrives som en no-nonsens 5G smartphone, hvor du ikke skal bekymre dig ret meget andet end at bruge din smartphone.

I forhold til mange andre telefoner i markedet, så tilbyder Nokia en oplevelse, der ligger tæt op mod Googles egne Pixel-mobiler.

Google Pixel er fortsat ikke tilgængelige på det danske marked, hvorfor en telefon som Nokia 8.3 5G kommer tæt på Pixel-oplevelsen, hvor kun Google har haft fingrene i koden.

Nokia 8.3 5G er en del af Googles Android One-program, hvor Google stiller garanti for at softwaren spiller og bliver opdateret fremadrettet. To års Android-opdateringer og sikkerhedsopdateringer i tre år, er et af løfterne i Android One.

Derudover kommer telefoner i Android One-kategorien med Googles apps og tjenester.

Nokia 8.3 5G er godkendt af Google til brug i virksomheder og er derfor en del af Android Enterprise Recommended. Derudover er dette, ifølge producenten, den telefon på markedet, som understøtter flest 5G bånd.

Priser: Nokia 8.3 5G koster fra 4.499 kroner

Nokia 8.3 5G kommer i varianter med 6 GB og 8 GB RAM samt henholdsvis 64 GB eller 128 GB lagerplads. Herunder kan du se de vejledende priser på konfigurationerne.

  • 6 GB RAM, 64 GB lagerplads: 4.499 kroner
  • 8 GB RAM, 128 GB lagerplads: 4.999 kroner

Salget begynder i Danmark fredag den 2. oktober 2020. Telefonen bliver tilgængelig gennem en række erhvervskanaler samt via blandt andet ProShop og Elgiganten.

Indtil videre har TDC og Telenor 5G-certificeret Nokia 8.3 5G op mod deres netværk. Du kan her læse mere om 5G-godkendelser af smartphones hos operatørerne.

På MereMobil.dk vil vi inden salgsstarten bringe en anmeldelse af Nokia 8.3 5G. Følg med på siten eller få technyhederne direkte i indbakken to gange om ugen. Allerede nu kan du dog læse mine første indtryk af Nokia 8.3 5G.

TEST: Så hurtig er 5G NR i virkeligheden

Mere til historien

Nokia-varemærket bliver i dette halvår markedsført som en del af 007-James Bond filmen No Time To Dir, hvor Nokia ses på det store lærred.

Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Du kan afprøve 5G-internet i 30 dage

Virker 5G-internet godt nok? Teleselskaberne er klar med gode tilbud og nogle lader dig endda afprøve 5G-internet i 30 dage.

(mere…)
Derfor bør du overveje at få 5G mobilt bredbånd i hjemmet

Der er mange gode grunde til at bruge 5G som internetforbindelse i hjemmet.

(mere…)
Nokia 3210 har 25 år på bagen og er klar i ny version

Et ikonisk comeback til Nokia 3210 sker i forbindelse med fejringen af ikon-mobilens 25-års jubilæum.

(mere…)
HMD teaser for Nokia 3210

Det tyder på, at HMD inden længe vil lancere en ny version af den meget ikonisk og højt elskede (af mange) Nokia 3210.

(mere…)
HMD klar med nye dumbphones

En ny serie telefoner er klar fra HMD til de, der ønsker en telefon, som man primært kan ringe og sende SMS'er fra. Og så er der snake!

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram