Nokia 8.3 5G – de danske priser

PRIS: Nokia 8.3 5G kommer til Danmark i oktober. Her er priserne på Nokia 8.3 5G, der kommer med i Android One, som giver garanti for opdateringer.

Nokia 8.3 5G
Nokia 8.3 5G koster mellem 4.499 og 4.999 kroner i Danmark. Her kan du læse mine første indtryk af Nokia 8.3 5G (Foto: MereMobil.dk)

Nokia 8.3 5G kan bedst beskrives som en no-nonsens 5G smartphone, hvor du ikke skal bekymre dig ret meget andet end at bruge din smartphone.

I forhold til mange andre telefoner i markedet, så tilbyder Nokia en oplevelse, der ligger tæt op mod Googles egne Pixel-mobiler.

Google Pixel er fortsat ikke tilgængelige på det danske marked, hvorfor en telefon som Nokia 8.3 5G kommer tæt på Pixel-oplevelsen, hvor kun Google har haft fingrene i koden.

Nokia 8.3 5G er en del af Googles Android One-program, hvor Google stiller garanti for at softwaren spiller og bliver opdateret fremadrettet. To års Android-opdateringer og sikkerhedsopdateringer i tre år, er et af løfterne i Android One.

Derudover kommer telefoner i Android One-kategorien med Googles apps og tjenester.

Nokia 8.3 5G er godkendt af Google til brug i virksomheder og er derfor en del af Android Enterprise Recommended. Derudover er dette, ifølge producenten, den telefon på markedet, som understøtter flest 5G bånd.

Priser: Nokia 8.3 5G koster fra 4.499 kroner

Nokia 8.3 5G kommer i varianter med 6 GB og 8 GB RAM samt henholdsvis 64 GB eller 128 GB lagerplads. Herunder kan du se de vejledende priser på konfigurationerne.

  • 6 GB RAM, 64 GB lagerplads: 4.499 kroner
  • 8 GB RAM, 128 GB lagerplads: 4.999 kroner

Salget begynder i Danmark fredag den 2. oktober 2020. Telefonen bliver tilgængelig gennem en række erhvervskanaler samt via blandt andet ProShop og Elgiganten.

Indtil videre har TDC og Telenor 5G-certificeret Nokia 8.3 5G op mod deres netværk. Du kan her læse mere om 5G-godkendelser af smartphones hos operatørerne.

På MereMobil.dk vil vi inden salgsstarten bringe en anmeldelse af Nokia 8.3 5G. Følg med på siten eller få technyhederne direkte i indbakken to gange om ugen. Allerede nu kan du dog læse mine første indtryk af Nokia 8.3 5G.

TEST: Så hurtig er 5G NR i virkeligheden

Mere til historien

Nokia-varemærket bliver i dette halvår markedsført som en del af 007-James Bond filmen No Time To Dir, hvor Nokia ses på det store lærred.

Det koster Nothing Phone 1

PRIS: Nu er prisen frigivet på Nothing Phone 1, der skal konkurrere mod blandt andet OnePlus Nord 2T og Motorola Edge 30.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Advarsel: Mobilbrug på færger er urimeligt dyrt

Operatørerne kan frit sætte vanvittige priser for mobilbrug på færger - og det gør de. Se priserne på maritim roaming her.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

OnePlus 10 Pro – pris og tilgængelighed

OnePlus har endelig annonceret topmodellen, OnePlus 10 Pro, på det danske marked. Du finder her pris, salgsstart og forhandlere

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram