Nokia 8.3 5G – de danske priser

2

PRIS: Nokia 8.3 5G kommer til Danmark i oktober. Her er priserne på Nokia 8.3 5G, der kommer med i Android One, som giver garanti for opdateringer.

Nokia 8.3 5G
Nokia 8.3 5G koster mellem 4.499 og 4.999 kroner i Danmark. Her kan du læse mine første indtryk af Nokia 8.3 5G (Foto: MereMobil.dk)

Nokia 8.3 5G kan bedst beskrives som en no-nonsens 5G smartphone, hvor du ikke skal bekymre dig ret meget andet end at bruge din smartphone.

I forhold til mange andre telefoner i markedet, så tilbyder Nokia en oplevelse, der ligger tæt op mod Googles egne Pixel-mobiler.

Google Pixel er fortsat ikke tilgængelige på det danske marked, hvorfor en telefon som Nokia 8.3 5G kommer tæt på Pixel-oplevelsen, hvor kun Google har haft fingrene i koden.

Nokia 8.3 5G er en del af Googles Android One-program, hvor Google stiller garanti for at softwaren spiller og bliver opdateret fremadrettet. To års Android-opdateringer og sikkerhedsopdateringer i tre år, er et af løfterne i Android One.

Derudover kommer telefoner i Android One-kategorien med Googles apps og tjenester.

Nokia 8.3 5G er godkendt af Google til brug i virksomheder og er derfor en del af Android Enterprise Recommended. Derudover er dette, ifølge producenten, den telefon på markedet, som understøtter flest 5G bånd.

Priser: Nokia 8.3 5G koster fra 4.499 kroner

Nokia 8.3 5G kommer i varianter med 6 GB og 8 GB RAM samt henholdsvis 64 GB eller 128 GB lagerplads. Herunder kan du se de vejledende priser på konfigurationerne.

  • 6 GB RAM, 64 GB lagerplads: 4.499 kroner
  • 8 GB RAM, 128 GB lagerplads: 4.999 kroner

Salget begynder i Danmark fredag den 2. oktober 2020. Telefonen bliver tilgængelig gennem en række erhvervskanaler samt via blandt andet ProShop og Elgiganten.

Indtil videre har TDC og Telenor 5G-certificeret Nokia 8.3 5G op mod deres netværk. Du kan her læse mere om 5G-godkendelser af smartphones hos operatørerne.

På MereMobil.dk vil vi inden salgsstarten bringe en anmeldelse af Nokia 8.3 5G. Følg med på siten eller få technyhederne direkte i indbakken to gange om ugen. Allerede nu kan du dog læse mine første indtryk af Nokia 8.3 5G.

TEST: Så hurtig er 5G NR i virkeligheden

Mere til historien

Nokia-varemærket bliver i dette halvår markedsført som en del af 007-James Bond filmen No Time To Dir, hvor Nokia ses på det store lærred.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer