Nokia 8.3 5G – de danske priser

PRIS: Nokia 8.3 5G kommer til Danmark i oktober. Her er priserne på Nokia 8.3 5G, der kommer med i Android One, som giver garanti for opdateringer.

Nokia 8.3 5G
Nokia 8.3 5G koster mellem 4.499 og 4.999 kroner i Danmark. Her kan du læse mine første indtryk af Nokia 8.3 5G (Foto: MereMobil.dk)

Nokia 8.3 5G kan bedst beskrives som en no-nonsens 5G smartphone, hvor du ikke skal bekymre dig ret meget andet end at bruge din smartphone.

I forhold til mange andre telefoner i markedet, så tilbyder Nokia en oplevelse, der ligger tæt op mod Googles egne Pixel-mobiler.

Google Pixel er fortsat ikke tilgængelige på det danske marked, hvorfor en telefon som Nokia 8.3 5G kommer tæt på Pixel-oplevelsen, hvor kun Google har haft fingrene i koden.

Nokia 8.3 5G er en del af Googles Android One-program, hvor Google stiller garanti for at softwaren spiller og bliver opdateret fremadrettet. To års Android-opdateringer og sikkerhedsopdateringer i tre år, er et af løfterne i Android One.

Derudover kommer telefoner i Android One-kategorien med Googles apps og tjenester.

Nokia 8.3 5G er godkendt af Google til brug i virksomheder og er derfor en del af Android Enterprise Recommended. Derudover er dette, ifølge producenten, den telefon på markedet, som understøtter flest 5G bånd.

Priser: Nokia 8.3 5G koster fra 4.499 kroner

Nokia 8.3 5G kommer i varianter med 6 GB og 8 GB RAM samt henholdsvis 64 GB eller 128 GB lagerplads. Herunder kan du se de vejledende priser på konfigurationerne.

  • 6 GB RAM, 64 GB lagerplads: 4.499 kroner
  • 8 GB RAM, 128 GB lagerplads: 4.999 kroner

Salget begynder i Danmark fredag den 2. oktober 2020. Telefonen bliver tilgængelig gennem en række erhvervskanaler samt via blandt andet ProShop og Elgiganten.

Indtil videre har TDC og Telenor 5G-certificeret Nokia 8.3 5G op mod deres netværk. Du kan her læse mere om 5G-godkendelser af smartphones hos operatørerne.

På MereMobil.dk vil vi inden salgsstarten bringe en anmeldelse af Nokia 8.3 5G. Følg med på siten eller få technyhederne direkte i indbakken to gange om ugen. Allerede nu kan du dog læse mine første indtryk af Nokia 8.3 5G.

TEST: Så hurtig er 5G NR i virkeligheden

Mere til historien

Nokia-varemærket bliver i dette halvår markedsført som en del af 007-James Bond filmen No Time To Dir, hvor Nokia ses på det store lærred.

Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Det koster iPhone 15-telefonerne - få overblikket her

PRISER: Det er billigere at købe en af iPhone 15-modellerne, sammenlignet med iPhone 14-serien. Det er dog stadig dyre telefoner.

(mere…)
Apple sænker prisen på Apple Watch

Apple har lanceret nye Apple Watch-modeller. Denne gang er priserne sænket i forhold til sidste år. Se priserne her.

(mere…)
HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram