Motorola Moto G9 Plus er annonceret

Der har været mange lækkede oplysninger de seneste dage, men nu har Motorola offentliggjort Moto G9 Plus. Se detaljerne her.

Motorola har lanceret Moto G9 Plus i Brasilien. Det er endnu uvist om den kommer til Danmark (Foto: Motorola)
Motorola har lanceret Moto G9 Plus i Brasilien. Det er endnu uvist om den kommer til Danmark (Foto: Motorola)

Motorola har annonceret Moto G9 Plus. I første omgang på det brasilianske marked, men måske den med tiden også bliver tilgængelig herhjemme. Det er i skrivende stund uvist.

Specifikationerne er dog interessante. Processoren er en Snapdragon 730G fra Qualcomm. Derudover kommer den med 4 GB RAM, 128 GB intern hukommelse (kan udvides med microSD-kort op til 512 GB), Android 10 samt en skærm på 6,8 tommer med Full HD+ opløsning. Frontkameraet er på 16 megapixels. Det skriver GSMArena.com.

LÆS OGSÅ: Motorola Razr 5G – opdateret klaptelefon med skarpere pris

På bagsiden findes et quad-kamera, hvor hovedsensoren er på 64 megapixels. Dernæst er der en 8 megapixels ultravidvinkel (118 grader FOV), 2 megapixels macrosensor og en 2 megapixels dybdesensor.

Batteriet er på 5.000 mAh og understøtter 30 watt hurtigopladning.

Er dette ikke nok, så får du også en fingeraftrykslæser på siden, 3.5 mm jackstik, USB-C port, NFC og Bluetooth 5.0.

Motorola Moto G9 Plus kommer i farverne Rose Gold og Indigo Blue. Prisen på det brasilianske marked er BRL2.499, hvilket svarer til cirka 395 Euro.

Hvad den danske pris bliver er uvist, men Motorola er kendt for en rimelig skarp prissætning. Da Moto G7 Plus blev lanceret havde denne en pris på 2.499 kroner ved lanceringen. Så vi er spændte på om Moto G9 Plus bliver ligeså interessant prismæssigt, hvis den kommer til Danmark.

Motorola har lanceret Moto G9 Plus i Brasilien. Det er endnu uvist om den kommer til Danmark (Foto: Motorola)
Motorola har lanceret Moto G9 Plus i Brasilien. Det er endnu uvist om den kommer til Danmark (Foto: Motorola)

Hvis du ikke kan vente, så kan du se nærmere på andre Motorola-telefoner. Eksempelvis er sidste års Moto G8 Plus netop nu prissat flere steder til under 2.000 kroner. Se de dagsaktuelle priser på PriceRunner.dk.

Motorola har cuttet 1.000 kroner af Edge-serien

Er du til en telefon med endnu flere specifikationer. Så har Motorola også gjort prisen på Motorola Edge og Edge+ endnu skarpere, da de er nedsat med 1.000 kroner.

Mere til historien

I slutningen af august annoncerede Motorola Moto G9 Play, der er en telefon til omkring 1.500 kroner uden abonnement.

Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Superlavprismobil fokuserer på skærm og lyd

Motorola Moto E22i er en superbillig telefon, der trods den lave pris, kan vise sig at være interessant.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra test | Gennemført på næsten alle punkter

TEST: Rimelig pris for et godt produkt, som på kamera, opladning og design tiltaler mig. Læs testen af Motorola Edge 30 Ultra her.

(mere…)
Motorola er klar med 3 stærke nyheder

Motorola bygger videre på Edge-serien med 3 nye telefoner, der alle er til at betale – endda med fine specifikationer og et par overraskelser.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram