Motorola Moto G9 Plus er annonceret

Der har været mange lækkede oplysninger de seneste dage, men nu har Motorola offentliggjort Moto G9 Plus. Se detaljerne her.

Motorola har lanceret Moto G9 Plus i Brasilien. Det er endnu uvist om den kommer til Danmark (Foto: Motorola)
Motorola har lanceret Moto G9 Plus i Brasilien. Det er endnu uvist om den kommer til Danmark (Foto: Motorola)

Motorola har annonceret Moto G9 Plus. I første omgang på det brasilianske marked, men måske den med tiden også bliver tilgængelig herhjemme. Det er i skrivende stund uvist.

Specifikationerne er dog interessante. Processoren er en Snapdragon 730G fra Qualcomm. Derudover kommer den med 4 GB RAM, 128 GB intern hukommelse (kan udvides med microSD-kort op til 512 GB), Android 10 samt en skærm på 6,8 tommer med Full HD+ opløsning. Frontkameraet er på 16 megapixels. Det skriver GSMArena.com.

LÆS OGSÅ: Motorola Razr 5G – opdateret klaptelefon med skarpere pris

På bagsiden findes et quad-kamera, hvor hovedsensoren er på 64 megapixels. Dernæst er der en 8 megapixels ultravidvinkel (118 grader FOV), 2 megapixels macrosensor og en 2 megapixels dybdesensor.

Batteriet er på 5.000 mAh og understøtter 30 watt hurtigopladning.

Er dette ikke nok, så får du også en fingeraftrykslæser på siden, 3.5 mm jackstik, USB-C port, NFC og Bluetooth 5.0.

Motorola Moto G9 Plus kommer i farverne Rose Gold og Indigo Blue. Prisen på det brasilianske marked er BRL2.499, hvilket svarer til cirka 395 Euro.

Hvad den danske pris bliver er uvist, men Motorola er kendt for en rimelig skarp prissætning. Da Moto G7 Plus blev lanceret havde denne en pris på 2.499 kroner ved lanceringen. Så vi er spændte på om Moto G9 Plus bliver ligeså interessant prismæssigt, hvis den kommer til Danmark.

Motorola har lanceret Moto G9 Plus i Brasilien. Det er endnu uvist om den kommer til Danmark (Foto: Motorola)
Motorola har lanceret Moto G9 Plus i Brasilien. Det er endnu uvist om den kommer til Danmark (Foto: Motorola)

Hvis du ikke kan vente, så kan du se nærmere på andre Motorola-telefoner. Eksempelvis er sidste års Moto G8 Plus netop nu prissat flere steder til under 2.000 kroner. Se de dagsaktuelle priser på PriceRunner.dk.

Motorola har cuttet 1.000 kroner af Edge-serien

Er du til en telefon med endnu flere specifikationer. Så har Motorola også gjort prisen på Motorola Edge og Edge+ endnu skarpere, da de er nedsat med 1.000 kroner.

Mere til historien

I slutningen af august annoncerede Motorola Moto G9 Play, der er en telefon til omkring 1.500 kroner uden abonnement.

Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Motorola Edge 30 test | Sådan skal det gøres!

TEST: Batteriet holder i to døgn. Telefonen er ikke så stor, men yder godt og tager fine billeder. Min Motorola Edge 30 test konkluderer, at det er en (prisvenlig) mobil til topkarakter.

(mere…)
Stærkt bud fra Motorola - mød Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 er lillesøster til Edge 30 Pro, men det er en stærk en af slagsen, hvor kameraet er i fokus og prisen forholdsvis lav.

(mere…)
Motorola Edge 30 - officielle billeder og specifikationer lækket

Nye officielle billeder og specifikationer er lækket på den kommende "lillebror" til Motorola Edge 30 Pro. Læs hvad du kan forvente af Edge 30.

(mere…)
Nye budgetmobil til 1.900 kroner - mød Moto G52

Motorola kan noget med fornuftige telefoner til gode priser og nu har de lige introduceret en ny. Mød Motorola Moto G52.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram