Google Pixel 5 lækket før afsløring

Google afholder event i aften, hvor de præsenterer en række nye produkter herunder ventes Pixel 5. Men telefonen er lækket inden. Se den her.

Google har inviteret til stort Pixel 5-lancerings event i aften. Her ventes det, at Google vil afsløre deres nyeste bud på en smartphone. Men inden lanceringen har Twitter-brugeren Jon Prosser lækket billeder af enheden.

Google lancerer ny Chromecast og Pixel 5 sidst på måneden

Dermed ser det altså ud til, at enheden er ”fremvist” inden den officielle lancering. Det nye billede fra Jon Prosser virker til at være meget lig med andre billeder, som tidligere er lækket af enheden.

Pixel 5 rygtes at komme med en Snapdragon 765G processor fra Qualcomm, 8 GB RAM, 128 GB intern hukommelse, 6 tommer skærm med 90 Hz opdateringshastighed og en Full HD+ opløsning. Skærmen er formentlig af typen OLED. Batteriet er angiveligt på 4.000 mAh og understøtter hurtigopladning. Google har ikke bekræftet disse rygter, men vi bliver klogere i aften.

Pixel 5 ventes desuden ikke, at blive tilgængeligt officielt i Danmark. Dette har de tidligere Nexus og Pixel produkter heller ikke været. Så har man ønsket disse produkter har det betydet køb i udlandet eller hos forhandlere, der har parallelimporteret disse.

Google har også andre produkter i ærmet til aftenens event. Det ventes, at Google vil afsløre Pixel 4a 5G, en ny Chromecast og efterfølgeren til Google Home. Derfor vil nogle af disse formentlig blive tilgængelige på vores marked.

Chromecast med fjernbetjening lanceres i denne uge

MereMobil.dk holder dig opdateret på nyhederne fra Google. Du kan følge eventen via nedenstående livestream. Eventen finder sted i aften klokken 20.00 dansk tid.

https://www.youtube.com/watch?v=q2HSJHOMDyk&feature=emb_title

Mere til historien

Google har tradition for, at flere af deres produkter ikke lanceres til det danske marked. Det er derfor uvist, hvor mange og hvilke af de kommende produkter, som vil blive tilgængelige herhjemme.

Læs også:
Mød Sabrina – efterfølgeren til Google Chromecast

Den originale Chromecast bliver snart ubrugelig

Bruger du stadig den originale Chromecast, bør du nok snart overveje at udskifte den.

(mere…)
Gemini er landet på dansk jord

Google erkender at Gemini kan fejle. Gemini kan tilgås både som app til Android og via en browser.

(mere…)
Skal du købe Pixel 8a? …måske!

VIDEO: Se med her hvis du vil vide, om Google Pixel 8a er værd at købe.

(mere…)
Google Maps får nyt design på Android

Google har ændret designet på Google Maps til Android. Her er ændringerne.

(mere…)
Søg i Google Fotos med AI

Google Fotos får en rigtig stor og praktisk opgradering med AI-søgning, som giver nye muligheder.

(mere…)
Google går all-in på AI

Google annoncerede forbindelse med Google I/O 2024 deres store satsning på kunstig intelligens. Få overblikket her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram