Chromecast med fjernbetjening lanceres i denne uge

Den kommende Chromecast fra Google bliver den første af sin slags med sin egen fjernbetjening og Google TV OS.

Android TV remote
Tidligere i år fortalte XDA-developers om en enhed, der havde fået navnet, Sabrina. Selvsamme enhed er nu tæt på lancering.(Foto: XDA Developers)

Det forventes, at Googles nye Chromecast bliver lanceret den 30. september 2020 sammen med Google Pixel 5 og Google Pixel 4a 5G, skriver 91mobiles.com.

Denne Chromecast bliver den første af sin slags, som får sin egen fjernbetjening. Derudover får den nye Chromecast angiveligt også Google TV-styresystemet – det, der tidligere hed Android TV.

Den kommende enhed med Google TV er blevet set på Google Play forud for lanceringen. Her er også nogle af nøglespecifikationerne blevet offentliggjort. Den kommende Chromecast har fået kodenavnet, Sabrina og kommer blandt andet med 2 GB RAM og Amlogic S905D3-chipsettet.

Ifølge Google Play, vil enheden understøtte streaming i fuld HD. For nyligt er der dog blevet lækket en såkaldt hands-on-video, der antyder streaming helt op til 4K HDR. På Google Play er den nye Chromecast desuden listet med Android 10, hvilke næppe kommer som nogen overraskelse.

I sidste uge lækkede en Redditor, ved navn u/fuzztub07, billeder og video, der viser Chromecasten med Google TV i al sin pragt. Salgsæsken viser, at enheden får strøm via en USB-C-port, mens fjernbetjeningen får strøm fra et par AAA-batterier.

Selve videoen demonstrerer Google TV-brugerfladen, med OTT-applikationer, som Netflix, YouTube og Amazon Prime Video. Fordi det stadigvæk er en Chromecast, kan du selvfølgelig også caste fra understøttede apps, så du kan streame indhold fra din telefon på dit TV.

På MereMobil.dk følger vi lanceringen af Chromecast Sabrina. Læs med her på siten eller få technyhederne direkte i indbakken.

Mere til historien

Google har allerede inviteret til event den 30. september. Arrangementet løber af stablen fra klokken 20:00. MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret løbende. Du kan også få nyhederne direkte i din indbakke to gange om ugen.

Fitbit kræver Google-konto fra 2023

Google ejer Fitbit og fra næste år kræver det Google-konto til nye Fitbit-enheder.

(mere…)
Får Chromebooks tilbage

Eleverne i Helsingør Kommune får nu deres Chromebooks tilbage i taskerne.

(mere…)
Google Maps klar med brændstofbesparende ruter

En ny undersøgelse viser, at to ud af tre danskere gerne kører en omvej, hvis det betyder, at de kan spare på brændstoffet. Det kan Google Maps nu hjælpe med.

(mere…)
Google klar med nye Pixel-telefoner i oktober

Google har sendt invitationerne ud til deres kommende ”Made by Google”-event. Her lanceres nye Pixel-telefoner.

(mere…)
Google går til erkendelse om Google TV

Google er begyndt at rulle optimeringer af Google TV ud. Det skal forbedre brugeroplevelsen.

(mere…)
Android 13 er klar til Pixel-telefoner

Google oplyser, at de nu har startet udrulningen af Android 13 til Pixel-telefonerne. Læs mere om Android 13 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram