Chromecast med fjernbetjening lanceres i denne uge

Den kommende Chromecast fra Google bliver den første af sin slags med sin egen fjernbetjening og Google TV OS.

Android TV remote
Tidligere i år fortalte XDA-developers om en enhed, der havde fået navnet, Sabrina. Selvsamme enhed er nu tæt på lancering.(Foto: XDA Developers)

Det forventes, at Googles nye Chromecast bliver lanceret den 30. september 2020 sammen med Google Pixel 5 og Google Pixel 4a 5G, skriver 91mobiles.com.

Denne Chromecast bliver den første af sin slags, som får sin egen fjernbetjening. Derudover får den nye Chromecast angiveligt også Google TV-styresystemet – det, der tidligere hed Android TV.

Den kommende enhed med Google TV er blevet set på Google Play forud for lanceringen. Her er også nogle af nøglespecifikationerne blevet offentliggjort. Den kommende Chromecast har fået kodenavnet, Sabrina og kommer blandt andet med 2 GB RAM og Amlogic S905D3-chipsettet.

Ifølge Google Play, vil enheden understøtte streaming i fuld HD. For nyligt er der dog blevet lækket en såkaldt hands-on-video, der antyder streaming helt op til 4K HDR. På Google Play er den nye Chromecast desuden listet med Android 10, hvilke næppe kommer som nogen overraskelse.

I sidste uge lækkede en Redditor, ved navn u/fuzztub07, billeder og video, der viser Chromecasten med Google TV i al sin pragt. Salgsæsken viser, at enheden får strøm via en USB-C-port, mens fjernbetjeningen får strøm fra et par AAA-batterier.

Selve videoen demonstrerer Google TV-brugerfladen, med OTT-applikationer, som Netflix, YouTube og Amazon Prime Video. Fordi det stadigvæk er en Chromecast, kan du selvfølgelig også caste fra understøttede apps, så du kan streame indhold fra din telefon på dit TV.

På MereMobil.dk følger vi lanceringen af Chromecast Sabrina. Læs med her på siten eller få technyhederne direkte i indbakken.

Mere til historien

Google har allerede inviteret til event den 30. september. Arrangementet løber af stablen fra klokken 20:00. MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret løbende. Du kan også få nyhederne direkte i din indbakke to gange om ugen.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram