Chromecast med fjernbetjening lanceres i denne uge

10

Den kommende Chromecast fra Google bliver den første af sin slags med sin egen fjernbetjening og Google TV OS.

Android TV remote
Tidligere i år fortalte XDA-developers om en enhed, der havde fået navnet, Sabrina. Selvsamme enhed er nu tæt på lancering.(Foto: XDA Developers)

Det forventes, at Googles nye Chromecast bliver lanceret den 30. september 2020 sammen med Google Pixel 5 og Google Pixel 4a 5G, skriver 91mobiles.com.

Denne Chromecast bliver den første af sin slags, som får sin egen fjernbetjening. Derudover får den nye Chromecast angiveligt også Google TV-styresystemet – det, der tidligere hed Android TV.

Den kommende enhed med Google TV er blevet set på Google Play forud for lanceringen. Her er også nogle af nøglespecifikationerne blevet offentliggjort. Den kommende Chromecast har fået kodenavnet, Sabrina og kommer blandt andet med 2 GB RAM og Amlogic S905D3-chipsettet.

Ifølge Google Play, vil enheden understøtte streaming i fuld HD. For nyligt er der dog blevet lækket en såkaldt hands-on-video, der antyder streaming helt op til 4K HDR. På Google Play er den nye Chromecast desuden listet med Android 10, hvilke næppe kommer som nogen overraskelse.

I sidste uge lækkede en Redditor, ved navn u/fuzztub07, billeder og video, der viser Chromecasten med Google TV i al sin pragt. Salgsæsken viser, at enheden får strøm via en USB-C-port, mens fjernbetjeningen får strøm fra et par AAA-batterier.

Selve videoen demonstrerer Google TV-brugerfladen, med OTT-applikationer, som Netflix, YouTube og Amazon Prime Video. Fordi det stadigvæk er en Chromecast, kan du selvfølgelig også caste fra understøttede apps, så du kan streame indhold fra din telefon på dit TV.

På MereMobil.dk følger vi lanceringen af Chromecast Sabrina. Læs med her på siten eller få technyhederne direkte i indbakken.

Mere til historien

Google har allerede inviteret til event den 30. september. Arrangementet løber af stablen fra klokken 20:00. MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret løbende. Du kan også få nyhederne direkte i din indbakke to gange om ugen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer