Google lancerer ny Chromecast og Pixel 5 sidst på måneden

Google har annonceret,en event den 30. september. Her vil Google offentliggøre Pixel, en ny Chromecast og måske en smarthøjttaler.

Google har inviteret til event, hvor de foruden Pixel 5, ny Chromecast også ventes at afsløre en smarthøjttaler
Google har inviteret til event, hvor de foruden Pixel 5, ny Chromecast også ventes at afsløre en smarthøjttaler

Google er på vej med flere nye produkter. Det ventes at de annoncerer Pixel 5-telefonen, en ny Chromecast og en ny smarthøjttaler. Derudover vil telefonen Pixel 4a 5G formentlig også blive afsløret. Det skriver Pocketnow.com.

Smarthøjttaleren skulle være en blanding af en Nest Mini og Google Home Max.

Mens det ventes, at den nye ”Chromecast”, vil hedde "Chromecast with Google TV". Det forlyder rygterne i hvert fald. Den vil angiveligt komme i tre (måske fire) forskellige farver. Disse er Rock Candy, Como Blue og Summer Melon. Derudover vil der måske også være en hvid.

Mød Sabrina – efterfølgeren til Google Chromecast

Det ventes at ”Sabrina”, hvilket er den kommende tv-dongles kodenavn, vil benytte Android TV og have en tradition brugergrænseflade.

Google bekræfter ny Nest-højtaler

Eventen finder sted onsdag den 30. september 2020 klokken 20.

MereMobil.dk holder dig opdateret om alle nyhederne. Følg med her på siten. Få også nyhederne i indbakken to gange om ugen.

Mere til historien

Normalt lancerer Google ikke deres Pixel-telefoner til det danske marked. Så hvis du finder en af disse hos en forhandler, er det parallelimport, da de altså ikke lanceres officielt i vores marked. Pixel 5 forventes ikke på markedet i Danmark.

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Disse fede Google produkter går vi (nok) glip af i Danmark

Google I/O 2022: Google har fremvist en række interessante produkter bl.a. Pixel 6a, Pixel Watch, Pixel 7 og meget mere, som nok aldrig kommer i Danmark.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
1 million færre apps i Play Store

De seneste år er en masse apps fjernet fra Google Play Store.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram