Google lancerer ny Chromecast og Pixel 5 sidst på måneden

5

Google har annonceret,en event den 30. september. Her vil Google offentliggøre Pixel, en ny Chromecast og måske en smarthøjttaler.

Google har inviteret til event, hvor de foruden Pixel 5, ny Chromecast også ventes at afsløre en smarthøjttaler
Google har inviteret til event, hvor de foruden Pixel 5, ny Chromecast også ventes at afsløre en smarthøjttaler

Google er på vej med flere nye produkter. Det ventes at de annoncerer Pixel 5-telefonen, en ny Chromecast og en ny smarthøjttaler. Derudover vil telefonen Pixel 4a 5G formentlig også blive afsløret. Det skriver Pocketnow.com.

Smarthøjttaleren skulle være en blanding af en Nest Mini og Google Home Max.

Mens det ventes, at den nye ”Chromecast”, vil hedde “Chromecast with Google TV”. Det forlyder rygterne i hvert fald. Den vil angiveligt komme i tre (måske fire) forskellige farver. Disse er Rock Candy, Como Blue og Summer Melon. Derudover vil der måske også være en hvid.

Mød Sabrina – efterfølgeren til Google Chromecast

Det ventes at ”Sabrina”, hvilket er den kommende tv-dongles kodenavn, vil benytte Android TV og have en tradition brugergrænseflade.

Google bekræfter ny Nest-højtaler

Eventen finder sted onsdag den 30. september 2020 klokken 20.

MereMobil.dk holder dig opdateret om alle nyhederne. Følg med her på siten. Få også nyhederne i indbakken to gange om ugen.

Twitter

Ved at indlæse indholdet, godkender du samtidig Twitter’s Privacy Policy.
Læs mere

Vis tweet

Mere til historien

Normalt lancerer Google ikke deres Pixel-telefoner til det danske marked. Så hvis du finder en af disse hos en forhandler, er det parallelimport, da de altså ikke lanceres officielt i vores marked. Pixel 5 forventes ikke på markedet i Danmark.