Google bekræfter ny Nest-højtaler

Google har reageret hurtigt på rygterne om en kommende smarthøjtaler og selv bekræftet den nye Nest. Se Googles eget billede af Nest Speaker her.

Nest (Foto: The Verge)
Sådan ser den nye Nest-højtaler ud på de officielle billeder fra Google (Foto: The Verge)

I går (9. juli 2020, red.) skrev MereMobil.dk, hvordan den nye Nest-højtaler fra Google kommer til at se ud. I dag har Google så selv bekræftet den kommende smarthøjtaler i serien, skriver The Verge. Ifølge The Verge, har mediet modtaget et officielt billede af enheden med teksten ”hvad Nest-teamet arbejder på hjemmefra”.

Den nye enhed ligner lidt en krydsning mellem Nest Mini og Google Home Max. Ligesom Google Home Max, kan den nye Nest også stå oprejst.

På de officielle billeder fra Google er højtaleren betrukket med et blåligt stof. Det afviger en smule fra de billeder, vi så i går, hvor smarthøjtaleren er helt grå. På en video, som Google også har delt med The Verge, ses den nye Nest også i en mere lyserød variant. Derudover indeholder videoen et kort klip, hvor højtaleren bliver brugt i baggrunden.

Google Nest Speaker, GXCA6
Således ser den kommende højtaler ud på de uofficielle billeder (Foto: Tele.soumu.go.jp)

Flere enheder på vej

Der er flere nyheder på vej fra Google. I sidste måned kunne vi berette om efterfølgeren til Chromecast, som indtil videre går under navnet, Sabrina. Tilbage i juni var det XDA Developers, der havde fået fingre i det, der ligner officielt pressemateriale fra Google.

Google har endnu ikke bekræftet en lanceringsdato for hverken den nye Nest-højtaler eller den såkaldte Sabrina.

Sabrina er ikke det bekræftede navn for enheden, som MereMobil.dk spår til at høre under Nest-serien. Derfor er det ikke usandsynligt, at de to enheder vil blive lanceret samtidigt. Det kunne ske ved et eventuelt Nest-arrangement.

Når Google selv går ud og offentliggør billeder og video af den kommende højtaler, kunne det tyde på, at vi ikke er lang tid fra en officiel afsløring. Skulle det være tilfældet, vil en lancering med alt sandsynlighed foregå online. Det har vi efterhånden set en del i år, hvor producenterne udelukkende løfter sløret for nye produkter via stream.

SE OGSÅ: Ny højtaler? Se udvalget af højtalere hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Det bliver spændende at se, hvilke funktioner, den kommende Nest-højtaler får. Lige nu ligger Google i juridisk slagsmål med Sonos. De to producenter har sagsøgt hinanden for brug af patenter uden tilladelse. Her har Sonos blandt andet sagsøgt Google for uautoriseret brug af højtalerproducentens multiroom-teknologi.

Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Google klar med nye funktioner til Pixel

Google har frigivet deres seneste Pixel Feature Drop, som indeholder en masse nye funktioner.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram