Falsk besked fra eBoks i er omløb – pas på!

1

Der florerer netop nu falske beskeder i tusindvis af danskeres indbakker. Denne gang er det ”eBoks”, som bliver misbrugt. Advar dem du kender.

Der florerer netop nu falske beskeder fra eBoks i tusindevis af danskeres mailindbakker. Beskeden virker umiddelbart troværdig. Det er eBoks, der får både logo og navn misbrugt i mailen. Det skriver Ekstra Bladet.

Modtagerne får besked på, at de skal logge ind på eBoks, da der venter en pengeoverførsel.

OPDATERING: Sådan undgår du e-Boks svindlerne… Læs guiden her

Der er helt sikkert nogle, som ikke vil opdage det er svindel. Men den opmærksomme modtager ser, at selvom det er det rigtige navn og logo, så er det en svindelmail, der står som afsender. ”eBoks-afsenderens” mail slutter med gmailup.com. Klikker du på linket ender du på svindlerens falske side.

Sådan blokerer du svindelopkald på telefonen

Har du modtaget denne mail,skal du hurtigt slette den.

Husk altid, at du skal være varsom med at klikke rundt på diverse links.

GODT RÅD: Har du brug for at logge ind på eBoks, i din netbank eller andre personlige tjenester – så tast altid adressen selv. Så er du sikker på, at det er den rigtige. Er der så en besked, så vil du få den alligevel.

Svindel-SMS’er i omløb – NemID og Statens Serums Institut

Husk altid at eBoks, banker og andre lignende instanser aldrig beder dig om de personlige oplysninger via et telefonopkald eller en mail. Og slet ikke pinkode fra dine kreditkort, password til tjenester eller billeder og koder fra dit NemID-nøglekort.

Du kan følge flere technyheder i din indbakke. Klik her for gratis tilmelding.

Mere til historien

Tilbage i 2015 skrev vi, at 1 ud af 15 danske webshops er fup. Du skal derfor altid huske din sunde fornuft – og nogle gange tænke, hvis noget virker for godt til at være sandt, så er det nok også for godt til at være sandt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer