Falsk besked fra eBoks i er omløb - pas på!

Der florerer netop nu falske beskeder i tusindvis af danskeres indbakker. Denne gang er det ”eBoks”, som bliver misbrugt. Advar dem du kender.

Der florerer netop nu falske beskeder fra eBoks i tusindevis af danskeres mailindbakker. Beskeden virker umiddelbart troværdig. Det er eBoks, der får både logo og navn misbrugt i mailen. Det skriver Ekstra Bladet.

Modtagerne får besked på, at de skal logge ind på eBoks, da der venter en pengeoverførsel.

OPDATERING: Sådan undgår du e-Boks svindlerne... Læs guiden her

Der er helt sikkert nogle, som ikke vil opdage det er svindel. Men den opmærksomme modtager ser, at selvom det er det rigtige navn og logo, så er det en svindelmail, der står som afsender. ”eBoks-afsenderens” mail slutter med gmailup.com. Klikker du på linket ender du på svindlerens falske side.

Sådan blokerer du svindelopkald på telefonen

Har du modtaget denne mail,skal du hurtigt slette den.

Husk altid, at du skal være varsom med at klikke rundt på diverse links.

GODT RÅD: Har du brug for at logge ind på eBoks, i din netbank eller andre personlige tjenester – så tast altid adressen selv. Så er du sikker på, at det er den rigtige. Er der så en besked, så vil du få den alligevel.

Svindel-SMS’er i omløb – NemID og Statens Serums Institut

Husk altid at eBoks, banker og andre lignende instanser aldrig beder dig om de personlige oplysninger via et telefonopkald eller en mail. Og slet ikke pinkode fra dine kreditkort, password til tjenester eller billeder og koder fra dit NemID-nøglekort.

Du kan følge flere technyheder i din indbakke. Klik her for gratis tilmelding.

Mere til historien

Tilbage i 2015 skrev vi, at 1 ud af 15 danske webshops er fup. Du skal derfor altid huske din sunde fornuft - og nogle gange tænke, hvis noget virker for godt til at være sandt, så er det nok også for godt til at være sandt.

Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
Her er dit password

En ny hitliste viser, hvilke passwords at danskerne anvender. Konklusionen må være, at onlinesikkerheden er i fare.

(mere…)
Pas på falske iPhone 14-salgssider

ADVARSEL: Falske sider der lokker med rabat på iPhone 14, hvis du forudbestiller nu, er eksploderet.

(mere…)
Nyt svindeltrick: Politiet klar med advarsel til særligt forældre

Vær opmærksom og husk den sunde fornuft - det gælder særligt forældre. Svindlere udgiver sig for at være "dit barn".

(mere…)
Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Apple har udsendt VIGTIG sikkerhedsopdatering

Apple advarer mod en fejl, som gør det muligt for hackere at tage kontrol over dine Apple-enheder. Opdater til nyeste version nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram