DR TV nu klar på flere platforme

5

DR er klar med to nye DRTV-apps og dermed kan der altså streames DRTV fra endnu flere platforme.

DR TV
DRTV kan også streames fra computeren, smartphonen og Apple TV

DR er klar med DRTV-appen til endnu flere platforme. Det betyder kort og godt, at du nu kan benytte og se DRTV på dit LG TV.

Inden længe vil det også være muligt at se DRTV på dit Android TV. Tilbage i begyndelsen af juni lancerede DR en betaversion af DRTV appen til Android TV-

DRTV-app er frigivet til Android TV i en betaversion

DRTV-appen til Android TV og LG TV er en del af den udvikling, som DR er i gang med i forhold til tjenesten.

-”Danskerne bruger i højere grad DRTV til at se vores indhold, fordi det blandt andet giver dem muligheden for at se DR’s indhold, når det passer dem. Derfor arbejder vi løbende på at udvide vores tilstedeværelse på smart-tv, og vi er glade for nu at kunne tilbyde DRTV på flere platforme til gavn for endnu flere danskere,” siger Kristian Waneck, der er centerchef for streaming i DR.

Brugerne har også været med til at teste og finpudse, da de begge har været ude i betaversioner.

DR2+ – nyt streamingtilbud åbner snart

Det er uvist, hvornår DRTV-appen lanceres i den endelige version til Android TV. Men kan du ikke vente, så kan den altså downloades i en betaversion, mens den endelige version er klar til LG TV.

Mere til historien

DR har for kort tid siden indført aldersvurdering af udsendelserne. Denne skal være med til at beskytte børn og unge mod potentielt skadeligt indhold. Det er vejledningen fra Medierådet for børn og unge, der er bag vurderignerne. Det er desuden samme vurderinger, der vurderes når film i biografen aldersvurderes.

Læs også:
Streamingen kommer ind med modermælken
Streaming og filmdownload stormer frem

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer