DR2+ - nyt streamingtilbud åbner snart

DR er klar med et nyt streamingtilbud, der skal hjælpe med at formidle kultur, samfund og historie. Erstatningen for DR K er målrettet yngre brugere.

DR2+ logo (Kilde: DR)
DR2+ logo (Kilde: DR)

DR K er lukket. Dermed er der brug for et nyt tilbud til at hjælpe med formidlingen af kultur-, samfund- og historie. DR2+ er derfor klar til start i uge 4 - uge 4 starter den 20. januar 2020.

At DR2+ nu er klar er ikke en nyhed, da dette blev meldt ud tilbage i foråret 2019. Men nu er tjenesten så småt ved at være klar til danskerne.

Modsat den nu lukkede DR K vil DR2+ være mere eksperimenterende og målrettet de yngre brugere. De yngre brugere søger ikke kultur- og samfundsstof som streamingindhold. Dette vil DR nu forsøge at ændre lidt på med DR2+.

Det er blandt andet Irene Strøyer, som tidligere har været med til at udvikle DR3, som står i spidsen for DR2+. Det skrev Dr.dk tilbage i november 2019.

-”Det, DR2+ først og fremmest handler om, er at trykke på speederen digitalt og skabe et laboratorie for udviklingen af nyt indhold, som kan bidrage til at skubbe DR’s TV-tilbud ind i en digital tidsalder. Vi bliver nødt til at droppe kassetænkningen og eksperimentere, når vi skal formidle til samfunds- og kulturstof til et yngre publikum,” siger Irene Strøyer.

DR forsøger derfor at komme med flere nye formater og udsendelser. Nogle af disse vil også blive vist på DR2. Dette gøres formentlig for, at de der ikke streamer indhold, også har mulighed for at se noget af dette.

Den endelige form for, hvordan DR2+ skal være er derfor heller ikke endelig, men vil blive udviklet løbende.

Foruden DR K blev DR Ultra og DR3 også lukket, som flowkanaler, og kan per. 2. januar 2020 kun ses på DRTV. Radiokanalen P7 Mix lukkede også ved årsskiftet.

Mere til historien

DR afslørede i november 2019 planerne for DR2+, da de havde indkaldt mere end 240 eksterne tv-producenter til et orienteringsmøde, hvor de afslørede planerne for DR’s TV-kanaler og indhold i 2020.

TV 2 Play har rundet 1 million abonnenter

TV 2 har nået en meget vigtig milepæl med TV 2 Play. Én million har nu adgang til TV 2 Play.

(mere…)
Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Du kan se VM-fodbold i 4K – men ikke på DR TV

Ikke alle VM-fodboldkampene fra Qatar kan opleves i 4K. DR TV nøjes med Full HD. TV 2 opgraderer derimod til 4K.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram