Derfor synes jeg 27” iMac er fantastisk

0

VIDEO: Prisen på iMac 27” 2020 er rigtig fornuftig. Faktisk synes jeg dette er en fantastisk computer. Se min anmeldelse her.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

Jeg kom i sin tid modvilligt over på Mac-platformen, da Windows-computere var begyndt at irritere mig. I hvert fald levede de på flere punkter ikke op til de krav jeg stillede.

I flere år har jeg så haft en MacBook Pro med på farten og brugt samme computer på kontoret tilkoblet ekstern skærm, mus og tastatur. Tanken om en stationær computer var efterhånden blevet rimelig fjern.

Nu har jeg så i en periode haft den stationære iMac 27” 2020 på mit bord. Den HAR mere power end den bærbare, som ellers ikke er en kedelig konfiguration, men det er faktisk ikke selve hardwarekræfterne, der har været det primære for mig i testperioden.

Der har med iMac 27” været en større lethed ved blot at prikke til musen og så er man i gang. Alle mine kvaler med skærmkalibrering er også forsvundet, hvilket har givet mig langt bedre resultater, når videomateriale skal produceres. Her har det særligt været vigtigt, at skærmkvaliteten er vildt god og kaliberet fra fabrikken. Det sparer mig for en del tid og ikke mindst ro i maven over, at det jeg ser på skærmen, er korrekt, i forhold til det som andre oplever på deres skærme, når de ser videoerne.

Jeg har desuden genfundet glæden ved en masse tilslutninger, så der ikke skal ledes efter en adapter, når forskellige enheder tilsluttes. 27” iMac har porte til USB-A, USB-C, ethernet, SD-kort og eksterne hovedtelefoner / højttalere. Hvor har det dog bare været lækkert.

I ovenstående video kan du høre mere om mine oplevelser med 27” iMac 2020.

GUIDE: Sådan opgraderer du RAM på iMac billigt

Jeg har testet en standardkonfiguration med 8 GB RAM og 8 GB på grafikkortet til 20.499 kroner. En absolut fornuftig pris hvis du skal have en computer til mere professionelt brug.

Min anmeldelse slutter på topkarakteren 6 ud af 6 stjerner. Læs anmeldelsen af iMac 27” her.

Du kan få flere nyheder om ny teknologi direkte i indbakken to gange om ugen. Tilmeld dig her.

Mere til historien

Du kan roligt bestille iMac med 8 GB RAM. Efterfølgende kan du selv opgradere efter behov. På bagsiden monteres RAM-blokkene via en lille låge.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer