Derfor synes jeg 27” iMac er fantastisk

VIDEO: Prisen på iMac 27” 2020 er rigtig fornuftig. Faktisk synes jeg dette er en fantastisk computer. Se min anmeldelse her.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementerSponseret linkinternet på adressenSponseret link på 1 minut.

Jeg kom i sin tid modvilligt over på Mac-platformen, da Windows-computere var begyndt at irritere mig. I hvert fald levede de på flere punkter ikke op til de krav jeg stillede.

I flere år har jeg så haft en MacBook Pro med på farten og brugt samme computer på kontoret tilkoblet ekstern skærm, mus og tastatur. Tanken om en stationær computer var efterhånden blevet rimelig fjern.

Nu har jeg så i en periode haft den stationære iMac 27” 2020 på mit bord. Den HAR mere power end den bærbare, som ellers ikke er en kedelig konfiguration, men det er faktisk ikke selve hardwarekræfterne, der har været det primære for mig i testperioden.

Der har med iMac 27” været en større lethed ved blot at prikke til musen og så er man i gang. Alle mine kvaler med skærmkalibrering er også forsvundet, hvilket har givet mig langt bedre resultater, når videomateriale skal produceres. Her har det særligt været vigtigt, at skærmkvaliteten er vildt god og kaliberet fra fabrikken. Det sparer mig for en del tid og ikke mindst ro i maven over, at det jeg ser på skærmen, er korrekt, i forhold til det som andre oplever på deres skærme, når de ser videoerne.

Jeg har desuden genfundet glæden ved en masse tilslutninger, så der ikke skal ledes efter en adapter, når forskellige enheder tilsluttes. 27” iMac har porte til USB-A, USB-C, ethernet, SD-kort og eksterne hovedtelefoner / højttalere. Hvor har det dog bare været lækkert.

I ovenstående video kan du høre mere om mine oplevelser med 27” iMac 2020.

GUIDE: Sådan opgraderer du RAM på iMac billigt

Jeg har testet en standardkonfiguration med 8 GB RAM og 8 GB på grafikkortet til 20.499 kroner. En absolut fornuftig pris hvis du skal have en computer til mere professionelt brug.

Min anmeldelse slutter på topkarakteren 6 ud af 6 stjerner. Læs anmeldelsen af iMac 27” her.

Du kan få flere nyheder om ny teknologi direkte i indbakken to gange om ugen. Tilmeld dig her.

Mere til historien

Du kan roligt bestille iMac med 8 GB RAM. Efterfølgende kan du selv opgradere efter behov. På bagsiden monteres RAM-blokkene via en lille låge.

iPhone 15 Pro og Pro Max: Et gigantisk skridt frem i mobilfotografi og video

VIDEO: Se denne video og kom tæt på de nye foto- og videofunktioner i iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Apple frigiver vigtige opdateringer til ældre enheder

Har du stadigvæk iOS 15, iPadOS 15 eller macOS 11 eller 12, så er der nu en vigtig sikkerhedsopdatering klar til dig.

(mere…)
Stiga A1500 test | sådan er den trådfrie robotplæneklipper

TEST: Ingen kanttråd - men effektiv GPS-kortlægning! Din græsplæne bliver mega flot med Stiga A1500 robotplæneklipperen. Men..!

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram