Derfor synes jeg 27” iMac er fantastisk

VIDEO: Prisen på iMac 27” 2020 er rigtig fornuftig. Faktisk synes jeg dette er en fantastisk computer. Se min anmeldelse her.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementerAnnoncelinkinternet på adressenAnnoncelink på 1 minut.

Jeg kom i sin tid modvilligt over på Mac-platformen, da Windows-computere var begyndt at irritere mig. I hvert fald levede de på flere punkter ikke op til de krav jeg stillede.

I flere år har jeg så haft en MacBook Pro med på farten og brugt samme computer på kontoret tilkoblet ekstern skærm, mus og tastatur. Tanken om en stationær computer var efterhånden blevet rimelig fjern.

Nu har jeg så i en periode haft den stationære iMac 27” 2020 på mit bord. Den HAR mere power end den bærbare, som ellers ikke er en kedelig konfiguration, men det er faktisk ikke selve hardwarekræfterne, der har været det primære for mig i testperioden.

Der har med iMac 27” været en større lethed ved blot at prikke til musen og så er man i gang. Alle mine kvaler med skærmkalibrering er også forsvundet, hvilket har givet mig langt bedre resultater, når videomateriale skal produceres. Her har det særligt været vigtigt, at skærmkvaliteten er vildt god og kaliberet fra fabrikken. Det sparer mig for en del tid og ikke mindst ro i maven over, at det jeg ser på skærmen, er korrekt, i forhold til det som andre oplever på deres skærme, når de ser videoerne.

Jeg har desuden genfundet glæden ved en masse tilslutninger, så der ikke skal ledes efter en adapter, når forskellige enheder tilsluttes. 27” iMac har porte til USB-A, USB-C, ethernet, SD-kort og eksterne hovedtelefoner / højttalere. Hvor har det dog bare været lækkert.

I ovenstående video kan du høre mere om mine oplevelser med 27” iMac 2020.

GUIDE: Sådan opgraderer du RAM på iMac billigt

Jeg har testet en standardkonfiguration med 8 GB RAM og 8 GB på grafikkortet til 20.499 kroner. En absolut fornuftig pris hvis du skal have en computer til mere professionelt brug.

Min anmeldelse slutter på topkarakteren 6 ud af 6 stjerner. Læs anmeldelsen af iMac 27” her.

Du kan få flere nyheder om ny teknologi direkte i indbakken to gange om ugen. Tilmeld dig her.

Mere til historien

Du kan roligt bestille iMac med 8 GB RAM. Efterfølgende kan du selv opgradere efter behov. På bagsiden monteres RAM-blokkene via en lille låge.

Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Min første elbil: Når specs ikke holder i virkeligheden

VIDEO: Der er ifølge vores elbil-tester 3 ting, som er vigtige, når man køber sin første elbil. Se med her.

(mere…)
Dette er elbilen du SKAL prøvekøre

VIDEO: Technørden John G. er begejstret for svensk-kineseren Polestar 2. Den har knapper og er "topfed". Se videoen her.

(mere…)
Hvad gør du? Din elbil er gået ned!

VIDEO: Elbilernes software er langt fra altid fejlfrie. Skal du finde dig i softwarefejl?

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram