Apple Watch 3 – det billigste Apple Watch

Apple har lanceret et lavpris-Apple Watch – Apple Watch SE. Men Apple Watch Series 3 er fortsat på markedet – og det billigste du kan få.

Apple Watch Series 3 (Foto: Apple)
Apple Watch Series 3 er det billigste smartwatch fra Apple, som du aktuelt kan købe (Foto: Apple)

Apple Watch Series 3 blev offentliggjort i september 2017, men uret har endnu ikke forladt sortimentet hos Apple. Faktisk er Apple Watch Series 3 fortsat det billigste Apple Watch i porteføljen, selvom Apple netop har annonceret det mere prisvenlige Apple Watch SE.

Apple Watch til lavpris – her er Apple Watch SE

Prisen på Apple Watch SE starter ved 2.299 kroner for 40mm modellen. Mens 44mm modellen starter ved 2.599 kroner.

Men er det ”for meget”, er der muligheden for at købe Apple Watch Series 3 til under 2.000 kroner. Kan du ”nøjes” med 38mm modellen, kan det købes for 1.699 kroner. Skal du derimod have 42mm koster modellen 1.999 kroner.

Da Apple Watch Series 3 kom på markedet i september 2017, havde 38mm modellen en start pris på 2.799 kroner, mens 42mm modellen startede ved 3.099 kroner. Der er således tale om en pæn prisreduktion.

Læs hvad vi skrev om Apple Watch Series 3 ved lanceringen

Der er dog ingen tvivl om, at hvis du vil nyde godt af nogle af de nye funktioner, så er det Apple Watch SE, som du skal vælge, hvis det ikke skal være Apple Watch Series 6.

På Apple Watch SE får du flere af funktionerne fra Series 6. Det er blandt andet: Motionsprogrammerne, søvnregistrering, automatisk registrering af håndvask, nødopkald, falddetektering og appen til støjmåling.

Vi forventer også, at Apple Watch SE vil kunne opdateres i flere år end Series 3. Derfor kan de sidste penge - måske være givet godt ud. Men kan du "nøjes" med de funktioner og muligheder, der er i Apple Watch Series 3, ja, så får du virkelig meget smartwatch for pengene.

Køber du et nye Apple Watch, så skal du desuden være opmærksom på, at strømforsyningen ikke længere medfølger i salgsæsken.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple afslørede også nye iPads under "Time Flies"-eventen. Du kan læse mere om iPad (8. generation) og den nye iPad Air.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram