Apple Watch 3 – det billigste Apple Watch

Apple har lanceret et lavpris-Apple Watch – Apple Watch SE. Men Apple Watch Series 3 er fortsat på markedet – og det billigste du kan få.

Apple Watch Series 3 (Foto: Apple)
Apple Watch Series 3 er det billigste smartwatch fra Apple, som du aktuelt kan købe (Foto: Apple)

Apple Watch Series 3 blev offentliggjort i september 2017, men uret har endnu ikke forladt sortimentet hos Apple. Faktisk er Apple Watch Series 3 fortsat det billigste Apple Watch i porteføljen, selvom Apple netop har annonceret det mere prisvenlige Apple Watch SE.

Apple Watch til lavpris – her er Apple Watch SE

Prisen på Apple Watch SE starter ved 2.299 kroner for 40mm modellen. Mens 44mm modellen starter ved 2.599 kroner.

Men er det ”for meget”, er der muligheden for at købe Apple Watch Series 3 til under 2.000 kroner. Kan du ”nøjes” med 38mm modellen, kan det købes for 1.699 kroner. Skal du derimod have 42mm koster modellen 1.999 kroner.

Da Apple Watch Series 3 kom på markedet i september 2017, havde 38mm modellen en start pris på 2.799 kroner, mens 42mm modellen startede ved 3.099 kroner. Der er således tale om en pæn prisreduktion.

Læs hvad vi skrev om Apple Watch Series 3 ved lanceringen

Der er dog ingen tvivl om, at hvis du vil nyde godt af nogle af de nye funktioner, så er det Apple Watch SE, som du skal vælge, hvis det ikke skal være Apple Watch Series 6.

På Apple Watch SE får du flere af funktionerne fra Series 6. Det er blandt andet: Motionsprogrammerne, søvnregistrering, automatisk registrering af håndvask, nødopkald, falddetektering og appen til støjmåling.

Vi forventer også, at Apple Watch SE vil kunne opdateres i flere år end Series 3. Derfor kan de sidste penge – måske være givet godt ud. Men kan du “nøjes” med de funktioner og muligheder, der er i Apple Watch Series 3, ja, så får du virkelig meget smartwatch for pengene.

Køber du et nye Apple Watch, så skal du desuden være opmærksom på, at strømforsyningen ikke længere medfølger i salgsæsken.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Apple afslørede også nye iPads under “Time Flies”-eventen. Du kan læse mere om iPad (8. generation) og den nye iPad Air.

Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Det dyre mixed reality-headset, Apple Vision Pro, returneres i stor stil af de amerikanske forbrugere. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram