Apple afslører datoen for iOS 14

28

Apple har afsløret hvornår du kan hente iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 og tvOS 14. Se datoen for de nye opdateringer her.

Picture-in-Picture, iOS 14
Du kan hente iOS 14 og watchOS 7 fra onsdag den 16. september 2020 (Foto: MereMobil.dk)

Apples næste store softwareopdatering til iPhone, iPad, Apple Watch og Apple TV er lige på trapperne. Det oplyste Apple til deres netop afholdte ”Time Flies”-event, hvor de præsenterede nye Apple Watches og iPads. Helt præcist blev det til Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, iPad (8. generation) og en helt ny iPad Air.

Faktisk er de nye softwareopdateringer så meget på trapperne, at de bliver tilgængelige til download i morgen (onsdag den 16. september 2020).

INFO: Nu kan du hente iOS 14 og iPadOS 14

Dermed kommer iOS 14 altså også noget før, at vi får de kommende iPhone 12-modeller. Det er endnu uvist, hvornår Apple er klar til at annoncere disse for offentligheden. Allerede nu kan du dog se nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til i iOS 14.

Du kan blive klogere på, hvilke enheder der kan opdateres til iOS 14 her.

iPhone widgets | iOS 14 | Første kig på widgets

Mere til historien

Normalt siger en ny iOS-version farvel til nogle enheder. Med det menes, at de ikke understøttes i den nyeste softwareversion. Dette kan skyldes teknologien er “forældet” på flere punkter, samt for Apple ikke skal servicere for mange ældre enheder. Men iOS 14 understøtter de samme enheder, som iOS 13 har gjort, dermed siges der ikke farvel til nogen.

Læs også:
Det betyder prikkerne på iPhone i iOS 14

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
28 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer