TikTok lukker ned i USA hvis frasalget ikke lykkedes

Hvis det forestående salg af den amerikanske forretning af TikTok ikke går igennem, så lukker de amerikanske aktiviteter.

TikTok er havnet i voldsom modvind (Foto: konkarampelas / pixabay.com)
TikTok er havnet i voldsom modvind (Foto: konkarampelas / pixabay.com)

Microsoft og Walmart er gået sammen om, at forsøge at overtage TikToks amerikanske forretning. ByteDance, som står bag den populære app TikTok, kræver 30 milliarder dollar for den. Det skriver Computerworld.dk.

Datatilsynet: TikTok gør ikke nok for at sikre sig forældres samtykke

TikTok har fået frem til den 14. september til at få en aftale på plads. Ellers har den amerikanske præsident Donald Trump truet med, at selskabet vil blive blacklistet i USA. Det skriver Reuters.

De håber derfor, at en aftale kan komme på plads. TikTok har dog sagsøgt den amerikanske regering på grund af dette ultimatium. Hvad det hele ender med er uvist.

-“Vi er overbeviste om, at vi vil nå en beslutning, der sikrer, at TikTok er her i det lange løb for de millioner af amerikanere der TikTok. Som ethvert ansvarligt firma ville gøre, udarbejder vi samtidig planer for at forsøge at sikre, at vores amerikanske medarbejdere fortsat får betaling uanset udfaldet,” lyder det i en meddelelse fra TikTok.

TikTok har indsamlet forbudt data fra Android-brugere

Dog gør ByteDance klar til at lukke de amerikanske aktiviteter ned, hvis det forestående salg af den amerikanske forretning ikke går igennem. Men et frasalg af den amerikanske forretning foretrækkes, ifølge Computerworld.dk.

Der tales om en aftale måske allerede indgås i dag, fredag den 28. august 2020, men det er uvist om parterne bliver enige.

Modsat rigtigt mange andre virksomheder, så har TikTok oplevet en kæmpe vækst under coronakrisen. Den har formået at blive den mest downloadede app i et kvartal, nogensinde.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Foruden Microsoft og Walmart, så har Oracle også meldt sig på banen som en mulig køber af TikToks amerikanske forretning.

Læs også:
Amerikanske influencere dropper TikTok
Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
TikTok vil også koste penge

ByteDance, ejeren af TikTok, følger efter Meta og X og bekræfter, at betalingsmodeller testes.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram