TikTok slår alle rekorder trods kritik

1

Coronakrisen har været god for appen TikTok, der nu er den app, som er downloadet mest i et kvartal nogensinde.

TikTok app
TikTok appen er nu den app, som er downloadet mest i et kvartal. I første kvartal 2020 blev den downloadet 315 millioner gange.

TikTok er en af de mest succesfulde apps på markedet og coronakrisen har bestemt ikke været negativ for TikTok. Selvom den kinesiske app normalt får meget kritik, så er den netop nu mere succesfuld end tidligere.

TikTok er populær – men USA frygter national sikkerhedsrisiko

Det seneste kvartal er TikTok-appen blevet downloadet 315 millioner gange. Samlet set er den downloadet mere end to milliarder gange.

Thomas Bigum, ekspert i sociale medier, har udtalt til DR.dk, at TikTok med de nye tal er den app som har oplevet det højeste antal downloads i et kvartal nogensinde.

Mange har i coronakrisen benyttet sig af at lave sjove og hyggelige videoer med netop TikTok, samt dystet mod hinanden i danse-udfordringer og lignende.

Der er også flere kendte YouTube-brugere, som er begyndt at gøre brug af TikTok. Rasmus Kolbe, der er kendt på YouTube som ”Lakserytteren” er også at finde både på Snapchat og TikTok. På TikTok har han 1,2 millioner følgere.

TikTok ejer arbejder måske på ny musiktjeneste

For at have en profil på TikTok skal man være 13 år. Men den seneste rapport fra DR Medieforskning viser, at 20 procent af alle danske børn mellem 9 og 14 år er på TikTok.

Mere til historien

Ifølge Forbes, er manden bag TikTok, den 36-årige Zhang Yiming, Kinas tiende rigeste mand med en formue på 110 milliarder kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer