TikTok slår alle rekorder trods kritik

Coronakrisen har været god for appen TikTok, der nu er den app, som er downloadet mest i et kvartal nogensinde.

TikTok app
TikTok appen er nu den app, som er downloadet mest i et kvartal. I første kvartal 2020 blev den downloadet 315 millioner gange.

TikTok er en af de mest succesfulde apps på markedet og coronakrisen har bestemt ikke været negativ for TikTok. Selvom den kinesiske app normalt får meget kritik, så er den netop nu mere succesfuld end tidligere.

TikTok er populær – men USA frygter national sikkerhedsrisiko

Det seneste kvartal er TikTok-appen blevet downloadet 315 millioner gange. Samlet set er den downloadet mere end to milliarder gange.

Thomas Bigum, ekspert i sociale medier, har udtalt til DR.dk, at TikTok med de nye tal er den app som har oplevet det højeste antal downloads i et kvartal nogensinde.

Mange har i coronakrisen benyttet sig af at lave sjove og hyggelige videoer med netop TikTok, samt dystet mod hinanden i danse-udfordringer og lignende.

Der er også flere kendte YouTube-brugere, som er begyndt at gøre brug af TikTok. Rasmus Kolbe, der er kendt på YouTube som ”Lakserytteren” er også at finde både på Snapchat og TikTok. På TikTok har han 1,2 millioner følgere.

TikTok ejer arbejder måske på ny musiktjeneste

For at have en profil på TikTok skal man være 13 år. Men den seneste rapport fra DR Medieforskning viser, at 20 procent af alle danske børn mellem 9 og 14 år er på TikTok.

Mere til historien

Ifølge Forbes, er manden bag TikTok, den 36-årige Zhang Yiming, Kinas tiende rigeste mand med en formue på 110 milliarder kroner.

Nye funktioner: Brugerne på TikTok kan begrænse indholdet

TikTok forsøger endnu engang at gøre noget ved deres dårlige ry.

(mere…)
Et af WhatsApps største irritationsmomenter rettes snart

WhatsApp har 2 mia. brugere på verdensplan, men der er et kæmpe minus. Nu bliver dette irritationsmoment snart rettet.

(mere…)
Forsikringen dækker: Del bare feriebillederne på Facebook og Instagram

TIP: Forsikringen dækker indbrud, også selvom du har lagt feriebilleder på Facebook og skrevet, at du er bortrejst.

(mere…)
TikTok fjerner millioner af videoer

TikTok har haft et blakket ry i de senere år, men nu ryddes der ”op”. En ny rapport viser hvad og hvor meget, som fjernes fra tjenesten.

(mere…)
SnapChat arbejder på betalingsløsning

SnapChat er i gang med de tidlige tests af et betalingsabonnement, som hedder SnapChat Plus.

(mere…)
Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram