TikTok slår alle rekorder trods kritik

Coronakrisen har været god for appen TikTok, der nu er den app, som er downloadet mest i et kvartal nogensinde.

TikTok app
TikTok appen er nu den app, som er downloadet mest i et kvartal. I første kvartal 2020 blev den downloadet 315 millioner gange.

TikTok er en af de mest succesfulde apps på markedet og coronakrisen har bestemt ikke været negativ for TikTok. Selvom den kinesiske app normalt får meget kritik, så er den netop nu mere succesfuld end tidligere.

TikTok er populær – men USA frygter national sikkerhedsrisiko

Det seneste kvartal er TikTok-appen blevet downloadet 315 millioner gange. Samlet set er den downloadet mere end to milliarder gange.

Thomas Bigum, ekspert i sociale medier, har udtalt til DR.dk, at TikTok med de nye tal er den app som har oplevet det højeste antal downloads i et kvartal nogensinde.

Mange har i coronakrisen benyttet sig af at lave sjove og hyggelige videoer med netop TikTok, samt dystet mod hinanden i danse-udfordringer og lignende.

Der er også flere kendte YouTube-brugere, som er begyndt at gøre brug af TikTok. Rasmus Kolbe, der er kendt på YouTube som ”Lakserytteren” er også at finde både på Snapchat og TikTok. På TikTok har han 1,2 millioner følgere.

TikTok ejer arbejder måske på ny musiktjeneste

For at have en profil på TikTok skal man være 13 år. Men den seneste rapport fra DR Medieforskning viser, at 20 procent af alle danske børn mellem 9 og 14 år er på TikTok.

Mere til historien

Ifølge Forbes, er manden bag TikTok, den 36-årige Zhang Yiming, Kinas tiende rigeste mand med en formue på 110 milliarder kroner.

Jesperhus er klar med en ny app til børn

En ny app er klar fra Jesperhus. Du kan glæde dig til, at den bliver udviklet yderligere med flere funktioner.

(mere…)
Nye funktioner på Snapchat skal beskytte teenagere

Nye funktioner på Snapchat, skal forsøge at beskytte teenagere.

(mere…)
Sundheds- og kørekort apps beder dig tage stilling

Du kan modtage påmindelser om, at tage stilling til organdonation, når du er i kontakt med det offentlige eller via sundheds- og kørekortapp.

(mere…)
TikTok er klar med Instagram-lignende app

En ny app fra TikTok er i al stilhed blevet lanceret - og den minder en del om Instagram.

(mere…)
Arto er tilbage – det første danske sociale medie

Der var mange skriverier om Arto med alt fra krænkelser af børn, mobning og trusler på livet. Nu er Arto tilbage!

(mere…)
Mobilitet for alle: Mobilitetsapps gør transport lettere

Biludlejning. Live-tracking i taxatjenester og mulighed for at leje en cykel eller scooter. Mobilitetsapps har virkelig gjort mange ting lettere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram