TikTok ejer arbejder måske på ny musiktjeneste

Ejerne af den populære TikTok tjeneste, arbejder måske på en ny streamingstjeneste.

Ejerne af TikTok, Beijing ByteDance Technology, arbejder i øjeblikket på muligheden for en ny musiktjeneste, det skriver Financial Times.

Ifølge Financial Times, så har ByteDance været i dialog med flere store musikvirksomheder. Dette er både Universal Music, Sony Music og Warner Music.

Dialogen skulle handle om en mulig musikaftale, som giver ByteDance mulighed for at inkludere deres sange i en mulig musiktjeneste.

Apple Music til Android virker nu med Chromecast

Der arbejdes på en annoncering så tidligt som i næste måned allerede. Lanceringen vil ske i Indonesien, Brasilien og Indien først. Det betyder at Europa og Nordamerika er udeladt i første omgang.

Prisen for tjenesten vil være på 10 dollars. Det er den samme pris, som vi ser hos Spotify og på Apple Music blandt andet.

Udover selve musikkataloget, så vil der også være et bibliotek med små videoklip. Det er ikke specificeret, hvad det helt præcis er, men det vil ikke være overraskende, hvis det er relateret med TikTok-platformen.

TikTok selv har ikke ønsket at kommentere på rygterne.

USA frygter sikkerhedsrisiko

Det kinesisk-ejet TikTok er en frygt i USA. Senatet i USA frygter nemlig at TikTok, kan udgøre en sikkerhedsrisiko for USA.

Nærmere præcist så er det delingen af de oplysninger som TikTok kan indsamle om brugerne. Disse oplysninger kan deles med det kinesiske styre, og netop dette er en frygt for Senatet.

Spotify i gratis-udgaven er klar til Sonos

TikTok afviser denne frygt, og oplyser at de er uafhængige af den kinesiske regering, men alligevel er der skepsis i USA. Du kan læse mere om hele sikkerhedsfrygten omkring TikTok i denne artikel.

Mere til historien

TikTok har tidligere modtaget en bøde på 38 millioner kroner, for indsamling af ulovlig data fra børn på platformen.

Mobilitet for alle: Mobilitetsapps gør transport lettere

Biludlejning. Live-tracking i taxatjenester og mulighed for at leje en cykel eller scooter. Mobilitetsapps har virkelig gjort mange ting lettere.

(mere…)
“Nyn eller syng” for at søge på YouTube Music

YouTube Music er klar med en nyhed, da Android-brugere nu kan søge på YouTube Music enten ved at nynne eller med sang.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram