TikTok ejer arbejder måske på ny musiktjeneste

Ejerne af den populære TikTok tjeneste, arbejder måske på en ny streamingstjeneste.

Ejerne af TikTok, Beijing ByteDance Technology, arbejder i øjeblikket på muligheden for en ny musiktjeneste, det skriver Financial Times.

Ifølge Financial Times, så har ByteDance været i dialog med flere store musikvirksomheder. Dette er både Universal Music, Sony Music og Warner Music.

Dialogen skulle handle om en mulig musikaftale, som giver ByteDance mulighed for at inkludere deres sange i en mulig musiktjeneste.

Apple Music til Android virker nu med Chromecast

Der arbejdes på en annoncering så tidligt som i næste måned allerede. Lanceringen vil ske i Indonesien, Brasilien og Indien først. Det betyder at Europa og Nordamerika er udeladt i første omgang.

Prisen for tjenesten vil være på 10 dollars. Det er den samme pris, som vi ser hos Spotify og på Apple Music blandt andet.

Udover selve musikkataloget, så vil der også være et bibliotek med små videoklip. Det er ikke specificeret, hvad det helt præcis er, men det vil ikke være overraskende, hvis det er relateret med TikTok-platformen.

TikTok selv har ikke ønsket at kommentere på rygterne.

USA frygter sikkerhedsrisiko

Det kinesisk-ejet TikTok er en frygt i USA. Senatet i USA frygter nemlig at TikTok, kan udgøre en sikkerhedsrisiko for USA.

Nærmere præcist så er det delingen af de oplysninger som TikTok kan indsamle om brugerne. Disse oplysninger kan deles med det kinesiske styre, og netop dette er en frygt for Senatet.

Spotify i gratis-udgaven er klar til Sonos

TikTok afviser denne frygt, og oplyser at de er uafhængige af den kinesiske regering, men alligevel er der skepsis i USA. Du kan læse mere om hele sikkerhedsfrygten omkring TikTok i denne artikel.

Mere til historien

TikTok har tidligere modtaget en bøde på 38 millioner kroner, for indsamling af ulovlig data fra børn på platformen.

Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Nu skal du finde el-appen frem igen! Strømprisen er på det højeste niveau i år

I efteråret 2022 blev det for alvor populært at følge el-priserne på apps. Nu er det igen relevant. Strømprisen har nået det højeste niveau i år.

(mere…)
Spotify hæver prisen - her er den danske pris

Spotify har varslet prisstigninger på abonnementerne både i ind- og udland. Her er de nye danske priser på Spotify.

(mere…)
Rejsebillet-appen er forsinket

Appen Rejsebillet skulle have været frigivet tilbage i marts, men firmaet bag Rejsekort har stadig ikke appen klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram