Amerikanske influencere dropper TikTok

Donald Trump har kørt en skræmme kampagne mod TikTok, som virker i USA. Flere store influencere har valgt at droppe det sociale medie.

Den amerikanske præsident Donald Trump har kørt en kampagne på Facebook, hvor han har advaret mod brug af den populære kinesiske app TikTok. Trump har blandt andet beskyldt selskabet bag appen for at spionere på vegne af den kinesiske regering. Dette startede efter, at brugere af TikTok saboterede et af hans vælgermøder i juni.

Ekspert: Slet TikTok med det samme

Flere amerikanske profiler på TikTok har lyttet til kritikken og valgt at forlade mediet. En af dem er 18-årige Josh Richards, som ellers har mere end 20 millioner følgere på TikTok. Det skriver DR.dk.

-”Efter at have været vidne til USA og andre landes bekymringer over TikTok - og mit ansvar for at beskytte og lede mine følgere og andre influencere taget i betragtning - har jeg fulgt mine instinkter som iværksætter og sat mig for at finde en anden løsning,” udtaler Josh Richards ifølge Ritzau.

Derfor skifter Josh Richards nu til appen Thriller, der er direkte konkurrent til TikTok.

Thriller har hyret Josh Richards, samt tre andre store profiler på TikTok (Griffin Johnson, Noah Beck og Anthony Reeves) til at opfordre deres fans til at følge med.

TikTok har generelt fået meget kritik for datasikkerheden omkring brugernes privatliv – eller mangel på samme. Her er meldingen fra flere dog, at der ikke er privatliv på internettet generelt.

Datatilsynet: Nu skal TikTok undersøges

Den danske influencer på TikTok, Rasmus Kolbe aka Lakserytteren, har valgt ikke at slette hans profil eller droppe at være tilstede på TikTok. Rasmus Kolbe har 1,2 millioner følgere på TikTok

Mere til historien

Konkurrenten Thriller har blandt andet rapperne Lil Wayne og Snoop Dogg som investorer, derudover har selskabet bag appen base i Los Angeles.

Elon Musk stiller betingelser for Twitter-handlen

Det gav masser af overskrifter, da det blev meldt ud, at Elon Musk havde købt Twitter, men nu stilles der betingelser.

(mere…)
Instagram kopierer TikTok med nyt format

En ny opdatering fra Instagram vil bringe nyhedsfeedet frem i et helt anderledes format.

(mere…)
TikTok er den mest downloadede app i første kvartal

Den mest downloadede app i årets første kvartal på verdensplan er den tidligere meget udskældte TikTok.

(mere…)
Elon Musk har købt Twitter til 44 milliarder dollar

Verdens rigeste person, Elon Musk, har købt det sociale medie Twitter for et svimlende beløb på omkring 305 milliarder danske kroner.

(mere…)
Donald Trumps app ”Truth Social” klar til iOS og Android

Truth Social er navnet på et nyt socialt medie. Donald Trump står bag en konkurrent til blandt andet Twitter.

(mere…)
Instagram vil bede dig om at tage en pause

Fanges du af algoritmen i Instagram og scroller og scroller i Instagrams "ekkokammer" vil du snart blive bedt om, at holde en pause.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram