Sony Xperia 5 II lanceres officielt i september

3

Sony er klar med en ny produktlancering i midten af september. Det vil efter alt at dømme handle om Xperia 5 II.

Sony er klar med invitationen til en event i september 2020 - måske annonceringen af Xperia 5 II
Sony er klar med invitationen til en event i september 2020 – måske annonceringen af Xperia 5 II

Sony har planlagt en ny produktannoncering den 17. september. På invitationen meldes det ud, at det er et Xperia-produkt. Det skriver GSMArena.com.

Nye Sony-telefoner på vej – Sony Xperia 5 II og en Lite-model?

Derfor ventes det, at det bliver Sony Xperia 5 II, der vil blive afsløret. Det stemmer også overens med, at en IFA-lancering ellers var planlagt. Men IFA-messen 2020 er blevet aflyst på grund af corona.

Der er netop blevet afsløret lidt billeder af det, som ventes at være Sony Xperia 5 II. Her ses et triple-kamera med Zeiss T* linser. Men det er begrænset, hvor mange rygter der er ude omkring specifikationerne. Derfor er det uvist, hvad vi skal forvente.

Sony har tidligere afsløret Xperia 8 Lite, samt Xperia 1 II med 12 GB RAM, der begge er eksklusive i Japan på nuværende tidspunkt.

ANMELDELSE: Sony Xperia 1 II | et stort fremskridt der rammer målet

Sony livestreamer eventen på YouTube, hvor du altså også kan følge med og se, hvad Sony har ”i ærmet”. Eventen starter klokken 9.00 dansk tid. Den foregår på Sonys officielle YouTube-kanal.

Forventningerne er store til Xperia 5 II. Er denne forbedret på ligeså mange punkter, som Xperia 1 II var i forhold til Xperia 1, så er der en masse godt i vente.

Vi anmeldte forgængeren Xperia 5 til 5 ud af 6 stjerner i oktober 2019.

De første indtryk af Sony Xperia 1 II

Mere til historien

Vi har netop anmeldt hovedtelefonerne Sony WH-1000XM4, der har markedet måske bedste støjreduktion. Du kan læse hele anmeldelsen af det her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer