Sony Xperia 5 II lanceres officielt i september

Sony er klar med en ny produktlancering i midten af september. Det vil efter alt at dømme handle om Xperia 5 II.

Sony er klar med invitationen til en event i september 2020 - måske annonceringen af Xperia 5 II
Sony er klar med invitationen til en event i september 2020 - måske annonceringen af Xperia 5 II

Sony har planlagt en ny produktannoncering den 17. september. På invitationen meldes det ud, at det er et Xperia-produkt. Det skriver GSMArena.com.

Nye Sony-telefoner på vej – Sony Xperia 5 II og en Lite-model?

Derfor ventes det, at det bliver Sony Xperia 5 II, der vil blive afsløret. Det stemmer også overens med, at en IFA-lancering ellers var planlagt. Men IFA-messen 2020 er blevet aflyst på grund af corona.

Der er netop blevet afsløret lidt billeder af det, som ventes at være Sony Xperia 5 II. Her ses et triple-kamera med Zeiss T* linser. Men det er begrænset, hvor mange rygter der er ude omkring specifikationerne. Derfor er det uvist, hvad vi skal forvente.

Sony har tidligere afsløret Xperia 8 Lite, samt Xperia 1 II med 12 GB RAM, der begge er eksklusive i Japan på nuværende tidspunkt.

ANMELDELSE: Sony Xperia 1 II | et stort fremskridt der rammer målet

Sony livestreamer eventen på YouTube, hvor du altså også kan følge med og se, hvad Sony har ”i ærmet”. Eventen starter klokken 9.00 dansk tid. Den foregår på Sonys officielle YouTube-kanal.

Forventningerne er store til Xperia 5 II. Er denne forbedret på ligeså mange punkter, som Xperia 1 II var i forhold til Xperia 1, så er der en masse godt i vente.

Vi anmeldte forgængeren Xperia 5 til 5 ud af 6 stjerner i oktober 2019.

De første indtryk af Sony Xperia 1 II

Mere til historien

Vi har netop anmeldt hovedtelefonerne Sony WH-1000XM4, der har markedet måske bedste støjreduktion. Du kan læse hele anmeldelsen af det her.

Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram