Nye Sony-telefoner på vej – Sony Xperia 5 II og en Lite-model?

To nye Sony-telefoner er angiveligt på vej. Det ventes der er tale om Sony Xperia 5 II og så er Sony Xperia 8 Lite annonceret. Læs mere her.

Lækket billede fra Evan Blass af det, som ventes at være Sony Xperia 5 II (Foto: EvLeaks)
Lækket billede fra Evan Blass af det, som ventes at være Sony Xperia 5 II (Foto: EvLeaks)

Sony Xperia 1 II er formentlig en af de bedste topmodeller i flere år fra Sony. Forventningerne er derfor også store til efterfølgeren til Xperia 5. Det ventes, at den får navnet Xperia 5 II, som jo er en del af den nye navngivning hos Sony.

ANMELDELSE: Sony Xperia 1 II er bare en FED telefon

Evan Blass, kendt som @EvLeaks, har lækket nogle billeder af den formentlig kommende Sony Xperia 5 II via hans konto på Patreon. Billedet viser en telefon, der minder rigtigt meget om Xperia 5, som blev lanceret sidste år. Det skriver Android Authority.

Ud fra billedet at dømme vil telefonen komme med et triple-kamera igen med 21:9 format. Fingeraftrykslæseren vil ligeledes side på siden

På nuværende tidspunkt er der ikke andre oplysninger om Sony Xperia 5 II. Derfor er det uvist, hvornår vi eventuelt kan forvente en lancering. Tidligere har Sony dog lanceret modeller til IFA-messen, som i år er aflyst. Derfor vil det være tænkeligt, at det kunne ske i september måned. Hvis ikke den er forsinket på grund af coronakrisen.

Derudover har Sony annonceret en ny “Lite”-model; Sony Xperia 8 Lite. På nuværende tidspunkt er den lanceret på det japanske marked. Og det er uvist om den bliver tilgængelig herhjemme.

Xperia 8 Lite kommer med en 6 tommer skærm, Full HD+ med 21:9 format. Processoren er en Snapdragon 630 (14nm), 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, som kan udvides med microSD-kort op til 512 GB. Kameraet er et dual-kamera med 12 megapixels og 8 megapixels sensor, samt 8 megapixels sensor på frontkameraet. Batteriet er på 2.870 mAh. Det skriver Pocketnow.com.

Du kan læse mere her på MereMobil.dk når der er mere nyt. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så får du mobilnyhederne direkte i indbakken to gange om ugen.

Sony Xperia 8 Lite (Foto: Sony)
Sony Xperia 8 Lite (Foto: Sony)

Mere til historien

Sony har som nævnt lanceret en rigtig fed topmodel i år. Den er så god, at den er blandt de bedste smartphones netop nu. Se listen her.

Google Pixel 8a – de seneste rygter om den billigere Pixel

Specifikationerne er afsløret på den kommende Google Pixel 8a i netop lækkede oplysninger.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram