Nye Sony-telefoner på vej – Sony Xperia 5 II og en Lite-model?

To nye Sony-telefoner er angiveligt på vej. Det ventes der er tale om Sony Xperia 5 II og så er Sony Xperia 8 Lite annonceret. Læs mere her.

Lækket billede fra Evan Blass af det, som ventes at være Sony Xperia 5 II (Foto: EvLeaks)
Lækket billede fra Evan Blass af det, som ventes at være Sony Xperia 5 II (Foto: EvLeaks)

Sony Xperia 1 II er formentlig en af de bedste topmodeller i flere år fra Sony. Forventningerne er derfor også store til efterfølgeren til Xperia 5. Det ventes, at den får navnet Xperia 5 II, som jo er en del af den nye navngivning hos Sony.

ANMELDELSE: Sony Xperia 1 II er bare en FED telefon

Evan Blass, kendt som @EvLeaks, har lækket nogle billeder af den formentlig kommende Sony Xperia 5 II via hans konto på Patreon. Billedet viser en telefon, der minder rigtigt meget om Xperia 5, som blev lanceret sidste år. Det skriver Android Authority.

Ud fra billedet at dømme vil telefonen komme med et triple-kamera igen med 21:9 format. Fingeraftrykslæseren vil ligeledes side på siden

På nuværende tidspunkt er der ikke andre oplysninger om Sony Xperia 5 II. Derfor er det uvist, hvornår vi eventuelt kan forvente en lancering. Tidligere har Sony dog lanceret modeller til IFA-messen, som i år er aflyst. Derfor vil det være tænkeligt, at det kunne ske i september måned. Hvis ikke den er forsinket på grund af coronakrisen.

Derudover har Sony annonceret en ny “Lite”-model; Sony Xperia 8 Lite. På nuværende tidspunkt er den lanceret på det japanske marked. Og det er uvist om den bliver tilgængelig herhjemme.

Xperia 8 Lite kommer med en 6 tommer skærm, Full HD+ med 21:9 format. Processoren er en Snapdragon 630 (14nm), 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, som kan udvides med microSD-kort op til 512 GB. Kameraet er et dual-kamera med 12 megapixels og 8 megapixels sensor, samt 8 megapixels sensor på frontkameraet. Batteriet er på 2.870 mAh. Det skriver Pocketnow.com.

Du kan læse mere her på MereMobil.dk når der er mere nyt. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så får du mobilnyhederne direkte i indbakken to gange om ugen.

Sony Xperia 8 Lite (Foto: Sony)
Sony Xperia 8 Lite (Foto: Sony)

Mere til historien

Sony har som nævnt lanceret en rigtig fed topmodel i år. Den er så god, at den er blandt de bedste smartphones netop nu. Se listen her.

Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram