Lunar bank-app satser nu på erhvervskunder

10

Den danske bank-app Lunar vil nu også satse på erhvervskunder, hvor konkurrencen er lav.

Lunar har tidligere satset på private, men er nu også klar til at satse på erhvervsmarkedet (Foto: Lunar)
Lunar har tidligere satset på private, men er nu også klar til at satse på erhvervsmarkedet (Foto: Lunar)

Den danske bank-app Lunar blev stiftet tilbage i 2015, men er siden vokset markant. Der er nu mere end 100 medarbejdere og sidste år hentede de en investering på 195 millioner kroner.

Lunar Way nytænker bankoplevelsen på smartphones

Endnu engang viser Lunar, at de vil mere. Lunar bank-app, der indtil nu har haft privatkunder i fokus, vil nu satse på erhvervskunder. Lunar Business er navnet på den nye satsning, som skal forsøge at erobre markedet for mindre virksomheder og iværksættere.

Dette vil de gøre med konkurrencedygtige priser. For at få adgang til Lunar erhvervskonti, så koster det 1.980 kroner om året. For det beløb er der så adgang til en digital konto med Visa-kort, adgang til flere regnskabsprogrammer, samt lån og betalingsservices. Dermed markedsfører de sig med Danmarks billigste erhvervskonto.

– “Vi holder meget af vores privatkunder, men jeg tror faktisk, at vi har det største potentiale inden for erhverv. Mange små erhvervsdrivende oplever udfordringer i traditionelle banker af forskellige årsager. Så vi har en stor tro på satsningen, for der er jo ingen konkurrence på markedet,” siger Peter Smith, bankdirektør i Lunar, til Finans.

Bankapplikationen Lunar Way får stor opdatering

Der er på nuværende tidspunkt 2.500 kunder, der har oplyst, at de er interesseret i den nye erhvervsmodel.

Generelt har Lunar forsøgt, at have et andet “take” på bankkunder end mange af de eksisterende banker. Og det bliver spændende at se om Lunar også kan få fat i noget af erhvervsmarkedet, ved de mindre kunder, hvor konkurrencen måske ikke er så stor.

Mere til historien

Lunar har indtil nu henvendt sig til privatkunder, hvor særligt de yngre kunder var målgruppen. Lunar fik sidste år en banklicens, som den første fintech-virksomhed. Lunar rundede i sidste uge fem år.

Læs også:
Nykredit indgår partnerskab med Lunar Way

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer