Lunar bank-app satser nu på erhvervskunder

Den danske bank-app Lunar vil nu også satse på erhvervskunder, hvor konkurrencen er lav.

Lunar har tidligere satset på private, men er nu også klar til at satse på erhvervsmarkedet (Foto: Lunar)
Lunar har tidligere satset på private, men er nu også klar til at satse på erhvervsmarkedet (Foto: Lunar)

Den danske bank-app Lunar blev stiftet tilbage i 2015, men er siden vokset markant. Der er nu mere end 100 medarbejdere og sidste år hentede de en investering på 195 millioner kroner.

Lunar Way nytænker bankoplevelsen på smartphones

Endnu engang viser Lunar, at de vil mere. Lunar bank-app, der indtil nu har haft privatkunder i fokus, vil nu satse på erhvervskunder. Lunar Business er navnet på den nye satsning, som skal forsøge at erobre markedet for mindre virksomheder og iværksættere.

Dette vil de gøre med konkurrencedygtige priser. For at få adgang til Lunar erhvervskonti, så koster det 1.980 kroner om året. For det beløb er der så adgang til en digital konto med Visa-kort, adgang til flere regnskabsprogrammer, samt lån og betalingsservices. Dermed markedsfører de sig med Danmarks billigste erhvervskonto.

- "Vi holder meget af vores privatkunder, men jeg tror faktisk, at vi har det største potentiale inden for erhverv. Mange små erhvervsdrivende oplever udfordringer i traditionelle banker af forskellige årsager. Så vi har en stor tro på satsningen, for der er jo ingen konkurrence på markedet," siger Peter Smith, bankdirektør i Lunar, til Finans.

Bankapplikationen Lunar Way får stor opdatering

Der er på nuværende tidspunkt 2.500 kunder, der har oplyst, at de er interesseret i den nye erhvervsmodel.

Generelt har Lunar forsøgt, at have et andet "take" på bankkunder end mange af de eksisterende banker. Og det bliver spændende at se om Lunar også kan få fat i noget af erhvervsmarkedet, ved de mindre kunder, hvor konkurrencen måske ikke er så stor.

Mere til historien

Lunar har indtil nu henvendt sig til privatkunder, hvor særligt de yngre kunder var målgruppen. Lunar fik sidste år en banklicens, som den første fintech-virksomhed. Lunar rundede i sidste uge fem år.

Læs også:
Nykredit indgår partnerskab med Lunar Way

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram