Bankapplikationen Lunar Way får stor opdatering

1

Den danske bankapplikation Lunar Way har netop fået en større opdatering, som bringer nye funktioner, designændringer og forbedringer med sig. Læs mere om det her.

Lunar Way (Foto: Lunar Way)
Lunar Way (Foto: Lunar Way)

Den danske bankapplikation, Lunar Way, som vil forsøge at give brugerne en anderledes bankoplevelse har succes for tiden. I sidste uge kunne de oplyse, at et samarbejde med Nykredit var kommet i hus og nu er de klar med en stor opdatering.

Opdateringen er klar til både iOS og Android versionen og bringer nogle nye funktioner og designændringer med sig. Den nye version har versionsnummer 1.4.

 – Nykredit indgår partnerskab med Lunar Way

Det er nu blandt andet muligt, at søge efter en bestemt transaktion ved at indtaste beløbet, titel, modtager eller afsender m.v. i et søgefelt. Derudover får du nu også eksempelvis Joe & The Juice’s logo ved din transaktion, hvis du har handlet hos dem.

Den nye opdatering giver også iOS-brugere mulighed for, at se en lille widget i ”Meddelelsescenteret” på iPhone, som giver mulighed for at få et hurtigt overblik over din saldo, samt hvor mange penge du har brugt i den igangværende måned.

3D Touch understøttes desuden på iPhone 6S eller iPhone 6S Plus.

 – Lunar Way nytænker bankoplevelsen på smartphones

Lunar Way applikationen er stadigvæk i beta, men kan downloades i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Alt i mens Lunar Way er en ny spiller på markedet, så har Danske Bank meldt ud at de netop nu forsøger at forbedre deres mobilbank applikation, ved at udvikle en ny applikation, hvilket blandt andet sker ved at involverer brugerne via bankens Facebookside.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer