Apple Music lancerer nye radiostationer

Beats 1 ændrer navn til Apple Music 1. Samtidigt lancerer Apple to nye radiostationer under Apple Music brandet.

Apple Beats 1 skifter navn til Apple Music 1 og derudover er Apple klar med to nye radiostationer, Apple Music Hits og Apple Music Country (Foto: MereMobil.dk)
Apple Beats 1 skifter navn til Apple Music 1 og derudover er Apple klar med to nye radiostationer, Apple Music Hits og Apple Music Country (Foto: MereMobil.dk)

Apple lancerede deres radiostation Beats 1 i 2015. Dengang skrev vi, at det lød som et hit. Og den har da også kørt lige siden. Apple kalder den selv for en af de førende globale radiostationer i en pressemeddelelse.

Nu kommer der dog en ændring i tingene. Beats 1 ændrer nemlig navn til Apple Music 1.

Navneændringen sker i forbindelse med, at Apple også lancerer to nye radiostationer, der har navnene Apple Music Hits og Apple Music Country. Med navneændringen bliver "Apple Music" kendenavnet for Apples radio- og musiktilbud.

Radiostationerne er tilgængelige for musikfans i 165 lande.

Beats 1 er nu Apple Music 1

Apple lancerede Beats 1 i 2015 sammen med Apple Music. Siden har radiostationen været velbesøgt og byder på alt fra dybdegående interviews med artister, globalt eksklusivt indhold og meget andet.

Apple Music har rundet 60 millioner betalende brugere

Apple Music 1 har studier i Los Angeles, New York, Nashville og London, der alle er nogle af de steder, hvor der er interessante samtaler.

Noget af det fede ved radiostationen er, at du både kan høre og fornemme, når de skifter mellem studierne. Stemningen i New York er nemlig ikke den samme som i London, hvilket du mærker som lytter.

Men nu er Apple Music 1 ikke nok. Derfor byder Apple nu Apple Music Hits og Apple Music Country velkommen.

Apple Music Hits og Country er klar

De to nye radiostationer, Apple Music Hits og Apple Music Country, er klar med en masse spændende indhold.

Apple Music Hits kommer med et udvalg af nogle af de største sange fra 80’erne, 90’erne og 00’erne. Derudover har de også nye programmer med etablerede kunstnere og værter på programmet, som blandt andet fortæller historierne bag nogle af verdens mest populære sange.

Apple Music større end Spotify i USA

Derudover er der også eksklusive shows fra kunstnere som Backstreet Boys, Ciara, Mark Hoppus, Huey Lewis, Alanis Morissette, Snoop Dogg, Meghan Trainor, Shania Twain m.fl.

Apple Music Country er klar med den bedste musik indenfor genren netop nu, samt morgendagens stjerner. Disse skal desuden mindes om alle de legendariske kunstnere og sange, der har været med til at forme og definere countrymusikken i årenes løb.

Du finder Apple Music-radio der, hvor du lytter til Apple Music. Det betyder, at du kan lytte med på din iPhone, iPad, iPod, CarPlay, Apple Watch, Apple TV, Mac, HomePod og på music.apple.com.

Mere til historien

Du kan også altid bede Siri om, at spille ”Apple Music 1”, ”Apple Music Hits” eller ”Apple Music Country”.

Læs også:
Apple Music betaler flest penge til kunstnerne

Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram