Apple Music lancerer nye radiostationer

Beats 1 ændrer navn til Apple Music 1. Samtidigt lancerer Apple to nye radiostationer under Apple Music brandet.

Apple Beats 1 skifter navn til Apple Music 1 og derudover er Apple klar med to nye radiostationer, Apple Music Hits og Apple Music Country (Foto: MereMobil.dk)
Apple Beats 1 skifter navn til Apple Music 1 og derudover er Apple klar med to nye radiostationer, Apple Music Hits og Apple Music Country (Foto: MereMobil.dk)

Apple lancerede deres radiostation Beats 1 i 2015. Dengang skrev vi, at det lød som et hit. Og den har da også kørt lige siden. Apple kalder den selv for en af de førende globale radiostationer i en pressemeddelelse.

Nu kommer der dog en ændring i tingene. Beats 1 ændrer nemlig navn til Apple Music 1.

Navneændringen sker i forbindelse med, at Apple også lancerer to nye radiostationer, der har navnene Apple Music Hits og Apple Music Country. Med navneændringen bliver “Apple Music” kendenavnet for Apples radio- og musiktilbud.

Radiostationerne er tilgængelige for musikfans i 165 lande.

Beats 1 er nu Apple Music 1

Apple lancerede Beats 1 i 2015 sammen med Apple Music. Siden har radiostationen været velbesøgt og byder på alt fra dybdegående interviews med artister, globalt eksklusivt indhold og meget andet.

Apple Music har rundet 60 millioner betalende brugere

Apple Music 1 har studier i Los Angeles, New York, Nashville og London, der alle er nogle af de steder, hvor der er interessante samtaler.

Noget af det fede ved radiostationen er, at du både kan høre og fornemme, når de skifter mellem studierne. Stemningen i New York er nemlig ikke den samme som i London, hvilket du mærker som lytter.

Men nu er Apple Music 1 ikke nok. Derfor byder Apple nu Apple Music Hits og Apple Music Country velkommen.

Apple Music Hits og Country er klar

De to nye radiostationer, Apple Music Hits og Apple Music Country, er klar med en masse spændende indhold.

Apple Music Hits kommer med et udvalg af nogle af de største sange fra 80’erne, 90’erne og 00’erne. Derudover har de også nye programmer med etablerede kunstnere og værter på programmet, som blandt andet fortæller historierne bag nogle af verdens mest populære sange.

Apple Music større end Spotify i USA

Derudover er der også eksklusive shows fra kunstnere som Backstreet Boys, Ciara, Mark Hoppus, Huey Lewis, Alanis Morissette, Snoop Dogg, Meghan Trainor, Shania Twain m.fl.

Apple Music Country er klar med den bedste musik indenfor genren netop nu, samt morgendagens stjerner. Disse skal desuden mindes om alle de legendariske kunstnere og sange, der har været med til at forme og definere countrymusikken i årenes løb.

Du finder Apple Music-radio der, hvor du lytter til Apple Music. Det betyder, at du kan lytte med på din iPhone, iPad, iPod, CarPlay, Apple Watch, Apple TV, Mac, HomePod og på music.apple.com.

Mere til historien

Du kan også altid bede Siri om, at spille ”Apple Music 1”, ”Apple Music Hits” eller ”Apple Music Country”.

Læs også:
Apple Music betaler flest penge til kunstnerne

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Den næste store iPhone-opdatering er vist frem

Her kan du læse om de kommende nyheder i iOS 18 til din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram