Spotify på vej med ny funktion ”group session”

Spotify har annonceret, at en ny funktion er på vej. Funktionen hedder ”group session”. Indtil videre er den i beta. Læs mere om ”group session” her.

Spotify er klar med funktionen "group session" i betaversion (Foto: Spotify)
Spotify er klar med funktionen "group session" i betaversion (Foto: Spotify)

En ny funktion er klar fra Spotify. Verdens største streamingtjeneste har netop annonceret en opdateret funktion, der hedder ”group session”. Den tillader premium-brugere på Spotify at de kan nyde deres favorit playlister eller podcasts med gode venner, familie osv. Det oplyser Spotify i en pressemeddelelse.

Spotify er fortsat verdens største streaming musiktjeneste

Den nye funktion lader brugere dele kontrollen af deres “lytte-sessioner” med andre i realtid. Grupper på to til fem personer kan bruge denne nye feature ved dele med et ”join”-link. Det er lige meget om man er tæt på hinanden eller flere tusinde kilometer fra hinanden, så kan dig og de du tilføjer din gruppe lytte til samme indhold på samme tid. Kort og godt betyder det altså, at I kan høre samme musik eller podcast, selvom I altså ikke er i samme rum.

Dermed er det ikke nødvendigt at være på samme Wi-Fi eller lignende for at benytte funktionen.

Den nye ”group session” er indtil videre kun i beta, men det er altså en funktion, som du kan forvente bliver tilgængelig i fremtiden.

Spotify skriver også i pressemeddelelsen, at der kan komme ændringer til i udviklingen af funktionen. Ligesom det er uvist, hvornår den ikke længere vil være i betaversion. Eksempelvis var podcast i betaversion længe hos Spotify. Husk i øvrigt, at du finder podcasten fra MereMobil.dk i Spotify.

YES! Spotify har åbnet for MereMobil.dk tech-podcast

Mere til historien

Det er uvist om funktionen vil være tilgængelig på alle platforme. I skrivende stund, hvor funktionen er i beta, virker det til at den ikke er tilgængelig på PC-versionen. Dog kan meget ændre sig inden den endelige version er ude.

Læs også:
Spotify i gratis-udgaven er klar til Sonos

Spotify træder ind i metaverset med Spotify Island

Spotify er klar til metaverse. Dette er er den første musikstreamingtjeneste, som tilslutter sig Roblox.

(mere…)
Spotify runder 180 millioner betalende brugere

Selvom 1,5 millioner russiske brugere er suspenderet fra Spotify, så er tjenesten vækstet alligevel. Der er nu over 180 millioner betalende brugere af Spotify.

(mere…)
Spotify HiFi udsat på ubestemt tid

Spotify fortæller på deres community at de ikke har nogen tidshorisont for hvornår de åbner Spotify HiFi.

(mere…)
Spotify er klar med real-time sangtekster

Spotify giver nu alle brugere muligheden for at synge med på sangene. Spotify er klar med sangtekster i real-time.

(mere…)
Nyt billigere Apple Music abonnement

Apple har lanceret et nyt abonnement kaldet Apple Music Voice. Få forklaringen på det billige musikabonnement her.

(mere…)
Populær-app sluger alt batteri på din iPhone

KORT NYT: En fejl i Spotify-appen betyder, at den suger ekstra meget batteri på iPhones. Spotify lover, at en opdatering er på vej.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram