Spotify på vej med ny funktion ”group session”

Spotify har annonceret, at en ny funktion er på vej. Funktionen hedder ”group session”. Indtil videre er den i beta. Læs mere om ”group session” her.

Spotify er klar med funktionen "group session" i betaversion (Foto: Spotify)
Spotify er klar med funktionen "group session" i betaversion (Foto: Spotify)

En ny funktion er klar fra Spotify. Verdens største streamingtjeneste har netop annonceret en opdateret funktion, der hedder ”group session”. Den tillader premium-brugere på Spotify at de kan nyde deres favorit playlister eller podcasts med gode venner, familie osv. Det oplyser Spotify i en pressemeddelelse.

Spotify er fortsat verdens største streaming musiktjeneste

Den nye funktion lader brugere dele kontrollen af deres “lytte-sessioner” med andre i realtid. Grupper på to til fem personer kan bruge denne nye feature ved dele med et ”join”-link. Det er lige meget om man er tæt på hinanden eller flere tusinde kilometer fra hinanden, så kan dig og de du tilføjer din gruppe lytte til samme indhold på samme tid. Kort og godt betyder det altså, at I kan høre samme musik eller podcast, selvom I altså ikke er i samme rum.

Dermed er det ikke nødvendigt at være på samme Wi-Fi eller lignende for at benytte funktionen.

Den nye ”group session” er indtil videre kun i beta, men det er altså en funktion, som du kan forvente bliver tilgængelig i fremtiden.

Spotify skriver også i pressemeddelelsen, at der kan komme ændringer til i udviklingen af funktionen. Ligesom det er uvist, hvornår den ikke længere vil være i betaversion. Eksempelvis var podcast i betaversion længe hos Spotify. Husk i øvrigt, at du finder podcasten fra MereMobil.dk i Spotify.

YES! Spotify har åbnet for MereMobil.dk tech-podcast

Mere til historien

Det er uvist om funktionen vil være tilgængelig på alle platforme. I skrivende stund, hvor funktionen er i beta, virker det til at den ikke er tilgængelig på PC-versionen. Dog kan meget ændre sig inden den endelige version er ude.

Læs også:
Spotify i gratis-udgaven er klar til Sonos

Spotify: 200 millioner betaler

Over 200 millioner betalende abonnenter lytter musik på Spotify. Det afslører det seneste kvartalsregnskab.

(mere…)
Dette streamede vi på Spotify i 2022

Spotify er nu klar for en liste over de mest streamede sange, albums og podcasts i 2022. Se listerne her.

(mere…)
Hvad sker der, Spotify?

Prisen 199 kr./md. vil Spotify HiFi koste, siger rygterne. Hvad sker der? Apple Music tilbyder Hi-Fi lyd uden merbetaling.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Spotify klar med lydbøger

Spotify har lanceret en sektion med lydbøger, som i første omgang er henvendt til amerikanerne.

(mere…)
Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram