Spotify er fortsat verdens største streaming musiktjeneste

Verdens største streaming musiktjeneste er blevet endnu større. Trods coronakrisen oplever Spotify en vækst på antallet af betalende brugere.

Kampen om de betalende kunder på markedet for streaming af musik virker hård. Men et kig på Spotitys seneste kvartalstal – ja så er der ingen tvivl om, hvem kongen på markedet er.

Vil du betale mere for Spotify?

Ifølge de seneste tal har Spotify afsløret at de nu har 130 millioner betalende brugere på verdensplan. Dermed er de langt foran konkurrenten som Apple Music, selvom Apple også oplever en voksende brugermasse.

Trods coronakrisen er regnskabet overraskende godt. Faktisk har Spotify oplevet en vækst på seks millioner betalende brugere i forhold til forrige kvartal. Det skriver Tek.no.

Det er desuden kun et år siden, at Spotify rundede 100 millioner betalende brugere.

Det er længe siden, at Apple har meldt deres tal ud for, hvor mange betalende brugere de har af Apple Music. Vi skal helt tilbage til juni 2019, hvor de oplyste, at der var 60 millioner betalende brugere. Det vil dog virke meget usandsynligt, at de har nået Spotifys flotte tal.

Foruden betalende brugere, så har Spotify endnu flere gratis brugere.

-”Til trods af den globale usikkerhed omkring covid-19 i første kvartal, så har vi opfyldt eller overgået prognoserne for alle de vigtigste målinger. For andet kvartal og resten af året har udsigterne for de fleste af vores centrale resultatindikatorer været uændrede med undtagelse af indtægter, da et fald i annonceindtægter og væsentlige ændringer i valutakurser har indflydelse,” lyder det fra Spotify.

Spotify i gratis-udgaven er klar til Sonos

Grundet alle de nye abonnenter oplever Spotify en omsætning på lige over 13 milliarder kroner i årets første kvartal. Det skriver Cnbc.com.

SE OGSÅ: Se prisen på mobilabonnement med Spotify hos Telia %%%%

Mere til historien

Du har siden efteråret 2018 kunne finde podcasten fra MereMobil.dk på Spotify. Ligesom du også altid kan finde alle vores episoder i fanen "Podcasts".

Spotify træder ind i metaverset med Spotify Island

Spotify er klar til metaverse. Dette er er den første musikstreamingtjeneste, som tilslutter sig Roblox.

(mere…)
Spotify runder 180 millioner betalende brugere

Selvom 1,5 millioner russiske brugere er suspenderet fra Spotify, så er tjenesten vækstet alligevel. Der er nu over 180 millioner betalende brugere af Spotify.

(mere…)
Spotify HiFi udsat på ubestemt tid

Spotify fortæller på deres community at de ikke har nogen tidshorisont for hvornår de åbner Spotify HiFi.

(mere…)
Spotify er klar med real-time sangtekster

Spotify giver nu alle brugere muligheden for at synge med på sangene. Spotify er klar med sangtekster i real-time.

(mere…)
Populær-app sluger alt batteri på din iPhone

KORT NYT: En fejl i Spotify-appen betyder, at den suger ekstra meget batteri på iPhones. Spotify lover, at en opdatering er på vej.

(mere…)
YouTube Music har nu 50 millioner abonnenter

I 2018 blev Google Play Music erstattet af YouTube Music og nu har YouTube Music rundet 50 millioner abonnenter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram