Spotify er fortsat verdens største streaming musiktjeneste

Verdens største streaming musiktjeneste er blevet endnu større. Trods coronakrisen oplever Spotify en vækst på antallet af betalende brugere.

Kampen om de betalende kunder på markedet for streaming af musik virker hård. Men et kig på Spotitys seneste kvartalstal – ja så er der ingen tvivl om, hvem kongen på markedet er.

Vil du betale mere for Spotify?

Ifølge de seneste tal har Spotify afsløret at de nu har 130 millioner betalende brugere på verdensplan. Dermed er de langt foran konkurrenten som Apple Music, selvom Apple også oplever en voksende brugermasse.

Trods coronakrisen er regnskabet overraskende godt. Faktisk har Spotify oplevet en vækst på seks millioner betalende brugere i forhold til forrige kvartal. Det skriver Tek.no.

Det er desuden kun et år siden, at Spotify rundede 100 millioner betalende brugere.

Det er længe siden, at Apple har meldt deres tal ud for, hvor mange betalende brugere de har af Apple Music. Vi skal helt tilbage til juni 2019, hvor de oplyste, at der var 60 millioner betalende brugere. Det vil dog virke meget usandsynligt, at de har nået Spotifys flotte tal.

Foruden betalende brugere, så har Spotify endnu flere gratis brugere.

-”Til trods af den globale usikkerhed omkring covid-19 i første kvartal, så har vi opfyldt eller overgået prognoserne for alle de vigtigste målinger. For andet kvartal og resten af året har udsigterne for de fleste af vores centrale resultatindikatorer været uændrede med undtagelse af indtægter, da et fald i annonceindtægter og væsentlige ændringer i valutakurser har indflydelse,” lyder det fra Spotify.

Spotify i gratis-udgaven er klar til Sonos

Grundet alle de nye abonnenter oplever Spotify en omsætning på lige over 13 milliarder kroner i årets første kvartal. Det skriver Cnbc.com.

SE OGSÅ: Se prisen på mobilabonnement med Spotify hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Du har siden efteråret 2018 kunne finde podcasten fra MereMobil.dk på Spotify. Ligesom du også altid kan finde alle vores episoder i fanen "Podcasts".

Spotify til kamp mod AI-genererede sange - hør eksempler

Spotify har fjernet i titusindvis af sange, som er genereret med AI. Hør eksempler på AI-sange her.

(mere…)
Spotify varsler prisstigninger

Meldingen fra topchefen hos Spotify, Daniel Ek, er, at der kommer prisstigninger i løbet af 2023.

(mere…)
Sådan tilføjer du Spotify-playlister til hjemmeskærmen på iPhone

TIP: Du kan tilføje en Spotify widget på iPhone. Læs her hvordan du gør.

(mere…)
Spotify sætter ny rekord

Det seneste kvartals regnskab fra Spotify viser en ny rekord.

(mere…)
Ukendt Spotify-app lukker

Brugerne bakkede ikke op, så nu lukker Spotify den forholdsvis ukendt app.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram