Spotify er fortsat verdens største streaming musiktjeneste

Verdens største streaming musiktjeneste er blevet endnu større. Trods coronakrisen oplever Spotify en vækst på antallet af betalende brugere.

Kampen om de betalende kunder på markedet for streaming af musik virker hård. Men et kig på Spotitys seneste kvartalstal – ja så er der ingen tvivl om, hvem kongen på markedet er.

Vil du betale mere for Spotify?

Ifølge de seneste tal har Spotify afsløret at de nu har 130 millioner betalende brugere på verdensplan. Dermed er de langt foran konkurrenten som Apple Music, selvom Apple også oplever en voksende brugermasse.

Trods coronakrisen er regnskabet overraskende godt. Faktisk har Spotify oplevet en vækst på seks millioner betalende brugere i forhold til forrige kvartal. Det skriver Tek.no.

Det er desuden kun et år siden, at Spotify rundede 100 millioner betalende brugere.

Det er længe siden, at Apple har meldt deres tal ud for, hvor mange betalende brugere de har af Apple Music. Vi skal helt tilbage til juni 2019, hvor de oplyste, at der var 60 millioner betalende brugere. Det vil dog virke meget usandsynligt, at de har nået Spotifys flotte tal.

Foruden betalende brugere, så har Spotify endnu flere gratis brugere.

-”Til trods af den globale usikkerhed omkring covid-19 i første kvartal, så har vi opfyldt eller overgået prognoserne for alle de vigtigste målinger. For andet kvartal og resten af året har udsigterne for de fleste af vores centrale resultatindikatorer været uændrede med undtagelse af indtægter, da et fald i annonceindtægter og væsentlige ændringer i valutakurser har indflydelse,” lyder det fra Spotify.

Spotify i gratis-udgaven er klar til Sonos

Grundet alle de nye abonnenter oplever Spotify en omsætning på lige over 13 milliarder kroner i årets første kvartal. Det skriver Cnbc.com.

SE OGSÅ: Se prisen på mobilabonnement med Spotify hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Du har siden efteråret 2018 kunne finde podcasten fra MereMobil.dk på Spotify. Ligesom du også altid kan finde alle vores episoder i fanen “Podcasts“.

Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Dette er det mest streamede på Spotify i 2023

Spotify er klar med årets lister over de mest streamede sange, albums og podcasts i 2023. Se listerne her.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Spotify klar med lydbøger i udvalgte lande

Spotify har netop fortalt, at abonnenter nu også kan lytte til lydbøger. Mere end 150.000 bogtitler er på vej. Hvor er Danmark?

(mere…)
Spotify hæver prisen – her er den danske pris

Spotify har varslet prisstigninger på abonnementerne både i ind- og udland. Her er de nye danske priser på Spotify.

(mere…)
Spotify Hi-Fi – er det endelig på vej?

RYGTE: Der har været snak om højere lydkvalitet på Spotify i mange år, men nu er der nyt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram