Samsung Galaxy Note20 kan blive billigere end Note10

1

En lavere efterspørgsel på den kommende Samsung Galaxy Note20-serie kan tvinge Samsung ud i et prisfald.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Salget af blandt andet Samsung Galaxy S20 Ultra har angiveligt været så skuffende, at Samsung ser sig nødsaget til at nedjustere priserne på den kommende Galaxy Note20-serie. (Foto: MereMobil.dk)

Nye rygter i Sydkoreanske medier peger på, at Samsung måske lancerer Galaxy Note20-serien til en lavere pris end Galaxy Note10, skriver Android Authority. Prisfaldet formodes at komme, som respons på en lavere forventet efterspørgsel, der skulle være en direkte følge af Coronavirus.

Det er det koreanske tech-medie, Naver, der angiveligt citerer kilder i smartphoneindustrien. Kilderne mener at vide, at Samsung Galaxy Note20 lander i butikkerne til en pris på 1,2 millioner sydkoreanske Won. Det svarer til godt og vel 6.500 danske kroner.

Til sammenligning blev Samsung Galaxy Note10 lanceret til 1,25 millioner Won – lige over 6.800 danske kroner.

Prisfald i Sydkorea – hvad med resten af verden?

Selvom der er tale om et marginalt prisfald, er det bestemt stadigvæk værd at tage med. Vi har efterhånden vænnet os til konstante prisstigninger hvert år. Derfor kan selv et lille fald i prisen være at foretrække.

Rygterne gælder dog desværre kun for Sydkorea i første omgang. Der er således endnu intet, der peger på, at det danske marked vil se en billigere Note20-serie. Hvis vi alligevel skal holde liv i forhåbningerne om en ny flagskibsserie uden prisstigninger, så handler det om, hvordan markedet ser ud.

Samsung har mærket dårligere salgstal på Galaxy S20-serien i Sydkorea, hvilket tilsyneladende har givet anledning til at snakke om en regulering af prisen på Note20. Om man kan overføre strategien en-til-en til det danske marked, er svært at sige.

Faktum er dog, at på verdensplan, har salget af Samsung Galaxy S20-serien været skuffende. Det inkluderer formodentligt også Danmark. Vi bliver forhåbentligt klogere på, hvad prisen på den nye flagskibsserie bliver, når Samsung holder Galaxy Unpacked den 5. august 2020.

Kan du ikke vente til den 5. august med at se den nye Samsung Galaxy Note20? Så kan du i mellemtiden læse lidt om specifikationerne på den kommende topmodel.

Note20-lanceringen noget vi følger tæt her på MereMobil.dk. Vil du have det seneste nye i indbakken, så kan du tilmelde dig herunder.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

At sænke priserne på telefoner, er en måde at holde gang i salget i krisetider. En anden metode til at holde selskabet flydende, er at holde omkostningerne nede. Der har således været rygter om, at blandt andet Samsung dropper den medfølgende oplader i salgsæskerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer