OnePlus Nord dumper i ekstremtest

18

OnePlus har fået mange topkarakterer med deres nyeste smartphone, OnePlus Nord. Men i en ekstremtest, der dumper den.

OnePlus Nord
OnePlus Nord (Foto: MereMobil.dk)

John G. her fra MereMobil.dk har kun haft rosende ord tilovers for OnePlus Nord, den nye budgetvenlige smartphone fra OnePlus. Anderledes ser det ud i JerryRigEverythings ekstreme test af selvsamme smartphone.

Der er dog ikke tale om en test af funktionerne, brugervenligheden osv., men derimod en ekstremtest, hvor telefonen udsættes for voldsomme ting.

OnePlus Nord er et interessant comeback for OnePlus

Eksempelvis udsættes den for en ekstrem bøjetest. En test mange telefoner består, men her dumper OnePlus Nord altså markant. Anden gang telefonen bøjes, der giver plastikrammen op og kan ikke mere. Det sker lige ved lydstyrkeknapperne. Skærmpanelet tager også skade og bliver ødelagt.

OnePlus Nord klarer derimod ridsetesten fint. Telefonen er i øvrigt beskyttet af Gorilla Glass 5.

Du kan se mere af, hvad JerryRigEverything udsætter OnePlus Nord for i nedenstående video.

JerryRigEverything tester OnePlus Nord

Er du derimod mere til at blive klogere på, hvordan telefonen er i dagligt brug? Så kan du læse den fulde anmeldelse, som John G. har skrevet. I anmeldelsen gennemgår han telefonen og har den under luppen i forhold til, hvordan den rent teknisk fungerer. Samt hvordan den klarer sig i hverdagsbrug. Kort og godt om den har “value-for-money”.

ANMELDELSE: OnePlus Nord er imponerede til prisen

OnePlus Nord test – Nord har det hele til en lav pris

Mere til historien

Mens John G. var utrolig begejstret for OnePlus Nord, så var holdningen til topmodellen OnePlus 8 Pro, som kom på markedet i april, en del anderledes. Det var ikke kun coronakrisen, der var skyld i dårlig karaktergivning, men den måtte nøjes med 4 ud af 6 stjerner. Læs den fulde anmeldelse af OnePlus 8 Pro her.

Læs også:
OnePlus Nord – hvorfor? Her er tankerne bag budgetserien

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer