Google afslører: Så mange har Android 10

Nye tal er klar fra Google, som viser, hvor udbredt Android 10 er på verdensplan. Se de nye tal her.

Android 10
Android 10 er på kortere tid blevet mere udbredt end tilfældet var med Android 9.

Google har netop frigivet nogle nye tal omkring udbredelsen af Android 10. Der har ellers været meget stille på den front det seneste år.

Men nu forlyder det, at Android 10 er installeret på 400 millioner enheder på verdensplan. Det viser de officielle tal fra Google.

Med de nye tal afslører Google også, hvor mange brugere, som har Android 10, Android 9 og Android 8.1 og Android 8.0 installeret.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

Google har længe forsøgt, at få brugerne til at opgradere til de nyeste Android-versioner hurtigere og bedre. Det ser nu ud til at have virket med blandt andet Project Treble, Project Mainline samt at Google har lagt større pres på Android-producenterne.

Og effekten er altså målbar. Ifølge Google er udbredelsen af Android 10 sket helt 28 procent hurtigere end Android 9 målt på de første fem måneder fra softwareopdateringen blev frigivet. Her var Android 10, ifølge Google, på 100 millioner enheder.

Der er generelt mere end 2,5 milliarder aktive Android telefoner, tablets, TV eller media-streamers på verdensplan. Android 10 er, ifølge de nyeste tal, installeret på omkring 15 procent af alle Android enheder. Det skriver Android Authority.

Nye tal er klar fra Google, som viser udbredelsen af Android 10 sammenlignet med nogle af de tidligere versioner (Kilde: Google)
Nye tal er klar fra Google, som viser udbredelsen af Android 10 sammenlignet med nogle af de tidligere versioner (Kilde: Google)

Det bliver spændende at se om Android 11 også udbredes hurtigt og måske endda hurtigere end Android 10.

Android 10 blev frigivet i september 2019, mens det endnu er uvist, hvornår Google er klar med Android 11.

Mere til historien

Du kan blive klogere på nogle af de nye funktioner, som Android 11 byder på her. Med Android 11 følger formentlig også en række nye emojis – disse er tidligere afsløret og kommer til offentligheden i efteråret 2020.

Læs også:
iOS 14 stjæler disse 8 funktioner fra Android

I dag slettes din gamle Gmail

Gmail, YouTube, kalender og dokumenter forsvinder. Fredag er skæringsdatoen.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Ikke alle er tilfredse med de nye farver på Google Maps

Nye farver er kommet til Google Maps, og det frustrerer nogle brugere. Hvad tænker du?

(mere…)
iPhone vil understøtte RCS-beskeder næste år

Konkurrenterne har længe ønsket, at Apple understøttede RCS i tekstbeskeder. Nu oplyser Apple, at det er på vej.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram