Google afslører: Så mange har Android 10

26

Nye tal er klar fra Google, som viser, hvor udbredt Android 10 er på verdensplan. Se de nye tal her.

Android 10
Android 10 er på kortere tid blevet mere udbredt end tilfældet var med Android 9.

Google har netop frigivet nogle nye tal omkring udbredelsen af Android 10. Der har ellers været meget stille på den front det seneste år.

Men nu forlyder det, at Android 10 er installeret på 400 millioner enheder på verdensplan. Det viser de officielle tal fra Google.

Med de nye tal afslører Google også, hvor mange brugere, som har Android 10, Android 9 og Android 8.1 og Android 8.0 installeret.

Android Q ikke en dessert – blot Android 10

Google har længe forsøgt, at få brugerne til at opgradere til de nyeste Android-versioner hurtigere og bedre. Det ser nu ud til at have virket med blandt andet Project Treble, Project Mainline samt at Google har lagt større pres på Android-producenterne.

Og effekten er altså målbar. Ifølge Google er udbredelsen af Android 10 sket helt 28 procent hurtigere end Android 9 målt på de første fem måneder fra softwareopdateringen blev frigivet. Her var Android 10, ifølge Google, på 100 millioner enheder.

Der er generelt mere end 2,5 milliarder aktive Android telefoner, tablets, TV eller media-streamers på verdensplan. Android 10 er, ifølge de nyeste tal, installeret på omkring 15 procent af alle Android enheder. Det skriver Android Authority.

Nye tal er klar fra Google, som viser udbredelsen af Android 10 sammenlignet med nogle af de tidligere versioner (Kilde: Google)
Nye tal er klar fra Google, som viser udbredelsen af Android 10 sammenlignet med nogle af de tidligere versioner (Kilde: Google)

Det bliver spændende at se om Android 11 også udbredes hurtigt og måske endda hurtigere end Android 10.

Android 10 blev frigivet i september 2019, mens det endnu er uvist, hvornår Google er klar med Android 11.

Mere til historien

Du kan blive klogere på nogle af de nye funktioner, som Android 11 byder på her. Med Android 11 følger formentlig også en række nye emojis – disse er tidligere afsløret og kommer til offentligheden i efteråret 2020.

Læs også:
iOS 14 stjæler disse 8 funktioner fra Android

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer