3 efter nyt regnskab: Det er coronaens skyld

0

Usikkerhed har betydet, at mange har sat overvejelser om nyt teleselskab på pause, mener teleselskabet 3, der må notere beskeden fremgang.

Teleselskabet 3
Teleselskabet 3 gik kun beskedet frem i andet kvartal 2020 og er fortsat landets fjerdestørste teleselskab (Foto: MereMobil.dk)

Der er fortsat tæt kamp om, hvem der er det fjerdestørste teleselskab i Danmark. Således har både Telia – læs om Telias seneste regnskab her – og teleselskabet 3 fredag fremlagt regnskaber for andet kvartal 2020.

Og begge selskaber kan notere fremgang i mobilkundebasen.

Telia har i perioden hentet 14.000 flere mobilkunder, mens 3 har hentet 6.000 nye mobilkunder. Det er således vel nærmest kun “en dårlig dag i salgsafdelingen” der skiller de to teleselskaber ad.

Telia har en base af mobilkunder på 1.472.000, mens 3 har 1.450.000. 

Nummer to på listen er Telenor – læs om Telenors regnskab her. Vi venter stadig på regnskabet fra Danmarks største teleselskab TDC.

Efter en årrække med markante fald i kundebasen hos Telia, lå det ved årskiftet 2019/2020 i kortene, at 3 ville overhale Telia. Det skete ikke. Telia nåede lige akkurat at bremse kundeflugten, der havde stået på siden 2017.

3: Coronakrisen har skylden

Administrerende direktør for 3 Skandinavien, Morten Christiansen, er tilfreds med udkommet af andet kvartal. I en pressemeddelelse giver han direkte coronakrisen skylden, men siger samtidig at det var ventet.

– “Usikkerheden blandt både private forbrugere og virksomheder har betydet, at mange har sat overvejelser om nyt teleselskab på pause”, siger direktøren.

På de vilkår er han tilfreds, men tilføjer, at 3 har mærket et tydeligt behov for selskabets produkter under coronakrisen.

Det drejer sig om stor efterspørgsel på internet til hjemmet og mobile hjemmearbejdspladser.

– “Det har været med til at bringe os igennem med skindet på næsen”, siger Morten Christiansen.

3 – inklusiv lavprisselskabet Oister – omsatte i andet kvartal for 678 millioner kroner og endte med et driftsresultat på 193 millioner kroner. Det er et fald på en million kroner sammenlignet med andet kvartal af 2019, skriver 3 i pressemeddelelsen.

Mere til historien

Efter at have eksisteret i ti år nåede teleselskabet 3 i slutningen af 2013 en milepæl. Her kunne selskabet byde mobilkunde nummer én million velkommen. Seks et halvt efter har 3 altså 1.450.000 mobilkunder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer