Telias mobilkundetal er tilbage på 2017-niveau

De ansatte hos Telia er yderst tilfredse, viser intern undersøgelse. Tilfredshed er også årsagen til kundefremgang.

Telia butik i Odense
I Q4 2017 havde Telia 1.479.000 mobilkunder - indtil første kvartal 2019 er det bare gået ned og ned for Telia, der nu har vendt udviklingen (Foto: MereMobil.dk)

Telenor kunne ved fremlæggelsen af regnskabet for andet kvartal 2020 torsdag notere 11.000 nye mobilkunder. Nu kan Telia meddele, at deres fremgang i andet kvartal i år er på 14.000 flere mobilkunder.

Telia har fået sat en effektiv stopper for den kundeflugt, der har ramte selskabet i fjerde kvartal 2017. Herfra er det fjerde kvartal 2017 gået ned ad bakke.

I en pressemeddelelse skriver Telia desuden, at den samlede base af mobilkunder nu er på 1.472.000. Ikke siden fjerde kvartal 2017, har Telia haft så mange mobilkunder i databasen som nu.

Det er en fortsat stigende kundetilfredshed, som får en del af æren for den positive udvikling, skriver Telia i pressemeddelelsen.

Men det er ifølge Telia selv, ikke kun kunderne som er tilfredse. 

Også de ansatte boner kraftigt ud på tilfredshedsbarometret, siger Thomas Kjærsgaard, administrerende direktør for Telia i Danmark.

- "Kollegernes indstilling og dedikerede kundefokus i denne svære tid fortjener et kæmpe high-five herfra. Naturligvis med behørigt afsprittede hænder”, siger Thomas Kjærsgaard og henviser til coronapandemien.

Af pressemeddelelsen fremgår det, at en intern undersøgelse viser, at medarbejderne scorer henholdsvis 88 procent på holdånd og 84 procent på samarbejde i perioden.

Kritisk kommunikation via mobilnettet åbner hos Telia

Lidt mindre overskud

Telias overskud i andet kvartal er lidt mindre end samme periode sidste år. Overskuddet lander på 178 millioner kroner, hvilket er en tilbagegang på én million kroner.

Samtidig lander Telias service revenue for perioden på 694 millioner kroner mod 749 millioner kroner sidste år.

- "Resultatet er påvirket af, at vi har haft halvdelen af vores butikker i storcentre lukket i en periode, hvor vi samtidig har oplevet en markant nedgang i roaming-indtægterne grundet den kraftigt reducerede rejseaktivitet i og udenfor Danmark", siger Thomas Kjærsgaard.

Han tilføjer, at han er tilfreds med kvartalet, når det holdes op mod "dette usædvanlige og udfordrende bagtæppe".

Mere til historien

Telenor trimmede sin danske forretning i andet kvartal og lukkede ved udgangen af juni 13 butikker. Der lukkede butikker i blandt andet i Odense, Esbjerg og København.

860 millioner betalinger for Apples tjenester

Apple har nu 860 millioner betalte abonnementer på tværs af tjenester. iPhone er fortsat i førertrøjen.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Telia sælger nu brugte telefoner

Telia giver mobilkunderne muligheden for at købe en brugt telefon, som er serviceret, renset og klargjort – og fremstår ”næsten ny”.

(mere…)
Her stiger tv-pakken med op mod 66 procent

Tv via Telia stiger voldsomt til maj. Blandt andet stiger den billige tv-pakke med gratiskanaler fra DR og TV 2 med ét slag 100 kroner om måneden.

(mere…)
Ny kundeflugt fra Nuuday

TV-kunderne siver forsat væk fra TDC Group, mens Nuuday trækker flere og flere mobilkunder til sig.

(mere…)
Telenor og Telia udvider 5G-nettet

Udrulningen af 5G forsætter og 3G lukkes. Her er seneste nyt om Telenor og Telias netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram