Vejrbaserede urskiver og nyt til kvinder i Galaxy Watch

Samsung kommende smartwatch får flere funktioner, som kendes fra Apple Watch. Blandt andet nye sundhedsfunktioner til kvinder.

Samsung Galaxy Watch
Når det nye Samsung Galaxy Watch bliver lanceret, bliver det med en lang række opdateringer, der blandt andet betyder en helt ny sundhedsfunktion til kvinder. (Foto: MereMobil.dk)

Når Samsung efter sigende snart lancerer det nye Galaxy Watch 3, bliver det med en række nye og forbedrede funktioner, skriver Mspoweruser.com.

Ifølge Mspoweruser er det Max Weinbach fra XDA Developers, der har afsløret en del af de nye funktioner i det kommende smartwatch. En af funktionerne er målrettet kvinder, som fremover vil kunne følge deres menstruationscyklus med uret. Funktionen blev for nyligt tilføjet til Apple Watch og Samsung holder således trit med konkurrenten ved at tilbyde samme funktion i deres nye ur.

Derudover får Galaxy Watch 3 en opdatering af vejr-appen. Med opdateringen vil det være muligt, at følge vejrforholdene på urskiven. Kort fortalt kan urskiven skifte baggrund afhængigt at det lokale vejr – blandt andet vand på glasset, hvis det regner, skyfri himmel ved - ja, skyfri himmel, samt billede af fuldmåne.

Samsung Galaxy Watch 3 får ydermere en opdatering til Musik-appen der arbejder sammen med Spotif samt nye urskiver. De nye urskiver får det Mspoweruser kalder "Information Edge". Her vil du kunne holde dig opdateret på information om eksempelvis batteri, UV-indeks og antal skridt.

Nye billeder af Samsung Galaxy Watch 3

Samarbejde med Microsoft

Samsung har de senere år udvidet samarbejdet med Microsoft. Det har blandt andet resulteret i, at flere af Microsofts Office-programmer bliver forudinstalleret på Samsungs telefoner. Et eksempel er, at Samsungs egen foto-backup-app er blevet erstattet af OneDrive.

Nu ser det ud til, at endnu en app fra Samsung bliver erstattet af en fra Microsoft. Ifølge Max Weinbach, bliver Samsungs email-appen skrottet til fordel for Outlook.

Indtil videre er der kun tale om, at appen udskiftes på Galaxy Watch 3. Men det forlyder, at det kun er et spørgsmål om tid før også Samsungs telefoner vil få Outlook, som den primære app til e-mails.

Måske vil Outlook allerede være at finde på Samsung Galaxy S20 Lite, som angiveligt lanceres i oktober.

Mere til historien

Mens Samsung ser ud til at bygge videre på samarbejdet med Microsoft, går Apple i en helt anden retning. Apple skifter fra Intel til ARM-baserede chipsets og processorer. Det betyder et farvel til muligheden for at installere Windows via Bootcamp på Mac-computere. Det fortæller John G mere om i denne video.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram