OnePlus Z får måske et helt andet navn

Den kommende budgettelefon fra OnePlus bliver angiveligt offentliggjort i næste måned. De seneste rygter antyder et andet navn end OnePlus Z.

OnePlus 8 Pro
Ifølge rygterne, er OnePlus klar med en ny telefon allerede i næste måned, der er billigere end OnePlus 8 Pro og OnePlus 8 (Foto: MereMobil.dk)

Lanceringen af den mobiltelefon der skal sende OnePlus tilbage til rødderne, er angiveligt meget tæt på. I går fortalte vi, at alle detaljer omkring den kommende enhed muligvis er afsløret. Heriblandt hardwarespecifikationer, lanceringsdato og pris. Læs historien om lækkede OnePlus Z-detaljer her.

Allerede i dag er der et nyt rygte omkring OnePlus Z – eller OnePlus Nord. Twitter-tipsteren, Max J, antyder nemlig i et opslag, at OnePlus Z slet ikke bliver telefonens navn.

I opslaget inviterer Max J folk til at gætte et ord på fire bogstaver, hvor vi kun kan se første bogstav – N. Det er selvfølgelig i sig selv ikke nok til bare at råbe op omkring, hvad navnet på den kommende telefon bliver. Da en anden Twitter-bruger gætter på ”NORD”, vælger Max J at svare med en såkaldt GIF, der antyder, at der måske er noget om snakken. Du kan se opslaget herunder.

OnePlus vil tilbage til rødderne

Som tidligere nævnt er den kommende budgettelefon den enhed, der skal bringe OnePlus tilbage til rødderne. Da OnePlus for ikke meget mere end tre år siden lancerede OnePlus 5, var prisen en helt anden, end den vi ser i dag.

OnePlus er med andre ord gået fra at være en såkaldt ”flagship killer”, der tilbyder meget værdi for pengene til at være et fuldblods flagskibs-brand. For dig som forbruger betyder det, at du har kunne mærke en helt tydelig stigning i priserne. På bare to år er prisen på den billigste OnePlus model steget med hele 1.500 kroner.

Ifølge OnePlus’ administrerende direktør, Pete Lau, vil OnePlus fortsætte med at lancere budgettelefoner for igen at nå ud til et bredere publikum. Det skriver MSpoweruser.

Det betyder med andre ord, at OnePlus fremover vil lancere to årlige smartphoneserier. Den ene vil sandsynligvis fortsætte som vi kender den – senest med OnePlus 8-serien. Den anden vil være den billigere serie, som måske får navnet Nord.

På MereMobil.dk følger vi udviklingen.

Noget af de seneste nye fra OnePlus, er en stor kameratest. Her kan læse kameranmeldelsen af OnePlus 8 Pro.

Mere til historien…

OnePlus er ikke det eneste brand, hvis telefoner er steget i pris på det seneste. Således har Motorola for nyligt lanceret Motorola Edge+, som direkte konkurrent til OnePlus 8-serien. Men hvilken er egentlig bedst? Det forsøger John G at svare på her.

Vind OnePlus Nord 2T – sådan gør du

KONKURRENCE: Kunne du tænke dig at vinde den anmelderroste OnePlus Nord 2T? Så har du muligheden nu. Læs her hvordan.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Hvad er en flagship-killer?

Du sikkert hørt udtrykket ‘flagship-killer’, men hvad betyder det? Læs med her, hvor vi med udgangspunkt i OnePlus Nord 2T 5G giver 4 fire grunde til, hvorfor en flagship-killer kan være det bedste køb.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram