OnePlus Z får måske et helt andet navn

0

Den kommende budgettelefon fra OnePlus bliver angiveligt offentliggjort i næste måned. De seneste rygter antyder et andet navn end OnePlus Z.

OnePlus 8 Pro
Ifølge rygterne, er OnePlus klar med en ny telefon allerede i næste måned, der er billigere end OnePlus 8 Pro og OnePlus 8 (Foto: MereMobil.dk)

Lanceringen af den mobiltelefon der skal sende OnePlus tilbage til rødderne, er angiveligt meget tæt på. I går fortalte vi, at alle detaljer omkring den kommende enhed muligvis er afsløret. Heriblandt hardwarespecifikationer, lanceringsdato og pris. Læs historien om lækkede OnePlus Z-detaljer her.

Allerede i dag er der et nyt rygte omkring OnePlus Z – eller OnePlus Nord. Twitter-tipsteren, Max J, antyder nemlig i et opslag, at OnePlus Z slet ikke bliver telefonens navn.

I opslaget inviterer Max J folk til at gætte et ord på fire bogstaver, hvor vi kun kan se første bogstav – N. Det er selvfølgelig i sig selv ikke nok til bare at råbe op omkring, hvad navnet på den kommende telefon bliver. Da en anden Twitter-bruger gætter på ”NORD”, vælger Max J at svare med en såkaldt GIF, der antyder, at der måske er noget om snakken. Du kan se opslaget herunder.

OnePlus vil tilbage til rødderne

Som tidligere nævnt er den kommende budgettelefon den enhed, der skal bringe OnePlus tilbage til rødderne. Da OnePlus for ikke meget mere end tre år siden lancerede OnePlus 5, var prisen en helt anden, end den vi ser i dag.

OnePlus er med andre ord gået fra at være en såkaldt ”flagship killer”, der tilbyder meget værdi for pengene til at være et fuldblods flagskibs-brand. For dig som forbruger betyder det, at du har kunne mærke en helt tydelig stigning i priserne. På bare to år er prisen på den billigste OnePlus model steget med hele 1.500 kroner.

Ifølge OnePlus’ administrerende direktør, Pete Lau, vil OnePlus fortsætte med at lancere budgettelefoner for igen at nå ud til et bredere publikum. Det skriver MSpoweruser.

Det betyder med andre ord, at OnePlus fremover vil lancere to årlige smartphoneserier. Den ene vil sandsynligvis fortsætte som vi kender den – senest med OnePlus 8-serien. Den anden vil være den billigere serie, som måske får navnet Nord.

På MereMobil.dk følger vi udviklingen.

Noget af de seneste nye fra OnePlus, er en stor kameratest. Her kan læse kameranmeldelsen af OnePlus 8 Pro.

Mere til historien…

OnePlus er ikke det eneste brand, hvis telefoner er steget i pris på det seneste. Således har Motorola for nyligt lanceret Motorola Edge+, som direkte konkurrent til OnePlus 8-serien. Men hvilken er egentlig bedst? Det forsøger John G at svare på her.

Tidligere artikelKameraet i Motorola Edge+ imponerer ikke
Næste artikelStreaming og filmdownload stormer frem
Robin er tech-journalist med flere års erfaring fra danske og internationale medier. Han ved, hvad der er værd at vide om det danske telemarked og har en stor forkærlighed for forbrugerelektronik; telefoner, bærbar lyd eller smarthome. Robin lever af at dække nyheder og skrive anmeldelser om alt fra mobilabonnementer til el-løbehjul. Robin tager også gerne en nørdet snak om videospil.
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer