OnePlus’ budgetserie er en realitet – OnePlus Nord

0

Nu er det officielt. OnePlus har lanceret navnet på deres kommende budgetserie, der vil hedde OnePlus Nord.

OnePlus Nord er bekræftet som navnet på den nye budgetvenlige smartphone-serie fra OnePlus (Foto: OnePlus)
OnePlus Nord er bekræftet som navnet på den nye budgetvenlige smartphone-serie fra OnePlus (Foto: OnePlus)

OnePlus får atter budgetvenlige telefoner i deres lineup. OnePlus har udvidet deres produktsortiment og lanceret den budgetvenlige serie OnePlus Nord. Tidligere på måneden bekræftede OnePlus, at de var på vej med en budgetvenlig serie. Nu er navnet så officielt.

Den nye produktlinje hedder som sagt OnePlus Nord og er inspireret af skandinavisk design. Det er det community af mobilfans, som er omkring OnePlus, der har ønsket den nye produktlinje, forlyder det fra producenten.

Vi skal lige have på plads, at “OnePlus Nord” er navnet på en budget-serie og ikke en specifik telefon. Detaljerne om de kommende telefoner afventer vi fortsat.

OnePlus: Danskerne er glade for vores telefoner

-“Launching the OnePlus Nord product line marks the beginning of an exciting new chapter for OnePlus. The ‘Never Settle’ spirit is centered around sharing the best technology and products with the world, but it is also about challenging ourselves and going beyond our comfort zone. We are immensely proud of our flagship products and will continue to create more tech-leading flagships for our users. Now we are excited to share the OnePlus experience with even more users around the world through this new product line,” lyder det fra Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus, i en pressemeddelelse.

Den første smartphone-model i OnePlus Nord-serien vil blive tilgængelig i Europa og Indien. Et udvalgt antal brugere i Nord Amerika også vil få mulighed for at eksperimentere med den nye enhed via et begrænset beta-program efter lanceringen.

OnePlus arbejder på 65 watt super-opladning

OnePlus opfordrer til, at man holder sig up to date på deres Instagram konto, hvor de vil komme med flere detaljer omkring tilgængelighed og lignende.

Mere til historien

Du kan komme med bag kulisserne i udviklingen af OnePlus Nord i den nye ”dokumentarserie” New Beginnings. OnePlus vil frigive en videoserie i fire dele på deres OnePlus Nord Instagram konto, hvor udviklingen af OnePlus Nord-serien altså kan følges tæt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer