OnePlus åbner for forudbestillinger af budgettelefon

Du kan forudbestille den kommende telefon fra OnePlus onsdag selvom OnePlus hverken har fortalt om specifikationer eller pris.

OnePlus
OnePlus vil have fans til at forudbestille en ny telefon uden køberne kender billeder, specifikationer eller pris. Det er højst besynderligt.

OnePlus har i et stykke tid gjort reklame for den kommende budgettelefon på deres nye Instagram profil. Og nu er den første model i den nye budgetvenlige serie klar. Endda mere klar end forventet. Du kan nemlig allerede forudbestille den i morgen (1. juli 2020, red).

Det er OnePlus selv, som via Stories på deres Instagram-konto har annonceret, at telefonen kan forudbestilles. Der oplyses også, at der er i et stærkt begrænset antal. Derfor skal der meget held til, at blive blandt de første til at få fingre i den første model i serien OnePlus Nord.

I øvrigt er det meget usædvanligt at åbne en forudbestilling inden man som producent har offenliggjort specifikationer og pris på det produkt, som man ønsker kunderne skal bestille. Sådan var det i hvert fald, da vi skrev denne artikel. Dette kan have ændret sig siden.

Kun åben i få sekunder

Der skrives således, at forudbestillinger ”åbnes om 24 timer – i et par sekunder.” Antallet af enheder er nemlig begrænset til 100 telefoner, hvilket absolut ikke er meget, hvis der er tale om en global kampagne.

På Instagram-kontoen kan du yderlige se nedtællingen til salgstarten. Nedtællingen stopper klokken 4 om morgenen Eastern Time, hvilket betyder klokken 10 dansk tid. Du skal altså ikke op "før Fanden får sko på". Men du skal nok både være lynhurtig og usædvanlig heldig, hvis du skal nå en af de 100 forudbestillinger.

OnePlus: Danskerne er glade for vores telefoner

Rygterne har svirret om den nye budgetvenlige serie noget tid. Og navne som OnePlus 8 Lite og OnePlus Z har været nævnt. Der har også været rygter om specifikationerne på den første model. Du kan se herunder, hvilke specifikationer, som det forventes den kommer med:

  • Snapdragon 765-chipset fra Qualcomm
  • Quad-kamera
  • 90 Hz display
  • 30 watt hurtigopladning
  • 12 GB RAM
  • Android 10

Telefoner i mellemklassesegmentet stiger i popularitet. Det gør de dels fordi ikke alle har behov for den nyeste topmodel, og dels fordi mellemklassetelefoner efterhånden tilbyder ret mange premiumfunktioner til lavere pris.

Det kan dog også lade sig gøre lade sig gøre at købe telefoner fra øverste hylde, uden at skulle vælte budgettet. Hvis du vælger en af sidste års modeller, kan du spare helt op til 40 procent på en superfed telefon.

Mere til historien

Mens denne historie er blevet skrevet, har OnePlus officielt bekræftet, at navnet på den kommende telefonserie er OnePlus Nord.

Vind OnePlus Nord 2T – sådan gør du

KONKURRENCE: Kunne du tænke dig at vinde den anmelderroste OnePlus Nord 2T? Så har du muligheden nu. Læs her hvordan.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Hvad er en flagship-killer?

Du sikkert hørt udtrykket ‘flagship-killer’, men hvad betyder det? Læs med her, hvor vi med udgangspunkt i OnePlus Nord 2T 5G giver 4 fire grunde til, hvorfor en flagship-killer kan være det bedste køb.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram