OnePlus åbner for forudbestillinger af budgettelefon

Du kan forudbestille den kommende telefon fra OnePlus onsdag selvom OnePlus hverken har fortalt om specifikationer eller pris.

OnePlus
OnePlus vil have fans til at forudbestille en ny telefon uden køberne kender billeder, specifikationer eller pris. Det er højst besynderligt.

OnePlus har i et stykke tid gjort reklame for den kommende budgettelefon på deres nye Instagram profil. Og nu er den første model i den nye budgetvenlige serie klar. Endda mere klar end forventet. Du kan nemlig allerede forudbestille den i morgen (1. juli 2020, red).

Det er OnePlus selv, som via Stories på deres Instagram-konto har annonceret, at telefonen kan forudbestilles. Der oplyses også, at der er i et stærkt begrænset antal. Derfor skal der meget held til, at blive blandt de første til at få fingre i den første model i serien OnePlus Nord.

I øvrigt er det meget usædvanligt at åbne en forudbestilling inden man som producent har offenliggjort specifikationer og pris på det produkt, som man ønsker kunderne skal bestille. Sådan var det i hvert fald, da vi skrev denne artikel. Dette kan have ændret sig siden.

Kun åben i få sekunder

Der skrives således, at forudbestillinger ”åbnes om 24 timer – i et par sekunder.” Antallet af enheder er nemlig begrænset til 100 telefoner, hvilket absolut ikke er meget, hvis der er tale om en global kampagne.

På Instagram-kontoen kan du yderlige se nedtællingen til salgstarten. Nedtællingen stopper klokken 4 om morgenen Eastern Time, hvilket betyder klokken 10 dansk tid. Du skal altså ikke op “før Fanden får sko på”. Men du skal nok både være lynhurtig og usædvanlig heldig, hvis du skal nå en af de 100 forudbestillinger.

OnePlus: Danskerne er glade for vores telefoner

Rygterne har svirret om den nye budgetvenlige serie noget tid. Og navne som OnePlus 8 Lite og OnePlus Z har været nævnt. Der har også været rygter om specifikationerne på den første model. Du kan se herunder, hvilke specifikationer, som det forventes den kommer med:

  • Snapdragon 765-chipset fra Qualcomm
  • Quad-kamera
  • 90 Hz display
  • 30 watt hurtigopladning
  • 12 GB RAM
  • Android 10

Telefoner i mellemklassesegmentet stiger i popularitet. Det gør de dels fordi ikke alle har behov for den nyeste topmodel, og dels fordi mellemklassetelefoner efterhånden tilbyder ret mange premiumfunktioner til lavere pris.

Det kan dog også lade sig gøre lade sig gøre at købe telefoner fra øverste hylde, uden at skulle vælte budgettet. Hvis du vælger en af sidste års modeller, kan du spare helt op til 40 procent på en superfed telefon.

Mere til historien

Mens denne historie er blevet skrevet, har OnePlus officielt bekræftet, at navnet på den kommende telefonserie er OnePlus Nord.

OnePlus 12R – spændende mellemklasse-mobil til fornuftig pris

Prisen kan blive ret interessant og specifikationerne lader til at være virkelig spændende. Læs om OnePlus 12R her.

(mere…)
OnePlus har lanceret OnePlus 12
(mere…)
OnePlus 12 lanceres globalt i januar

OnePlus er nu officiel på det kinesiske marked. Dansk lancering sker i slutningen af januar 2024.

(mere…)
Nye detaljer om OnePlus 12

Et dryp af nye informationer om OnePlus 12 er landet.

(mere…)
Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Første officielle glimt af OnePlus 12

OnePlus har afsløret et billede og en video af den kommende OnePlus 12 . Se den næste topmodel her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram