Næsten en kvart million danskere hentede corona-appen i det første døgn

KORT NYT: Den danske corona-app SmitteStop blev hentet cirka en kvart million gange i det første døgn.

De første 24 timer betød 240.000 downloads af den danske corona-app, SmitteStop. Det oplyste Sundheds- og Ældreministeriet, ifølge Ritzau, tidligere på ugen.

Corona-app’en SmitteStop er frigivet til danskerne

Ved den officielle lancering udtalte sundheds- og ældreminister, Magnus Heunicke (S), at han ikke havde et mål for, hvor mange danskere, som skulle downloade appen. Dog var meldingen, at han håbede på en stor andel af danskerne ville downloade den.

Selvom mange danskere altså har hentet SmitteStop, så var det lige knapt så varm en velkomst, som tyskerne gav deres. Den blev frigivet tirsdag den 16. juni 2020 og downloadet 6,5 millioner gange af landets 83 millioner indbyggere.

Coronakrisen har fået Netflix til at eksplodere

Du kan downloade appen gratis i Apples App Store og Google Play Store. På iPhone virker den kun med iOS 13.5 eller en nyere version. Mens den på Android virker fra Android 6.0 eller nyere.

Senere søndag (21.juni 2020) kom det frem, at app'en nu er downloadet mere end 300.000 gange. Det var Magnus Heunicke (S), som lavede et tweet om dette.

Mere til historien

Den danske app er udviklet af Netcompany i samarbejde med Sundhedsministeriet og Digitaliseringsstyrelsen. Det har tidligere været oplyst af omkostningerne til udvikling og drift i indeværende år er 20 millioner kroner.

Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Nu skal du finde el-appen frem igen! Strømprisen er på det højeste niveau i år

I efteråret 2022 blev det for alvor populært at følge el-priserne på apps. Nu er det igen relevant. Strømprisen har nået det højeste niveau i år.

(mere…)
Rejsebillet-appen er forsinket

Appen Rejsebillet skulle have været frigivet tilbage i marts, men firmaet bag Rejsekort har stadig ikke appen klar.

(mere…)
Pas på falske Threads apps! Threads er ikke klar i Danmark

SVINDEL: Er du blevet interesseret i den nye Threads-app, som er blevet så populær, så pas på hvad du downloader.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram