Næsten en kvart million danskere hentede corona-appen i det første døgn

KORT NYT: Den danske corona-app SmitteStop blev hentet cirka en kvart million gange i det første døgn.

De første 24 timer betød 240.000 downloads af den danske corona-app, SmitteStop. Det oplyste Sundheds- og Ældreministeriet, ifølge Ritzau, tidligere på ugen.

Corona-app’en SmitteStop er frigivet til danskerne

Ved den officielle lancering udtalte sundheds- og ældreminister, Magnus Heunicke (S), at han ikke havde et mål for, hvor mange danskere, som skulle downloade appen. Dog var meldingen, at han håbede på en stor andel af danskerne ville downloade den.

Selvom mange danskere altså har hentet SmitteStop, så var det lige knapt så varm en velkomst, som tyskerne gav deres. Den blev frigivet tirsdag den 16. juni 2020 og downloadet 6,5 millioner gange af landets 83 millioner indbyggere.

Coronakrisen har fået Netflix til at eksplodere

Du kan downloade appen gratis i Apples App Store og Google Play Store. På iPhone virker den kun med iOS 13.5 eller en nyere version. Mens den på Android virker fra Android 6.0 eller nyere.

Senere søndag (21.juni 2020) kom det frem, at app'en nu er downloadet mere end 300.000 gange. Det var Magnus Heunicke (S), som lavede et tweet om dette.

Mere til historien

Den danske app er udviklet af Netcompany i samarbejde med Sundhedsministeriet og Digitaliseringsstyrelsen. Det har tidligere været oplyst af omkostningerne til udvikling og drift i indeværende år er 20 millioner kroner.

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram