Næsten en kvart million danskere hentede corona-appen i det første døgn

0

KORT NYT: Den danske corona-app SmitteStop blev hentet cirka en kvart million gange i det første døgn.

De første 24 timer betød 240.000 downloads af den danske corona-app, SmitteStop. Det oplyste Sundheds- og Ældreministeriet, ifølge Ritzau, tidligere på ugen.

Corona-app’en SmitteStop er frigivet til danskerne

Ved den officielle lancering udtalte sundheds- og ældreminister, Magnus Heunicke (S), at han ikke havde et mål for, hvor mange danskere, som skulle downloade appen. Dog var meldingen, at han håbede på en stor andel af danskerne ville downloade den.

Selvom mange danskere altså har hentet SmitteStop, så var det lige knapt så varm en velkomst, som tyskerne gav deres. Den blev frigivet tirsdag den 16. juni 2020 og downloadet 6,5 millioner gange af landets 83 millioner indbyggere.

Coronakrisen har fået Netflix til at eksplodere

Du kan downloade appen gratis i Apples App Store og Google Play Store. På iPhone virker den kun med iOS 13.5 eller en nyere version. Mens den på Android virker fra Android 6.0 eller nyere.

Senere søndag (21.juni 2020) kom det frem, at app’en nu er downloadet mere end 300.000 gange. Det var Magnus Heunicke (S), som lavede et tweet om dette.

Mere til historien

Den danske app er udviklet af Netcompany i samarbejde med Sundhedsministeriet og Digitaliseringsstyrelsen. Det har tidligere været oplyst af omkostningerne til udvikling og drift i indeværende år er 20 millioner kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer