iPhone-brugere klager over grønt skær på skærmen

Nogle iPhone-ejere klager over, at deres enheder har et usædvanligt grønt skær, når enheden låses op. Se et eksempel på det grønne skær her.

Billede af hvordan den grønlige farve ser ud (Kilde: MacRumors-læser Oceannn)
Billede af hvordan den grønlige farve ser ud (Kilde: MacRumors-læser Oceannn)

De kendte fora, Reddit og MacRumors, har i øjeblikket flere indlæg, hvor ejere af iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max klager over et usædvanligt grønt skær på deres skærm. Det grønne skær eller tone i farven ses når enheden låses op. Det skriver MacRumors.com.

iPhone SE eller iPhone 11 Pro? Hvor stor er forskellene?

Det er uvist, hvad det skyldes, men ifølge flere af de berørte brugere, så ses den grønne farve i nogle sekunder efter, at deres enhed er låst op. Den grønne farve er set både med Dark Mode og Night Shift aktiveret, mens andre har oplevet det, selv når lysstyrken har været skruet helt ned.

-”Omkring 25 procent af tiden, når jeg låser min iPhone 11 Pro op, så ses den grønne farve. Efter cirka tre sekunder er den atter normal. Vil en gendannelse kunne rette op på det?," sådan beskriver en bruger fejlen på dennes enhed.

Nogle brugere oplyser, at denne grønlige farve er dukket op efter iOS 13.4.1-opdateringen blev udrullet. Derfor kan der være tale om et softwareproblem. Den har dog været i iOS 13.4.1, iOS 13.5 og nu også i den seneste iOS 13.5.1. Nogle brugere har haft held med at få det til at stoppe, mens andre ikke har.

Det er angiveligt særligt iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, som er ramt. Dog er der også klager fra ejere af iPhone X.

iOS 13.5.5 er netop nu i beta, men det er uklart om denne opdatering, løser problemet.

Har du oplevet problemer på din iPhone? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

De seneste rygter, der har floreret omkring den kommende iPhone 12-serie er, at denne bliver forsinket. Læs mere ved at følge linket herunder.

Bloomberg: Apple udsætter iPhone 12

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apples iPhone 11 blev den mest solgte på verdensplan i første kvartal 2020.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
82 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram