iPhone-brugere klager over grønt skær på skærmen

81

Nogle iPhone-ejere klager over, at deres enheder har et usædvanligt grønt skær, når enheden låses op. Se et eksempel på det grønne skær her.

Billede af hvordan den grønlige farve ser ud (Kilde: MacRumors-læser Oceannn)
Billede af hvordan den grønlige farve ser ud (Kilde: MacRumors-læser Oceannn)

De kendte fora, Reddit og MacRumors, har i øjeblikket flere indlæg, hvor ejere af iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max klager over et usædvanligt grønt skær på deres skærm. Det grønne skær eller tone i farven ses når enheden låses op. Det skriver MacRumors.com.

iPhone SE eller iPhone 11 Pro? Hvor stor er forskellene?

Det er uvist, hvad det skyldes, men ifølge flere af de berørte brugere, så ses den grønne farve i nogle sekunder efter, at deres enhed er låst op. Den grønne farve er set både med Dark Mode og Night Shift aktiveret, mens andre har oplevet det, selv når lysstyrken har været skruet helt ned.

-”Omkring 25 procent af tiden, når jeg låser min iPhone 11 Pro op, så ses den grønne farve. Efter cirka tre sekunder er den atter normal. Vil en gendannelse kunne rette op på det?,” sådan beskriver en bruger fejlen på dennes enhed.

Nogle brugere oplyser, at denne grønlige farve er dukket op efter iOS 13.4.1-opdateringen blev udrullet. Derfor kan der være tale om et softwareproblem. Den har dog været i iOS 13.4.1, iOS 13.5 og nu også i den seneste iOS 13.5.1. Nogle brugere har haft held med at få det til at stoppe, mens andre ikke har.

Det er angiveligt særligt iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, som er ramt. Dog er der også klager fra ejere af iPhone X.

iOS 13.5.5 er netop nu i beta, men det er uklart om denne opdatering, løser problemet.

Har du oplevet problemer på din iPhone? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

De seneste rygter, der har floreret omkring den kommende iPhone 12-serie er, at denne bliver forsinket. Læs mere ved at følge linket herunder.

Bloomberg: Apple udsætter iPhone 12

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apples iPhone 11 blev den mest solgte på verdensplan i første kvartal 2020.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
81 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer