iPad Air 4 får muligvis større skærm og USB-C

Et nyt rygte indikerer, at Apples kommende iPad Air får større skærm og USB-C-opladning fremfor Lightning-port. Tjek de seneste iPad-rygter her.

iPad Pro 2018
Ifølge et nyt rygte vil den kommende iPad Air 4 få 11-tommer skærm med samme tynde ramme, som vi kender det fra iPad Pro (Foto: Apple)

Et nyt rygte cirkulerer lige nu i de kinesiske medier. Ifølge rygtet vil den kommende iPad Air 4 få nogle radikale og velkomne ændringer. Det skriver GSMArena.

Apple udsender ny iOS- og iPadOS- opdatering

Først og fremmest forlyder det, at iPad Air vil følge i fodsporene på iPad Pro og gå over til USB-C. iPad Pro har benyttet USB-C fremfor Apples egen Lightning-port siden 2018, så ændringen lyder ikke helt usandsynlig. Lanceringen af iPadOS har gjort det muligt eksempelvis at bruge tastatur og mus med Apples tablets, så også her giver USB-C god mening.

Tjek her hvis du mangler en ny iPad-oplader %%%% eller en ekstra oplader til din iPad.

iPad Air 4 får tyndere kanter

En anden ændring bliver, ifølge GSMArena, at iPad Air 4 får en større skærm. Her stammer inspirationen muligvis også fra iPad Pro. Der er nemlig tale om en skærm på 11 tommer, som angiveligt vil få de samme tynde kanter som Pro-modellen.

Yderligere bliver muligheden for Touch ID nævnt, omend det er svært at se, hvor Apple skal få plads til en fingeraftrykslæser. I hvert fald hvis iPad Air 4 får lige så tynd en ramme som iPad Pro. Apple har for vane at øge skærmstørrelsen på de forskellige iPad-modeller, så 11 tommer lyder ganske plausibelt.

Det rygtes endvidere, at iPad Air vil få gavn af Apples A13 Bionic-chipset. Det er samme chipset, som vi også finder i iPhone 11-serien samt i den nye iPhone SE.

Der er ingen indikation på, hvornår iPad Air 4 bliver lanceret. Flere rygter peger på, at Apple vil lancere en række nye enheder i iPad-serien hen over efteråret heriblandt en ny budget-iPad og en ny iPad Mini. Derudover skulle en ny 10,8-tommer iPad Pro blive lanceret i anden halvdel af 2020.

I mange tilfælde kan en iPad godt erstatte hjemmets gamle traditionelle computer. Læs mere iPad som erstatning for en PC her. Se også videoen herunder.

Mere til historien

Ifølge GSMArena har LG øget produktionen af LCD-skærme til de forskellige iPads. Det sker som følge af en højere efterspørgsel på Apples tablets under Coronakrisen.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram