iPad Air 4 får muligvis større skærm og USB-C

Et nyt rygte indikerer, at Apples kommende iPad Air får større skærm og USB-C-opladning fremfor Lightning-port. Tjek de seneste iPad-rygter her.

iPad Pro 2018
Ifølge et nyt rygte vil den kommende iPad Air 4 få 11-tommer skærm med samme tynde ramme, som vi kender det fra iPad Pro (Foto: Apple)

Et nyt rygte cirkulerer lige nu i de kinesiske medier. Ifølge rygtet vil den kommende iPad Air 4 få nogle radikale og velkomne ændringer. Det skriver GSMArena.

Apple udsender ny iOS- og iPadOS- opdatering

Først og fremmest forlyder det, at iPad Air vil følge i fodsporene på iPad Pro og gå over til USB-C. iPad Pro har benyttet USB-C fremfor Apples egen Lightning-port siden 2018, så ændringen lyder ikke helt usandsynlig. Lanceringen af iPadOS har gjort det muligt eksempelvis at bruge tastatur og mus med Apples tablets, så også her giver USB-C god mening.

Tjek her hvis du mangler en ny iPad-oplader %%%% eller en ekstra oplader til din iPad.

iPad Air 4 får tyndere kanter

En anden ændring bliver, ifølge GSMArena, at iPad Air 4 får en større skærm. Her stammer inspirationen muligvis også fra iPad Pro. Der er nemlig tale om en skærm på 11 tommer, som angiveligt vil få de samme tynde kanter som Pro-modellen.

Yderligere bliver muligheden for Touch ID nævnt, omend det er svært at se, hvor Apple skal få plads til en fingeraftrykslæser. I hvert fald hvis iPad Air 4 får lige så tynd en ramme som iPad Pro. Apple har for vane at øge skærmstørrelsen på de forskellige iPad-modeller, så 11 tommer lyder ganske plausibelt.

Det rygtes endvidere, at iPad Air vil få gavn af Apples A13 Bionic-chipset. Det er samme chipset, som vi også finder i iPhone 11-serien samt i den nye iPhone SE.

Der er ingen indikation på, hvornår iPad Air 4 bliver lanceret. Flere rygter peger på, at Apple vil lancere en række nye enheder i iPad-serien hen over efteråret heriblandt en ny budget-iPad og en ny iPad Mini. Derudover skulle en ny 10,8-tommer iPad Pro blive lanceret i anden halvdel af 2020.

I mange tilfælde kan en iPad godt erstatte hjemmets gamle traditionelle computer. Læs mere iPad som erstatning for en PC her. Se også videoen herunder.

Mere til historien

Ifølge GSMArena har LG øget produktionen af LCD-skærme til de forskellige iPads. Det sker som følge af en højere efterspørgsel på Apples tablets under Coronakrisen.

Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram