iPad Air 4 får muligvis større skærm og USB-C

1

Et nyt rygte indikerer, at Apples kommende iPad Air får større skærm og USB-C-opladning fremfor Lightning-port. Tjek de seneste iPad-rygter her.

iPad Pro 2018
Ifølge et nyt rygte vil den kommende iPad Air 4 få 11-tommer skærm med samme tynde ramme, som vi kender det fra iPad Pro (Foto: Apple)

Et nyt rygte cirkulerer lige nu i de kinesiske medier. Ifølge rygtet vil den kommende iPad Air 4 få nogle radikale og velkomne ændringer. Det skriver GSMArena.

Apple udsender ny iOS- og iPadOS- opdatering

Først og fremmest forlyder det, at iPad Air vil følge i fodsporene på iPad Pro og gå over til USB-C. iPad Pro har benyttet USB-C fremfor Apples egen Lightning-port siden 2018, så ændringen lyder ikke helt usandsynlig. Lanceringen af iPadOS har gjort det muligt eksempelvis at bruge tastatur og mus med Apples tablets, så også her giver USB-C god mening.

Tjek her hvis du mangler en ny iPad-oplader %%%% eller en ekstra oplader til din iPad.

iPad Air 4 får tyndere kanter

En anden ændring bliver, ifølge GSMArena, at iPad Air 4 får en større skærm. Her stammer inspirationen muligvis også fra iPad Pro. Der er nemlig tale om en skærm på 11 tommer, som angiveligt vil få de samme tynde kanter som Pro-modellen.

Yderligere bliver muligheden for Touch ID nævnt, omend det er svært at se, hvor Apple skal få plads til en fingeraftrykslæser. I hvert fald hvis iPad Air 4 får lige så tynd en ramme som iPad Pro. Apple har for vane at øge skærmstørrelsen på de forskellige iPad-modeller, så 11 tommer lyder ganske plausibelt.

Det rygtes endvidere, at iPad Air vil få gavn af Apples A13 Bionic-chipset. Det er samme chipset, som vi også finder i iPhone 11-serien samt i den nye iPhone SE.

Der er ingen indikation på, hvornår iPad Air 4 bliver lanceret. Flere rygter peger på, at Apple vil lancere en række nye enheder i iPad-serien hen over efteråret heriblandt en ny budget-iPad og en ny iPad Mini. Derudover skulle en ny 10,8-tommer iPad Pro blive lanceret i anden halvdel af 2020.

I mange tilfælde kan en iPad godt erstatte hjemmets gamle traditionelle computer. Læs mere iPad som erstatning for en PC her. Se også videoen herunder.

Mere til historien

Ifølge GSMArena har LG øget produktionen af LCD-skærme til de forskellige iPads. Det sker som følge af en højere efterspørgsel på Apples tablets under Coronakrisen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer