Apple udsender ny iOS- og iPadOS- opdatering

7

Quickfix er nok det ord, som bedst beskriver den nyeste opdatering fra Apple til iOS- og iPadOS. Den nye opdatering indeholder sikkerhedsrettelser.

iOS 13

Apple har i dag på anden pinsedag (1. juni 2020, red.) udsendt en ny opdatering til iOS- og iPadOS. Opdateringen følger i kølvandet på iOS 13.5, som blev frigivet for halvanden uges tid siden. Den nye opdatering har versionsnummer 13.5.1.

Apple frigiver ny opdatering til iOS-enheder

Den nye iOS og iPadOS 13.5.1 indeholder ikke en masse nyheder men derimod sikkerhedsopdateringer.

I beskrivelsen står blot følgende: -“iOS 13.5.1 indeholder nogle vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere”.

Apple frigiver iOS-opdatering til ældre iPhones og iPads

Det beskrives dermed ikke, hvilke sikkerhedsopdateringer der er tale om. Men det har måske noget at gøre med det “jailbreak værktøj”, som blev frigivet i sidste uge og angiveligt skulle virke på alle tidligere iOS-versioner – heriblandt iOS 13.5. Det skriver MacRumors.com.

Har du ikke allerede modtaget opdateringen på din enhed, så kan du søge manuelt efter den. Dette gør du ved, at gå ind i “Indstillinger” – “Generelt” – “Softwareopdateringer”.

Vi minder lige om, at det altid er en god idé, at tage en backup af din enhed inden du opdaterer.

Det ventes, at vi til WWDC 2020 mandag den 22. juni får et smugkig på iOS 14.

Det kan du glæde dig til i iOS 14

Foruden iOS og iPadOS 13.5.1 så har Apple også udsendt watchOS 6.2.6 og tvOS 13.4.6, samt en ny opdatering til HomePod, der ligeledes indeholder sikkerhedsopdateringer.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

iOS 13.5.1 fylder på vores testenhed 76,7 MB. Dette kan variere lidt alt efter hvilken enheden som opdateringen hentes på.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer