Apple udsender ny iOS- og iPadOS- opdatering

Quickfix er nok det ord, som bedst beskriver den nyeste opdatering fra Apple til iOS- og iPadOS. Den nye opdatering indeholder sikkerhedsrettelser.

iOS 13

Apple har i dag på anden pinsedag (1. juni 2020, red.) udsendt en ny opdatering til iOS- og iPadOS. Opdateringen følger i kølvandet på iOS 13.5, som blev frigivet for halvanden uges tid siden. Den nye opdatering har versionsnummer 13.5.1.

Apple frigiver ny opdatering til iOS-enheder

Den nye iOS og iPadOS 13.5.1 indeholder ikke en masse nyheder men derimod sikkerhedsopdateringer.

I beskrivelsen står blot følgende: -“iOS 13.5.1 indeholder nogle vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere”.

Apple frigiver iOS-opdatering til ældre iPhones og iPads

Det beskrives dermed ikke, hvilke sikkerhedsopdateringer der er tale om. Men det har måske noget at gøre med det “jailbreak værktøj”, som blev frigivet i sidste uge og angiveligt skulle virke på alle tidligere iOS-versioner – heriblandt iOS 13.5. Det skriver MacRumors.com.

Har du ikke allerede modtaget opdateringen på din enhed, så kan du søge manuelt efter den. Dette gør du ved, at gå ind i “Indstillinger” – “Generelt” – “Softwareopdateringer”.

Vi minder lige om, at det altid er en god idé, at tage en backup af din enhed inden du opdaterer.

Det ventes, at vi til WWDC 2020 mandag den 22. juni får et smugkig på iOS 14.

Det kan du glæde dig til i iOS 14

Foruden iOS og iPadOS 13.5.1 så har Apple også udsendt watchOS 6.2.6 og tvOS 13.4.6, samt en ny opdatering til HomePod, der ligeledes indeholder sikkerhedsopdateringer.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

iOS 13.5.1 fylder på vores testenhed 76,7 MB. Dette kan variere lidt alt efter hvilken enheden som opdateringen hentes på.

Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
iOS 18 bliver måske største iOS-opdatering nogensinde

Det ventes, at Apples næste store iOS-opdatering vil komme med en del AI-funktioner. Måske er iOS 18 den store iPhone-opdatering nogensinde.

(mere…)
iOS 17.3 er klar – ny sikkerhedsfunktion

Apple har netop frigivet iOS 17.3, som bringer en række nyheder med sig – en af dem sikrer dig bedre mod tyveri.

(mere…)
Apple trækker iOS-beta – telefoner sad fast

Total nulstilling er den eneste udvej for iPhone-ejere, der har prøvet iOS 17.3 beta og endt i bootloop.

(mere…)
Apple frigiver nye softwareopdateringer med fejlrettelser

Apple har frigivet iOS 17.2.1 og opdateringer til flere enheder i deres lineup. Den nye opdatering kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram