Apple udsender ny iOS- og iPadOS- opdatering

Quickfix er nok det ord, som bedst beskriver den nyeste opdatering fra Apple til iOS- og iPadOS. Den nye opdatering indeholder sikkerhedsrettelser.

iOS 13

Apple har i dag på anden pinsedag (1. juni 2020, red.) udsendt en ny opdatering til iOS- og iPadOS. Opdateringen følger i kølvandet på iOS 13.5, som blev frigivet for halvanden uges tid siden. Den nye opdatering har versionsnummer 13.5.1.

Apple frigiver ny opdatering til iOS-enheder

Den nye iOS og iPadOS 13.5.1 indeholder ikke en masse nyheder men derimod sikkerhedsopdateringer.

I beskrivelsen står blot følgende: -"iOS 13.5.1 indeholder nogle vigtige sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere”.

Apple frigiver iOS-opdatering til ældre iPhones og iPads

Det beskrives dermed ikke, hvilke sikkerhedsopdateringer der er tale om. Men det har måske noget at gøre med det "jailbreak værktøj", som blev frigivet i sidste uge og angiveligt skulle virke på alle tidligere iOS-versioner - heriblandt iOS 13.5. Det skriver MacRumors.com.

Har du ikke allerede modtaget opdateringen på din enhed, så kan du søge manuelt efter den. Dette gør du ved, at gå ind i "Indstillinger" - "Generelt" - "Softwareopdateringer".

Vi minder lige om, at det altid er en god idé, at tage en backup af din enhed inden du opdaterer.

Det ventes, at vi til WWDC 2020 mandag den 22. juni får et smugkig på iOS 14.

Det kan du glæde dig til i iOS 14

Foruden iOS og iPadOS 13.5.1 så har Apple også udsendt watchOS 6.2.6 og tvOS 13.4.6, samt en ny opdatering til HomePod, der ligeledes indeholder sikkerhedsopdateringer.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

iOS 13.5.1 fylder på vores testenhed 76,7 MB. Dette kan variere lidt alt efter hvilken enheden som opdateringen hentes på.

Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
iOS 16 siger farvel til disse telefoner

OVERBLIK: Når Apple til efteråret er klar med den store iOS 16-opdatering, så betyder det et farvel til nogle iPhone-modeller, der ikke kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
De vigtigste nyheder i iOS 16

OVERBLIK: Nyhederne omkring iOS 16-opdateringen til iPhone står i kø. Her er de vigtigste.

(mere…)
Næsten 9 ud af 10 har iOS 15

Apple afholder deres årlige WWDC med start mandag den 6. juni. Mixpanel er nu ude med nye tal, som viser, at tæt på 90 procent af iOS-brugerne har installeret iOS 15.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram