B&O skal lave lyd til spillekonsol

Danske B&O har offentliggjort et samarbejde med selveste Xbox, om at producere lydenheder til Xbox-konsollerne. Detaljerne er dog fortsat uklare.

Beoplay E8
Fremover skal B&O til at lave hovedtelefoner til den kommende Xbox Series X. Beoplay E8 (Foto: B&O)

Det er ingen hemmelighed, at B&O de seneste år har kæmpet med røde tal på bundlinjen og Coronakrisen har tilsyneladende kun forværret situationen. Det Struer-baserede selskab har således måtte finde 400 millioner kroner, for at sikre den videre overlevelse.

Heldigvis for B&O er selskabet nået i mål blandt andet med hjælp fra en række af de store aktionærer. Men det stopper ikke her. B&O har nemlig flere gode nyheder.

I en pressemeddelelse løfter B&O sløret for et helt nyt samarbejde med en af verdens absolut største brands. Fremover skal B&O samarbejde med Xbox om at producere lydenheder til Microsofts spillekonsoller.

- "Gaming-industrien er vokset markant de sidste par år, både på tværs af aldersgrupper, køn og lande. Vi forventer, at denne udvikling vil fortsætte. Teknologien har udviklet sig hurtigt inden for gaming, og forbedring af lydoplevelsen er et område, hvor vi har mulighed for at spille en nøglerolle", fortæller Vice President og Head of Product Management ved Bang & Olufsen, Christoffer Poulsen i en pressemeddelelse.

Fokus på lydkvalitet og design

Ifølge B&O og Xbox, skal samarbejdet resultere i en ny serie af high-end-lydenheder, som har fokus på lyd, design og kvalitet. Det vil blandt andet inkludere ”Designed for Xbox”-funktioner, som skal sikre problemfri tilslutning samt en forbedret oplevelse for brugeren.

Sony udskyder PlayStation 5 event

- "Med vores indtræden i gaming-industrien, ønsker vi at gøre, hvad vi gør bedst: At levere fremragende lydoplevelser pakket ind i lækkert design og solidt håndværk. Vi ser et stort kommercielt potentiale inden for gaming, og med Xbox mener vi, at vi har fundet den ideelle partner til at realisere det potentiale", siger Christoffer Poulsen.

Hos B&O er man naturligvis meget tilfredse med det nye samarbejde, men også hos Microsoft Xbox er man positive over at skulle arbejde sammen med det danske firma.

- "Vi er glade for samarbejdet med Bang & Olufsen, som bringer et helt nyt niveau af gaming-lyd til markedet, til glæde for både Xbox og Bang & Olufsen fans over hele verden, fortæller Matt Kesselring", som er Head of Hardware Partnerships ved Xbox.

De to selskaber kommer ikke yderligere ind på, hvad gaming-lyd indebærer. Men i pressemeddelelsen lyder det, at mere information vil blive offentliggjort, når det er muligt.

Mere til historien…

Generelt ser 2020 ud til at blive et godt gaming-år på trods af Coronavirus. Planlagte spillekonsoller fra PlayStation og Xbox ser ikke ud til at blive forsinkede. På den anden side er flere spil blevet udskudt flere måneder. Her kan du se, hvordan forventningerne til gaming-året 2020 så ud - inden vi blev ramt af en verdensomspændende pandemi.

Microsoft investerer milliarder i chatrobot

Microsoft investerer for tredje gang i ChatGPT. Danske universiteter er ikke begejstrede for chatrobotten.

(mere…)
Microsoft er nede – (løst)

Microsoft er gået i sort, sådan virker det næsten. Store problemer globalt lige fra Outlook, Teams, OneDrive og til Xbox Live samt Microsoft Store.

(mere…)
EU kan spænde ben for Microsofts opkøb af Activision Blizzard

Sidste år købte Microsoft spilproducenten Activision Blizzard. Aftalen er endnu ikke endelig godkendt og kan ende med at blive afvist.

(mere…)
Overraskende farvevalg – samlerobjekt?

Et anmelderrost headset kommer nu i en overraskende fed farve. Der laves kun 75 eksemplarer.

(mere…)
Beoplay Portal test | Headsettet til den voksne gamer

TEST: Fantastisk lyd og fedt design til den voksne gamer, som ikke gider pangfarvede gamerheadsets. Jeg har kigget og lyttet til Beosound Portal og jeg kan lide det.

(mere…)
Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram