Apple starter angiveligt produktionen af nye iPhones i juli

Apple kan være tæt på at starte masseproduktionen af iPhone 12-serien, hvis vi skal tro et nyt rygte. Tidligere er produktionen ellers blevet rygtet udskudt.

iPhone 11 er den mest solgte telefon i første kvartal af 2020. Nu forlyder det, at efterfølgeren kommer i 2 versioner.

Det forlyder stadigvæk, at lanceringen af den kommende iPhone-serie er forsinket med en måned eller to. Det vil altså sige, at lanceringen forventes i oktober eller november. Ikke desto mindre melder et nyt rygte nu, at masseproduktionen af iPhone 12 snart går i gang. Det skriver GSMArena.

iPhone-brugere klager over grønt skær på skærmen

Hvis rygtet taler sandt, har Apple snart gennemført anden fase af den såkaldte ”Engineering Validation and Testing” – eller bare EVT. Det betyder kort fortalt, at Apple snart har sikret sig, at deres design- og kvalitetsmæssige mål imødekommes. Derefter er enhederne klar til at blive sendt i masseproduktion.

Apple er snart klar med fire nye telefoner

Apple skulle efter sigende snart være klar med hele fire nye enheder, der tilsammen skal udgøre iPhone 12-serien.

Alle fire modeller starter produktionen i juli, men det er ikke sikkert, at alle modeller lanceres samtidigt. Hvis vi skal tro tidligere rygter, er de to dyreste modeller forsinkede på grund af en designændring i antennerne, der skal understøtte mmWave 5G.

2021-iPhone måske helt ”trådløs”

De to billigere modeller kommer tilsyneladende ikke til at understøtte mmWave 5G og lader heller ikke til at være yderligere forsinkede. De kommer dog angiveligt til at understøtte en anden 5G-teknologi, hvilket betyder, at Apple lancerer samtlige iPhone 12-enheder med 5G.

Vi ved selvsagt endnu ikke, hvad priserne på de nye iPhones bliver. De billigere iPhone Xr og iPhone 11 har dog været de mest populære modeller de sidste par år. Derfor lyder det ikke usandsynligt, at Apple lancerer en ekstra variant af den billigere iPhone. De fire modeller, der skulle være tale om, er:

  • iPhone 12 5,4”
  • iPhone 12 Max 6,1”
  • iPhone 12 Pro 6,1”
  • iPhone 12 Pro Max 6,7”

Mere til historien

Rygterne om hvorvidt lanceringen af iPhone 12-serien er udskudt skifter retning som vinden blæser. Den ene dag er lanceringen forsinket, den næste dag er den ikke. Det seneste rygte kommer fra Bloomberg, der siger, at Apple udskyder lanceringen. Apple selv har endnu ikke meldt noget officielt ud.

Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram