Apple starter angiveligt produktionen af nye iPhones i juli

2

Apple kan være tæt på at starte masseproduktionen af iPhone 12-serien, hvis vi skal tro et nyt rygte. Tidligere er produktionen ellers blevet rygtet udskudt.

iPhone 11 er den mest solgte telefon i første kvartal af 2020. Nu forlyder det, at efterfølgeren kommer i 2 versioner.

Det forlyder stadigvæk, at lanceringen af den kommende iPhone-serie er forsinket med en måned eller to. Det vil altså sige, at lanceringen forventes i oktober eller november. Ikke desto mindre melder et nyt rygte nu, at masseproduktionen af iPhone 12 snart går i gang. Det skriver GSMArena.

iPhone-brugere klager over grønt skær på skærmen

Hvis rygtet taler sandt, har Apple snart gennemført anden fase af den såkaldte ”Engineering Validation and Testing” – eller bare EVT. Det betyder kort fortalt, at Apple snart har sikret sig, at deres design- og kvalitetsmæssige mål imødekommes. Derefter er enhederne klar til at blive sendt i masseproduktion.

Apple er snart klar med fire nye telefoner

Apple skulle efter sigende snart være klar med hele fire nye enheder, der tilsammen skal udgøre iPhone 12-serien.

Alle fire modeller starter produktionen i juli, men det er ikke sikkert, at alle modeller lanceres samtidigt. Hvis vi skal tro tidligere rygter, er de to dyreste modeller forsinkede på grund af en designændring i antennerne, der skal understøtte mmWave 5G.

2021-iPhone måske helt ”trådløs”

De to billigere modeller kommer tilsyneladende ikke til at understøtte mmWave 5G og lader heller ikke til at være yderligere forsinkede. De kommer dog angiveligt til at understøtte en anden 5G-teknologi, hvilket betyder, at Apple lancerer samtlige iPhone 12-enheder med 5G.

Vi ved selvsagt endnu ikke, hvad priserne på de nye iPhones bliver. De billigere iPhone Xr og iPhone 11 har dog været de mest populære modeller de sidste par år. Derfor lyder det ikke usandsynligt, at Apple lancerer en ekstra variant af den billigere iPhone. De fire modeller, der skulle være tale om, er:

  • iPhone 12 5,4”
  • iPhone 12 Max 6,1”
  • iPhone 12 Pro 6,1”
  • iPhone 12 Pro Max 6,7”

Mere til historien

Rygterne om hvorvidt lanceringen af iPhone 12-serien er udskudt skifter retning som vinden blæser. Den ene dag er lanceringen forsinket, den næste dag er den ikke. Det seneste rygte kommer fra Bloomberg, der siger, at Apple udskyder lanceringen. Apple selv har endnu ikke meldt noget officielt ud.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer