Apple starter angiveligt produktionen af nye iPhones i juli

Apple kan være tæt på at starte masseproduktionen af iPhone 12-serien, hvis vi skal tro et nyt rygte. Tidligere er produktionen ellers blevet rygtet udskudt.

iPhone 11 er den mest solgte telefon i første kvartal af 2020. Nu forlyder det, at efterfølgeren kommer i 2 versioner.

Det forlyder stadigvæk, at lanceringen af den kommende iPhone-serie er forsinket med en måned eller to. Det vil altså sige, at lanceringen forventes i oktober eller november. Ikke desto mindre melder et nyt rygte nu, at masseproduktionen af iPhone 12 snart går i gang. Det skriver GSMArena.

iPhone-brugere klager over grønt skær på skærmen

Hvis rygtet taler sandt, har Apple snart gennemført anden fase af den såkaldte ”Engineering Validation and Testing” – eller bare EVT. Det betyder kort fortalt, at Apple snart har sikret sig, at deres design- og kvalitetsmæssige mål imødekommes. Derefter er enhederne klar til at blive sendt i masseproduktion.

Apple er snart klar med fire nye telefoner

Apple skulle efter sigende snart være klar med hele fire nye enheder, der tilsammen skal udgøre iPhone 12-serien.

Alle fire modeller starter produktionen i juli, men det er ikke sikkert, at alle modeller lanceres samtidigt. Hvis vi skal tro tidligere rygter, er de to dyreste modeller forsinkede på grund af en designændring i antennerne, der skal understøtte mmWave 5G.

2021-iPhone måske helt ”trådløs”

De to billigere modeller kommer tilsyneladende ikke til at understøtte mmWave 5G og lader heller ikke til at være yderligere forsinkede. De kommer dog angiveligt til at understøtte en anden 5G-teknologi, hvilket betyder, at Apple lancerer samtlige iPhone 12-enheder med 5G.

Vi ved selvsagt endnu ikke, hvad priserne på de nye iPhones bliver. De billigere iPhone Xr og iPhone 11 har dog været de mest populære modeller de sidste par år. Derfor lyder det ikke usandsynligt, at Apple lancerer en ekstra variant af den billigere iPhone. De fire modeller, der skulle være tale om, er:

  • iPhone 12 5,4”
  • iPhone 12 Max 6,1”
  • iPhone 12 Pro 6,1”
  • iPhone 12 Pro Max 6,7”

Mere til historien

Rygterne om hvorvidt lanceringen af iPhone 12-serien er udskudt skifter retning som vinden blæser. Den ene dag er lanceringen forsinket, den næste dag er den ikke. Det seneste rygte kommer fra Bloomberg, der siger, at Apple udskyder lanceringen. Apple selv har endnu ikke meldt noget officielt ud.

Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Omfattende ændring på iPhone kommer til iPad

Apple er også tvunget til at ændre softwaren på iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram