Sonys salg af smartphones var rekord lavt

KORT NYT: Salget af smartphones fra Sony har i første kvartal 2020 været rekord lavt, hvilket blandt andet skyldes coronakrisen.

Det er ikke en overdrivelse, hvis vi siger, at Sonys smartphonedivision har haft bedre dage. Faktisk har salget af smartphones i første kvartal 2020 været rekord lavt.

Sony har netop offentliggjort deres seneste regnskab, hvor salget af smartphones kun var på 400.000 enheder. Dette er en kæmpe nedgang. Sony solgte i det forrige kvartal 1,3 millioner smartphones, hvilket gør det næsten er en nedgang på én million solgte smartphones.

Julekvartalet var ellers rigtig flot for Sony. I første kvartal 2019 solgte Sony 1,1 millioner smartphones. Det skriver Android Central.

Det er derfor spændende, hvordan salget af Sonys næste topmodel bliver. Sony Xperia 1 II kommer på markedet i juni.

Sony Xperia 1 II satser på 5G og Zeiss-optik

Foruden topmodellen har Sony også for kort tid siden sendt Xperia 10 II, som er en midrange telefon, på markedet. Derudover kommer Xperia Pro 5G også på andre markeder senere på året.

Xperia L4 er også kommet i butikkerne. Det er en telefon til lige under 1.500 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Sony har netop meldt ud, at PlayStation 5 kommer på markedet som planlagt, hvilket vil sige inden julesalget 2020.

Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram