PlayStation 5-lancering forsinkes ikke af corona

Salgsstarten af PlayStation 5 bliver fortsat inden jul, selvom covid-19 har givet udfordringer. Det lovede Sony ved fremlæggelsen af regnskabet.

PlayStation 5 logo (Kilde: Sony)
PlayStation 5 logo'et er allerede nu afsløret af Sony - og gemmer dog heller ikke på nogen overraskelser. Designet på konsollen er endnu hemmeligt (Kilde: Sony)

Sony har i forbindelse med fremlæggelsen af deres årsregnskab lovet, at salgsstarten af PlayStation 5 fortsat vil blive før jul i år. Det skriver The Verge.

PlayStation 5 kan blive retro-konsollernes konge

Covid-19 pandemien har ellers budt på udfordringer hos Sony ligesom de fleste andre selskaber i verden. Men det er altså ikke nok til, at salgsstarten på PS5 ikke kan ske som ventet.

-”Selvom medarbejdere arbejder hjemmefra og udlandsrejser har været begrænset og det har givet udfordringer i forhold til testprocessen og produktionen, så følger vi fortsat den planlagte tidsplan,” lyder det blandt andet fra Sony i regnskabet.

Der er på verdensplan solgt mere end 110 millioner PlayStation 4-konsoller på siden de kom på markedet til julesalget i 2013. Men regnskabet viser også, at indtægterne på gamingdelen samlet er faldet med 14 procent i 2019. På selve konsollerne er indtægterne faldet med 19 procent. Dette er de formentlig, da mange venter på PlayStation 5. Det skriver Mspoweruser.com.

Sony offentliggjorde selv i efteråret 2019, at PlayStation 5 ville komme i handlen inden jul 2020.

Bekræftet: PlayStation 5 lanceres til julen 2020

PlayStation 2-serien er fortsat den mest solgte. Tal fra december 2012 viser, at der var solgt 155 millioner eksemplarer af PS2.

MereMobil.dk holder selvfølgelig øje med nyhederne fra Sony og venter spændt på, at designet på PlayStation 5 afsløres.

PlayStation 5 – pris og salgsstart afsløret

Sony har tidligere sendt PlayStation Classic på markedet, som kom med en masse ikoniske spiltitler. Konsollen blev dog aldrig den helt store salgssucces.

Er du spilnørd? Elsker du gamle spil? Så lyt til vores podcastepisode om gamle retrospil.

Mere til historien

Microsofts konkurrent, Xbox Series X, ser også ud til at blive lanceret som planlagt, hvilket vil sige inden julehandlen. Dog oplyser Phil Spencer, fra Microsoft, at nogle spiltitler kan blive forsinket.

Sony PlayStation arbejder på en håndholdt enhed

BEKRÆFTET: Sony arbejder på, at producere en håndholdt gamingenhed, der forhåbentlig bliver lanceret til julehandlen.

(mere…)
Sony Xperia 1 V – endnu en super-niche mobil

Mindre varmeudledning, nyt kamerasetup og fotofunktioner samt lavere strømforbrug ved videooptagelse. Velkommen til Sony Xperia 1 V.

(mere…)
Sony Xperia 10 V – mellemklassemobil til en skarp pris

Sony en ny i telefon mellemklassen. Vi ser her nærmere på Sony Xperia 10 V. Se pris og tilgængelighed.

(mere…)
Sony Xperia 1 V afsløres i maj

Så er datoen for Sonys kommende lanceringsevent klar og du kan glæde dig til. Sony Xperia 1 V er på vej.

(mere…)
Her det nyeste om Sony Xperia 5 V

Sony Xperia 5 V forventes på markedet senere i år. Her er de nyeste detaljer.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram