PlayStation 5-lancering forsinkes ikke af corona

Salgsstarten af PlayStation 5 bliver fortsat inden jul, selvom covid-19 har givet udfordringer. Det lovede Sony ved fremlæggelsen af regnskabet.

PlayStation 5 logo (Kilde: Sony)
PlayStation 5 logo'et er allerede nu afsløret af Sony - og gemmer dog heller ikke på nogen overraskelser. Designet på konsollen er endnu hemmeligt (Kilde: Sony)

Sony har i forbindelse med fremlæggelsen af deres årsregnskab lovet, at salgsstarten af PlayStation 5 fortsat vil blive før jul i år. Det skriver The Verge.

PlayStation 5 kan blive retro-konsollernes konge

Covid-19 pandemien har ellers budt på udfordringer hos Sony ligesom de fleste andre selskaber i verden. Men det er altså ikke nok til, at salgsstarten på PS5 ikke kan ske som ventet.

-”Selvom medarbejdere arbejder hjemmefra og udlandsrejser har været begrænset og det har givet udfordringer i forhold til testprocessen og produktionen, så følger vi fortsat den planlagte tidsplan,” lyder det blandt andet fra Sony i regnskabet.

Der er på verdensplan solgt mere end 110 millioner PlayStation 4-konsoller på siden de kom på markedet til julesalget i 2013. Men regnskabet viser også, at indtægterne på gamingdelen samlet er faldet med 14 procent i 2019. På selve konsollerne er indtægterne faldet med 19 procent. Dette er de formentlig, da mange venter på PlayStation 5. Det skriver Mspoweruser.com.

Sony offentliggjorde selv i efteråret 2019, at PlayStation 5 ville komme i handlen inden jul 2020.

Bekræftet: PlayStation 5 lanceres til julen 2020

PlayStation 2-serien er fortsat den mest solgte. Tal fra december 2012 viser, at der var solgt 155 millioner eksemplarer af PS2.

MereMobil.dk holder selvfølgelig øje med nyhederne fra Sony og venter spændt på, at designet på PlayStation 5 afsløres.

PlayStation 5 – pris og salgsstart afsløret

Sony har tidligere sendt PlayStation Classic på markedet, som kom med en masse ikoniske spiltitler. Konsollen blev dog aldrig den helt store salgssucces.

Er du spilnørd? Elsker du gamle spil? Så lyt til vores podcastepisode om gamle retrospil.

Mere til historien

Microsofts konkurrent, Xbox Series X, ser også ud til at blive lanceret som planlagt, hvilket vil sige inden julehandlen. Dog oplyser Phil Spencer, fra Microsoft, at nogle spiltitler kan blive forsinket.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram