PlayStation 5-lancering forsinkes ikke af corona

0

Salgsstarten af PlayStation 5 bliver fortsat inden jul, selvom covid-19 har givet udfordringer. Det lovede Sony ved fremlæggelsen af regnskabet.

PlayStation 5 logo (Kilde: Sony)
PlayStation 5 logo’et er allerede nu afsløret af Sony – og gemmer dog heller ikke på nogen overraskelser. Designet på konsollen er endnu hemmeligt (Kilde: Sony)

Sony har i forbindelse med fremlæggelsen af deres årsregnskab lovet, at salgsstarten af PlayStation 5 fortsat vil blive før jul i år. Det skriver The Verge.

PlayStation 5 kan blive retro-konsollernes konge

Covid-19 pandemien har ellers budt på udfordringer hos Sony ligesom de fleste andre selskaber i verden. Men det er altså ikke nok til, at salgsstarten på PS5 ikke kan ske som ventet.

-”Selvom medarbejdere arbejder hjemmefra og udlandsrejser har været begrænset og det har givet udfordringer i forhold til testprocessen og produktionen, så følger vi fortsat den planlagte tidsplan,” lyder det blandt andet fra Sony i regnskabet.

Der er på verdensplan solgt mere end 110 millioner PlayStation 4-konsoller på siden de kom på markedet til julesalget i 2013. Men regnskabet viser også, at indtægterne på gamingdelen samlet er faldet med 14 procent i 2019. På selve konsollerne er indtægterne faldet med 19 procent. Dette er de formentlig, da mange venter på PlayStation 5. Det skriver Mspoweruser.com.

Sony offentliggjorde selv i efteråret 2019, at PlayStation 5 ville komme i handlen inden jul 2020.

Bekræftet: PlayStation 5 lanceres til julen 2020

PlayStation 2-serien er fortsat den mest solgte. Tal fra december 2012 viser, at der var solgt 155 millioner eksemplarer af PS2.

MereMobil.dk holder selvfølgelig øje med nyhederne fra Sony og venter spændt på, at designet på PlayStation 5 afsløres.

PlayStation 5 – pris og salgsstart afsløret

Sony har tidligere sendt PlayStation Classic på markedet, som kom med en masse ikoniske spiltitler. Konsollen blev dog aldrig den helt store salgssucces.

Er du spilnørd? Elsker du gamle spil? Så lyt til vores podcastepisode om gamle retrospil.

Mere til historien

Microsofts konkurrent, Xbox Series X, ser også ud til at blive lanceret som planlagt, hvilket vil sige inden julehandlen. Dog oplyser Phil Spencer, fra Microsoft, at nogle spiltitler kan blive forsinket.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer