Sony Xperia 10 II snart i handlen

30

Sony er klar med deres seneste model i kategorien “under 3.000 kroner”. Glæd dig til Sony Xperia 10 II, som kan købes fra juni.

Sony Xperia 10 II
Sony Xperia 10 II er på vej i handlen i juni måned (Foto: Sony)

Det føles næsten, som i en anden verden. Men inden Danmark lukkede ned i forbindelse med coronavirus, så præsenterede Sony nye smartphone-modeller. Dette skulle, traditionen tro, være foregået på Mobile World Congress, som dog ligesom så meget andet i år blev aflyst, men præsentationen blev noget anderledes.

Sony præsenterede tre nye modeller, hvoraf den billigste af disse allerede er i handlen. Det er lavpris-modellen Xperia L4. Nu er den næste model så på vej i butikkerne. Xperia 10 II kan købes fra juni.

Sony Xperia 10 II – OLED-skærm til fornuftig pris

Xperia 10 II er en telefon til under 3.000 kroner uden abonnement. Helt præcis er den vejledende pris 2.799 kroner. Telefonen kommer i farverne sort og hvid.

Du får en 6 tommer OLED-skærm i 21:9 format. Foruden skærmen har et godt format til film, så er det også muligt at bruge Sonys multi-vindue UI, hvilket gør det muligt at have to apps kørende på samme tid.

Xperia 10 II har desuden 3,5 mm jackstik, så du kan benytte Sonys lydteknologi sammen med dit normale kablede headset.

Derudover kommer mobilen med Corning Gorilla Glass 6 og er IP65/IP68-certificeret, hvilket betyder den er vand- og støvafvisende. Batteriet er på 3.600 mAh og Xperia 10 II vejer 151 gram. Xperia 10 II kører på Qualcomm Snapdragon 665 og der er Android 10 installeret fra salgsæsken.

Du får et triple-kamera med en 12 megapixels hovedsensor og to 8 megapixels objektiver; ultravidvinkel (16 mm), vidvinkel (26 mm) og telefoto (52 mm). Kameraet har desuden en ny nat-tilstand, hvilket giver gode billeder selv i mørke omgivelser.

Foruden Xperia 10 II kommer i handlen i juni, så ventes det også, at topmodellen Xperia 1 II kommer i butikkerne deromkring. Dette har Sony dog endnu ikke meldt ud.

Xperia 10 II bliver tilgængelig hos Yousee, Telia, Telenor, Call Me, CBB, Telmore og Elgiganten. Det er i skrivende stund allerede muligt, at “smide” den i kurven hos Elgiganten.

Sony Xperia 1 II satser på 5G og Zeiss-optik

Du kan se den fulde specifikationsliste på Sonys hjemmeside.

INFO: Denne artikel er tilrettet den 26. maj 2020 efter nye oplysninger fra Sony.

Mere til historien

Det er spændende om Sony Xperia II, Xperia 10 II og Xperia L4 kan vende rundt på Sonys faldende salg, der har været ramt af coronakrisen, men det er absolut ikke den fulde forklaring.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
30 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer