Public beta af Android 11 frigives snart

3

Google har sat dato på den første public betaversion af Android 11. Den bliver frigivet inden længe. Der kommer også en online præsentation. Læs mere her.

Android 11 (Foto: Pocketnow.com)
Android 11 bliver tilgængelig i en public betaversion af juni 2020, oplyser Google (Foto: Pocketnow.com)

Google har annonceret, at de onsdag den 3. juni 2020 vil frigive den første offentlige betaversion af Android 11. Dette vil ske ved et særligt lanceringsshow, som bliver livestreamet på YouTube. Det skriver Pocketnow.com.

Android 11 på vej – dette ved vi lige nu

På nuværende tidspunkt har Google ”kun” udgivet Developer Previews af Android 11, der har flere stabilitetsudfordringer og derfor kun er målrettet udviklere. Men nu kan almindeligt interesserede snart være med.

Normalt er Google klar med nyt om Android-version til deres Google I/O udvikler event, som skulle have fundet sted i næste uge, men i år er det aflyst. Dette er grundet udbruddet af coronavirus, hvorfor Google allerede tilbage i marts måned aflyste dette års udviklerevent.

Google I/O 2020 er helt aflyst

I år udskydes datoen for frigivelsen af den første public beta til den 3. juni. Og de har i stedet valgt, at lave en anden onlineevent.

Ligesom til keynoten på det Google I/O vi normalt kender, så vil der også til denne event være masser af nyheder og annonceringer vedrørende Android 11. Vi vil formentlig også få et smugkig på nye features og mere.

Android 11 The Beta Lauch Show er titlen på showet, som løber af staben 3. juni klokken klokken 17.00. Der vil efterfølgende været en live Q&A session med medlemmer fra Googles Android Team.

Det er endnu uvist, hvornår Google frigiver den endelige version af Android 11, samt hvilke smartphones som vil modtage opdateringen (og hvornår). MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret når vi er klogere på det hele.

Mere til historien

Google er klar med en ny funktion til deres Googles Home, hvor det er muligt at finjustere ”Hey-Google”-følsomheden. Dette skulle gøre, at Google eksempelvis ikke reagerer, hvis du har en almindelig samtale i gang og altså ikke ”henvender dig” til Google Home.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer