Public beta af Android 11 frigives snart

Google har sat dato på den første public betaversion af Android 11. Den bliver frigivet inden længe. Der kommer også en online præsentation. Læs mere her.

Android 11 (Foto: Pocketnow.com)
Android 11 bliver tilgængelig i en public betaversion af juni 2020, oplyser Google (Foto: Pocketnow.com)

Google har annonceret, at de onsdag den 3. juni 2020 vil frigive den første offentlige betaversion af Android 11. Dette vil ske ved et særligt lanceringsshow, som bliver livestreamet på YouTube. Det skriver Pocketnow.com.

Android 11 på vej – dette ved vi lige nu

På nuværende tidspunkt har Google ”kun” udgivet Developer Previews af Android 11, der har flere stabilitetsudfordringer og derfor kun er målrettet udviklere. Men nu kan almindeligt interesserede snart være med.

Normalt er Google klar med nyt om Android-version til deres Google I/O udvikler event, som skulle have fundet sted i næste uge, men i år er det aflyst. Dette er grundet udbruddet af coronavirus, hvorfor Google allerede tilbage i marts måned aflyste dette års udviklerevent.

Google I/O 2020 er helt aflyst

I år udskydes datoen for frigivelsen af den første public beta til den 3. juni. Og de har i stedet valgt, at lave en anden onlineevent.

Ligesom til keynoten på det Google I/O vi normalt kender, så vil der også til denne event være masser af nyheder og annonceringer vedrørende Android 11. Vi vil formentlig også få et smugkig på nye features og mere.

Android 11 The Beta Lauch Show er titlen på showet, som løber af staben 3. juni klokken klokken 17.00. Der vil efterfølgende været en live Q&A session med medlemmer fra Googles Android Team.

Det er endnu uvist, hvornår Google frigiver den endelige version af Android 11, samt hvilke smartphones som vil modtage opdateringen (og hvornår). MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret når vi er klogere på det hele.

https://www.youtube.com/watch?v=gqJEcy57hA8&feature=emb_logo

Mere til historien

Google er klar med en ny funktion til deres Googles Home, hvor det er muligt at finjustere ”Hey-Google”-følsomheden. Dette skulle gøre, at Google eksempelvis ikke reagerer, hvis du har en almindelig samtale i gang og altså ikke ”henvender dig” til Google Home.

Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
OnePlus vil ikke matche Google og Samsung på opdateringer

Når det kommer til Android-opdateringer, vil OnePlus ikke matche de 7 år, som Samsung og Google nu lover.

(mere…)
MitID-fejler på Android-telefoner

Kan du ikke bruge MitID på din telefon? Du er ikke den eneste, som lige nu har har problemer med MitID.

(mere…)
Godt gået Samsung! Opdaterer i 7 år

BEKRÆFTET: Galaxy S24-serien får Android- og sikkerhedsopdateringer frem til 2031.

(mere…)
Samsung Galaxy S24-serien opdateres i 7 år

Samsung vil i nær fremtid afsløre den nye Galaxy S24-serie. De seneste rygter går på, at Galaxy S24-serien bliver opdateret i 7 år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram